LAZY Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 [quote name='asher']Zapopmniałam spytać... Czemu Marcin jest Perełka?:lol: hahha...to dlatego, ze "uwielbia" małe pieski, które nazywaja sie Perła...hihihihihihih...tak mu sie kojarza rozszczekane, grube małe psy od starszych ludzi...i tak kiedys z przekory tak go nazwałam i juz tak zostało..(to ksywa na potrzeby dogomani :wink: ) Quote
asher Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 hahaha, fajna ksywka :lol: A Perełka o tym wie? :lol: Quote
Justa Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Agga napisał(a): Lazy a Perełka to widac lubi pozowac...ty mozesz na nim kase zarobic...na modela go 8) :lol: Najlepiej z małymi rozszczekanymi Perełkami :lol: Quote
LAZY Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 asher napisał(a):hahaha, fajna ksywka :lol: A Perełka o tym wie? :lol: Ano wie... :oops: Quote
Hanna R. Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Noooo, pięknie, pięknie :o :o A skąd wzięło się imię LAZY ? Już od dawna chciałam zapytać :oops: Quote
LAZY Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Noooo, pięknie, pięknie :o :o A skąd wzięło się imię LAZY ? Już od dawna chciałam zapytać :oops: Hihi...Lazy pierwotnie to miał byc chłopak o imienu Rocky..ale ze okazało, sie ze bedzie dziewczynka to pojawil sie problem z imieniem. Maiała byc juz nawet Elza (nawet tak ma w ksiazeczce wpisane :oops: ), ale z racji tego, ze jej charakterek jest iscie leniwy (taka była od szczeniaczka) to została Lazy - ja takie mądre imię wymysliłam :lol: Quote
Hanna R. Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Musze przyznac, ze PODZIWIAM luidzi twórczych :D No dobra, dobra, przyznam się,że bywam tu częstym gościem... Zaraz - jaśli pozwolisz - ajeśli- nie to TEŻ dostaniesz biedronki [/UR] Chcesz - masz...Nie chcvesz - też masz, Otóż ... :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: Quote
LAZY Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Zapraszamy!!! Będzie większa otywacja do robienia zdjęc! :lol: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 szybciutko robic zdjecia, bo jak nie mam swoich to chociaz na cudze sliczne piechy sobie popatrze :lol: Quote
anetta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 hihihih http://img17.imageshack.us/img17/1742/obraz9373ko.jpg :lol: Bardzo ladne zdjecia robicie!! :D :angel: :thumbs: Biedroneczka mmmmmmm 8) Hanka :jumpie: A Lazy to orginalne imie, nikt takiego nie ma :D Quote
LAZY Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):Lzay masz piekny avantarek :D Dziękuje:) Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):Lzay masz piekny avantarek :D Dziękuje:) Lazy* :oops: nie za moa co to ja dziekuje bo az milo sie robi na sercu jak sie na niego patrzy Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 no dobra baby przestancie sobie slodzic, bo az za slodko tu jest :evilbat: Lazy gdzie zdjecia :evil: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):no dobra baby przestancie sobie slodzic, bo az za slodko tu jest :evilbat: Lazy gdzie zdjecia :evil: hehehe piorun nie baba ;) Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):no dobra baby przestancie sobie slodzic, bo az za slodko tu jest :evilbat: Lazy gdzie zdjecia :evil: hehehe piorun nie baba ;) haha skad wiesz dzisiaj po tym deszczu to faktycznie wygladam jakby piorun we mnie walna :lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):no dobra baby przestancie sobie slodzic, bo az za slodko tu jest :evilbat: Lazy gdzie zdjecia :evil: hehehe piorun nie baba ;) haha skad wiesz dzisiaj po tym deszczu to faktycznie wygladam jakby piorun we mnie walna :lol:co kędziorki ci się poskręcały :o :-? Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):no dobra baby przestancie sobie slodzic, bo az za slodko tu jest :evilbat: Lazy gdzie zdjecia :evil: hehehe piorun nie baba ;) haha skad wiesz dzisiaj po tym deszczu to faktycznie wygladam jakby piorun we mnie walna :lol:co kędziorki ci się poskręcały :o :-? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: tyle w tym temacie Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):no dobra baby przestancie sobie slodzic, bo az za slodko tu jest :evilbat: Lazy gdzie zdjecia :evil: hehehe piorun nie baba ;) haha skad wiesz dzisiaj po tym deszczu to faktycznie wygladam jakby piorun we mnie walna :lol:co kędziorki ci się poskręcały :o :-? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: tyle w tym temacie :( no nie krzycz :cry: ja tylko grzecznie zapytawszy :oops: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 no to siem nie pytaj, tylko jajas prostownice podrzuc :D Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):no to siem nie pytaj, tylko jajas prostownice podrzuc :Dmam starą lokówkę i żelasko /takie na prąd ze zraszaczem :o moge być :-? Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no to siem nie pytaj, tylko jajas prostownice podrzuc :Dmam starą lokówkę i żelasko /takie na prąd ze zraszaczem :o moge być :-? ta zelazkiem ja dobic :evil: , nie dosc ze skrecona to jeszcze popalona :D Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no to siem nie pytaj, tylko jajas prostownice podrzuc :Dmam starą lokówkę i żelasko /takie na prąd ze zraszaczem :o moge być :-? ta zelazkiem ja dobic :evil: , nie dosc ze skrecona to jeszcze popalona :Dto obtnij :wink: ja mam teraz takie króciutkie jakieś 5 cm :lol: Quote
Hanna R. Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Oooo, LAZY, obszczekaj panienki, bo sobie robią pogaduszki :D Quote
asher Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no to siem nie pytaj, tylko jajas prostownice podrzuc :Dmam starą lokówkę i żelasko /takie na prąd ze zraszaczem :o moge być :-? Zwłaszcza ta lokówka się przyda, Olcia będzie sobie mogła jeszcze więcej loczków dorobić :cunao: Quote
Recommended Posts