Olcia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no to siem nie pytaj, tylko jajas prostownice podrzuc :Dmam starą lokówkę i żelasko /takie na prąd ze zraszaczem :o moge być :-? Zwłaszcza ta lokówka się przyda, Olcia będzie sobie mogła jeszcze więcej loczków dorobić :cunao: :evil: Quote
LAZY Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Oooo, LAZY, obszczekaj panienki, bo sobie robią pogaduszki :D Hau, Hau... Dzisiaj będa zdjecia... :wink: Quote
Olcia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 no ja mysle ze beda to moze co poniektore przestana sie moich lokow czepiac :lol: Quote
Hanna R. Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='HankaRupczewska']Oooo, LAZY, obszczekaj panienki, bo sobie robią pogaduszki :D Hau, Hau... Dzisiaj będa zdjecia... :wink: Ha ha ha :roflt: No i gdzie te zdjęcia ??? Quote
Alicja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Miały być fotki a nie ma :o Czyzby się szykowała nocna sesja zdjęciowa na wzór wczorajszej u dbsst :o :o :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Miały być fotki a nie ma :o Czyzby się szykowała nocna sesja zdjęciowa na wzór wczorajszej u dbsst :o :o :lol: :lol: :lol:\ No niezupełnie... :-? Pogoda sie pospuła...wiec fotek malutko, bo zmuszona byłam zrobic w domu, ale jak jutro będzie ładnie to zrobie zdjecia z reksiem! Oczywiscie pies leży na mojej poduszce! Tutaj wspólnie jemy czekoladkę... :wink: Quote
agabass Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 o matko jakie buziaki odchodzą no proszę :buzi: Quote
LAZY Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 Ano pocałowałysmy sie z języczkiem! :lol: A kuku :wink: Poprzytulam się do pluszowego kolegi... Juz na dzis wystarczy...jest późno i chce isc spac! Jutro trzymajcie kciuki za pogode to beda fotki z maltretowania Reksia! :wink: Quote
Alicja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 no ale sceny łóżkowe :wink: , a jak słodko się przytula do pluszaczka to jutro znowu Reksio będzie biedny :wink: Quote
LAZY Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no ale sceny łóżkowe :wink: , a jak słodko się przytula do pluszaczka to jutro znowu Reksio będzie biedny :wink: Reksio jest biedny prawei codziennie...spotkania odbywaja sie regularnie o 18 kazdego dnia, czasami spotkanie mi wypadnie z róznych względów, ale mam nadzieje, ze jutro dojdzie do skutku! Quote
ewelinabuck Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 cudne zdjecia i biedny reksio :lol: :lol: :lol: 8) 8) Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 LAZY napisał(a):Dzisiaj padało...Buu..nie mam fot :( śkoda :( Quote
Agga Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 LAZY najpierw z psem a potem ze mna.... :x :wink: Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Agga napisał(a):LAZY najpierw z psem a potem ze mna.... :x :wink: Takei są najsłodsze! Psychopatka, i to ompletna, i brzydzi sie calowania z psiakiem??? SŁYSZELISCIE!!! NA TACZKE JA NA TACZKE IW YWIESC Z MIASTA :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):LAZY najpierw z psem a potem ze mna.... :x :wink: Takei są najsłodsze! Psychopatka, i to ompletna, i brzydzi sie calowania z psiakiem??? SŁYSZELISCIE!!! NA TACZKE JA NA TACZKE IW YWIESC Z MIASTA :evilbat: :lol: jak najbardziej na TACZKE i to taka z duza iloscia gruzu zeby doopsko poodciskalo ;) Quote
daga10011 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='dbsst'] jejeje jaka :iloveyou: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
Agga Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Agga napisał(a):LAZY najpierw z psem a potem ze mna.... :x :wink: Takei są najsłodsze! Psychopatka, i to ompletna, i brzydzi sie calowania z psiakiem??? SŁYSZELISCIE!!! NA TACZKE JA NA TACZKE IW YWIESC Z MIASTA :evilbat: :lol: jak najbardziej na TACZKE i to taka z duza iloscia gruzu zeby doopsko poodciskalo ;) sama sie na teczke załąduj co za ropucha... :evil: :wink: Se zapamietam ja to jak dam buzkaczka Sarci to dzióbek umyje...a ty co kocmołuchu...mnie na taczke no ładnie :roll: :lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 hihihi Agga obrzydliwiec Agga obrzydliwiec ;) :lol: 8) Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Agga napisał(a):LAZY najpierw z psem a potem ze mna.... :x :wink: Takei są najsłodsze! Psychopatka, i to ompletna, i brzydzi sie calowania z psiakiem??? SŁYSZELISCIE!!! NA TACZKE JA NA TACZKE IW YWIESC Z MIASTA :evilbat: :lol: jak najbardziej na TACZKE i to taka z duza iloscia gruzu zeby doopsko poodciskalo ;) Ja raczej o takiej co Jagnę wywozili myslałam:lol: Quote
Agga Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Jaki obrzydliweic ale ona potem sie ze mna buziaczukuje :lol: LAZy zebym ja cie kochana nie wywiozła do lasu...hihih Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Agga napisał(a):Jaki obrzydliweic ale ona potem sie ze mna buziaczukuje :lol: LAZy zebym ja cie kochana nie wywiozła do lasu...hihih A co w tym lesie robic będziemy? :evilbat: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):Jaki obrzydliweic ale ona potem sie ze mna buziaczukuje :lol: LAZy zebym ja cie kochana nie wywiozła do lasu...hihih A co w tym lesie robic będziemy? :evilbat: no nie zaczyna sie :lol: Agga sklada niemoralne propozycje :D a taka mila dziewczyneczka :D A moj TZ jest w Szczecinie teraz :D Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Agga napisał(a):Jaki obrzydliweic ale ona potem sie ze mna buziaczukuje :lol: LAZy zebym ja cie kochana nie wywiozła do lasu...hihih A co w tym lesie robic będziemy? :evilbat: no nie zaczyna sie :lol: Agga sklada niemoralne propozycje :D a taka mila dziewczyneczka :D A moj TZ jest w Szczecinie teraz :D A co on w Szczecinie robi??? I czemu ja nic nie wiem??I czemu Ciebei z nim i ze Szpila nie ma?? Ja bym Was przenocowała!!! Quote
Recommended Posts