daga10011 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 slodki nochal-Lazy moja ulubiona ONKa :oops: :D :P Quote
arima Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 daga10011 napisał(a):slodki nochal-Lazy moja ulubiona ONKa :oops: :D :P Moja tysz :cunao: Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 arima napisał(a):daga10011 napisał(a):slodki nochal-Lazy moja ulubiona ONKa :oops: :D :P Moja tysz :cunao: moja najukochansza :D Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 ONka superancka :D Lazy masz zapchaną skrzynkę bo mi wróciło całe badziewie co wczoraj do Ciebie wysłałam :evil: Dzisiaj coś wysłałam a reszte śmiecia sukcesywnie powygarniam do twojej skrzynki :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Guest bernulka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Jaka ona śliczna :iloveyou: paździoszki Quote
LAZY Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Alicja...skrzynkę opróżniam sukcesywnie, wiec nie wiem co sie stalo... :o Ale dzisiaj dostałam maile...chwile tylko myslałam co to za mężczyzna do mnie pisze...hihi...dopiero po nazwisku skojarzylam, ze to od Ciebie :wink: A oto relacja z mojego dzisiaejszego dnia. Pobudka o 6.30 i wyjazd z Marcinem nad morze...pottem obchody świeta policja a na koniec spacerek z psem na wybieg....było cudownie! Cały dizen z TZtem..a oto zdjęcia... :wink: Taka ładną dorgę mamy nad morze... CDN... Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 :lol: :lol: :lol: no to spokojnie podeślę jeszcze to co mi zostało/ a zostało niewiele i takie ''porządne'' :wink: /no proszę jak ci pogłowie faceci chodzą :wink: :lol: :lol: :lol: A droga nad morze.....marzenie /ja mam za daleko :evilbat: / Quote
Agga Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ONka superancka :D Lazy masz zapchaną skrzynkę bo mi wróciło całe badziewie co wczoraj do Ciebie wysłałam :evil: Dzisiaj coś wysłałam a reszte śmiecia sukcesywnie powygarniam do twojej skrzynki :evilbat: :lol: :lol: :lol: ciekawe kto tak lazy napastuje na tej skrzynce niech zgadne d... :lol: Quote
LAZY Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Trafiliśmy do Miedzyzdroi...(tam Marcin miał punkt do zrobienia - bylismy autem z pracy :wink: ). Strasznie dzis zimno...wiało okropnie..poszlismy przesjsc sie na molo i tyle było naszego morza dzisiaj... :-? Narazie moje kochanie....(tylko cii...nie wie, ze go tu wstawiam.. :evilbat: I ja... :lol: To molo sporo powiększyli...teraz jest naprawdę okazałe! Patrzcie jak wiało... Quote
LAZY Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Perelka... I zdjecie robione nam przez nas... :lol: Zaraz swieto policji... :P Quote
LAZY Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Oto mój niemiecki policjant..(dla ścisłości święto policji było w Szczecinie na Jasnych Błoniach, było całkiem fajnie..postarali sie, to trzeba im przyznac) Lazy była oczywiscie z nami..Oto helikoptery policyjne..i policyjny pies z przewodnikiem... :lol: Lazy neistety w namordniku...w koncu policji tam nie brakowało... :lol: Quote
LAZY Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Teraz troszkę koników... Skakali policjanci na konikach rpzez takie niewielkie rpzeszkody... Pięke mieli te konie... A tu juz spacerek na wybiegu... Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 jeeeee ale pies policyjny z piękną policjantką :angel: Quote
LAZY Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Dzisiaj troszkę sobie poskakalismy..a Marcin prbował uchwycic Lazy w locie...patrzcie co nam wyszło... Kawałek pupki... :lol: Ciut większy kawałek doopci... Prawie cały pies... :lol: I cały pies! Z tego wszystiego to i ja nauczyłam się latac... :lol: :oops: A teraz ciut inna perspektywa..i znowu próba złapania psa w kadr... Tu juz dawno po skoku :wink: No i to najlepiej wyszło! Quote
Hanna R. Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Ejjj !!! Jak rozdawali urodę, to musieliście z Perełką stać bardzo blisko :o :D Quote
LAZY Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Dobra ostatnie foty...i starczy na jakis czas..ostatno cos siebie nie poznaje..jakos za duzo tych zdjec... :lol: Pomysl na zdjecia miła mój osobisty fotograf, czyli Marcin... Na skoki przez tą oponę Lazy nie miaa już ochoty... dziękujemy za uwage... :) Quote
anetta Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 :multi: jak zwykle wspaniale zdjecia :) A doopka Lazy jets Ok :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Wiesz co LAZY, na tym zawianym :wink: molo masz tak przeuroczy usmiech, ze ma sie wrazenie, ze slonce swieci na calego i jest przepiekna pogoda :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='Evelina']Wiesz co LAZY, na tym zawianym :wink: molo masz tak przeuroczy usmiech, ze ma sie wrazenie, ze slonce swieci na calego i jest przepiekna pogoda :lol: :lol: :lol: Zwłaszcza, że w odddali widac kąpiących się ludzi :o Śliczne fotki, tylko jakos mało... :( :lol: Quote
daga10011 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 wow-super fotki.Lazy jest przepiekna-musze sie powtorzyc :oops: :P Quote
Camara Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 fotki cudne... no ale jak takie modelki to jakie niby miałyby być ? :P Quote
Recommended Posts