Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ONka superancka :D

Lazy masz zapchaną skrzynkę bo mi wróciło całe badziewie co wczoraj do Ciebie wysłałam :evil: Dzisiaj coś wysłałam a reszte śmiecia sukcesywnie powygarniam do twojej skrzynki :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Guest bernulka
Posted

Jaka ona śliczna :iloveyou:

paździoszki

Posted

Alicja...skrzynkę opróżniam sukcesywnie, wiec nie wiem co sie stalo... :o Ale dzisiaj dostałam maile...chwile tylko myslałam co to za mężczyzna do mnie pisze...hihi...dopiero po nazwisku skojarzylam, ze to od Ciebie :wink:

A oto relacja z mojego dzisiaejszego dnia. Pobudka o 6.30 i wyjazd z Marcinem nad morze...pottem obchody świeta policja a na koniec spacerek z psem na wybieg....było cudownie! Cały dizen z TZtem..a oto zdjęcia... :wink:
Taka ładną dorgę mamy nad morze...

CDN...

Posted

:lol: :lol: :lol: no to spokojnie podeślę jeszcze to co mi zostało/ a zostało niewiele i takie ''porządne'' :wink: /no proszę jak ci pogłowie faceci chodzą :wink: :lol: :lol: :lol:
A droga nad morze.....marzenie /ja mam za daleko :evilbat: /

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
ONka superancka :D

Lazy masz zapchaną skrzynkę bo mi wróciło całe badziewie co wczoraj do Ciebie wysłałam :evil: Dzisiaj coś wysłałam a reszte śmiecia sukcesywnie powygarniam do twojej skrzynki :evilbat: :lol: :lol: :lol:

ciekawe kto tak lazy napastuje na tej skrzynce niech zgadne d... :lol:

Posted

Trafiliśmy do Miedzyzdroi...(tam Marcin miał punkt do zrobienia - bylismy autem z pracy :wink: ). Strasznie dzis zimno...wiało okropnie..poszlismy przesjsc sie na molo i tyle było naszego morza dzisiaj... :-?
Narazie moje kochanie....(tylko cii...nie wie, ze go tu wstawiam.. :evilbat:

I ja... :lol:

To molo sporo powiększyli...teraz jest naprawdę okazałe!

Patrzcie jak wiało...

Posted

Oto mój niemiecki policjant..(dla ścisłości święto policji było w Szczecinie na Jasnych Błoniach, było całkiem fajnie..postarali sie, to trzeba im przyznac)

Lazy była oczywiscie z nami..Oto helikoptery policyjne..i policyjny pies z przewodnikiem... :lol:

Lazy neistety w namordniku...w koncu policji tam nie brakowało... :lol:

Posted

Teraz troszkę koników...

Skakali policjanci na konikach rpzez takie niewielkie rpzeszkody...

Pięke mieli te konie...

A tu juz spacerek na wybiegu...

Posted

Dzisiaj troszkę sobie poskakalismy..a Marcin prbował uchwycic Lazy w locie...patrzcie co nam wyszło...

Kawałek pupki... :lol:

Ciut większy kawałek doopci...

Prawie cały pies... :lol:

I cały pies! Z tego wszystiego to i ja nauczyłam się latac... :lol: :oops:

A teraz ciut inna perspektywa..i znowu próba złapania psa w kadr...
Tu juz dawno po skoku :wink:

No i to najlepiej wyszło!

Posted

Dobra ostatnie foty...i starczy na jakis czas..ostatno cos siebie nie poznaje..jakos za duzo tych zdjec... :lol:

Pomysl na zdjecia miła mój osobisty fotograf, czyli Marcin...

Na skoki przez tą oponę Lazy nie miaa już ochoty...

dziękujemy za uwage... :)

Posted

Wiesz co LAZY, na tym zawianym :wink: molo masz tak przeuroczy usmiech, ze ma sie wrazenie, ze slonce swieci na calego i jest przepiekna pogoda :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Evelina']Wiesz co LAZY, na tym zawianym :wink: molo masz tak przeuroczy usmiech, ze ma sie wrazenie, ze slonce swieci na calego i jest przepiekna pogoda :lol: :lol: :lol:
Zwłaszcza, że w odddali widac kąpiących się ludzi :o

Śliczne fotki, tylko jakos mało... :( :lol: