dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 :lol: no juz przestan focic i chodz za mna :lol: kosa koseckie :D no i mama Lazy jest na fotach :angel: a nie tylko sama corcia :angel: ;) Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Dzisiaj będzie mnie duzooo...bo Perełka szalał z aparatem :wink: Pokazuje język wszystkim niecierpliwym cioteczkom z dogomani! :lol: A tu trochę kazali mi pozowac...byłam bardzo grzeczna! (no może tutaj mała niesubordynacja...hihih) Ale tu już zdecydowanie lepiej! Patrzcie na mój roześmiany pyszczek... A tutaj zaczepiali mnie koledzy i kolezanki... koleżanka kolega Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 A tu zmoją ukochaną Pancia! Bardzo ją kocham...( z wzajemnoscia...tak przynajmiej powtarza po kilkanascie razy dziennie...) A tu sama..Zosia samosia... Kolejna sesja...tak mi się troszę boczkiem siadło...ale obciach! :oops: Morda szczęsliwego psa :P A to kolega z wybiegu...piękny długowłosy kawaler...(asher to coś dla Ciebie!) Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 No S U P E R :angel: :angel: :angel: a ten jęzorek to był dlatego że lazy nam chciała dać BUZI :lol: no i nareszcie córciaz mamcią :angel: Quote
Agga Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Olcia napisała: Agga a do tego to nie mamy pewnosci czy tylko tam a myslisz ze ona mogłaby??? :roll: :wink: LAZY fantastyczne zdjecia... 8) Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Zobaczcie ile tam było fajnych kolegów i koleżanek... Niektóre mamy i babcie nie boją się o swoje pociechy i pozwalają im szalec z psami! A zaraz będzie duzooo fotek ze mna i z Lazy oraz z Perełką i z Lazy...tak sobie robilismy na próbę rozne ujęcia i rozne kombinacje... :lol: Quote
anetta Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Ekstra, piekny spacerek mieliscie :D :angel: A ten portret jest super!! Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Najpierw Lazy na moim tle... Zdjęcia będą bardzo podobne..ale wstawiam wszystkie, bo różnią sie np. ostroscia...raz ja jestem wyrazniejsza a Lazy rozmazana a raz odwrotnie (to tak specjalnie, zeby nie bylo :lol: ) Ale mi wesoło..to Marcin mnie rozśmiesza :D Lewy profil... To jest the best! Patrzcie na moją minę i minę Lazy..obydwie zdegustowane.. :lol: A tu twarzą w mordke... Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 A teraz odwrotna sytuacja....ja na tle Lazy Sama Lazy... Sama ja :wink: Taka duzzza jestem :lol: A tak przysypiam... :wink: Pojenie mojego potforka... A tu ja myślc, że TZ robi zdjecia Lazy jak pije a on tylko mi zrobil! :evil: A tak duza Lazy prosi Perełkę, żeby porzucał piłeczke małej Lazy :lol: (co prawda raczej wygląda jak na rauszu ale co tam podizałało :wink: ) Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Uwaga uwaga! Teraz będzie Perełka..tylko cii...bo od niego dostałam pozwolenie na wstawienei tylko 3 zdjęc...oby tu nei zajrzał... :lol: Zgaduj, zgadula co on robi :wink: Zeby odwrócic chwilowo uwagę od tej fascynującej czynnosci Tta gonitwa Lazy i kupli z wybiegu... Tu dowód rzeczowy, ze Perełka maltretuje Lazy! Widzicie co robi jej ręką wolną od piłki??? :evil: Tu mała rehabilitacją...rzut piłką na odległośc...w roli poganiacza Lazy! :lol: Lazy szuka piłki...a kumpel pomaga..(skutecznie pomagał, bo podwędził piłeczkę...hihih) Quote
agabass Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 sportowe fotki - super sprawa i jacy aktorzy piękni Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 moim zdaniem jest to medytacja i nastrojenie sie pozytywne do walki jaka zaraz bedzie musial stoczyc ze wsciekla bestia Lazy psem zabojcom pilek to moje zdanie na wyzej zamieszczona fotografie ;) Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Dbsst blisko byłas, on faktycznie szykuje sie na walke! Ale z moim aparatem..wstydnis jeden..hihi, ale i tak ja wygrałam to starcie! :evilbat: A teraz Marcin na tle Lazy... Strzelał głupie miny i myśli, ze tych fot nie wstawie... :lol: Moje dwie miłości! Ostatnia fotka Perełki... i ostatnia fotka Lazy..idizemy juz do domku :P KONIEC Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 i skończyłosie i 2 dziurki w nosie :wink: i teraz znów będziemy pewnie 2 tygodnie czekać na nowe :wink: Quote
arima Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Ale ona jest piękna :P Te dzisiejsze wystawowe to jej do pięt nie sięgają :D Quote
asher Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Łiiiiiiiii, Lazy reaktywacja!!!!!! :multi: Cudne zdjęcia i cudni modele. A nochal pościelowy to wręcz rewelacja :iloveyou: LAZY, ale ci dobrze, że możesz puszczać Lazy luzem, kiedy tyle psów lata... Moja już by się tłukła z jakąs suką :roll: Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 asher napisał(a):Łiiiiiiiii, Lazy reaktywacja!!!!!! :multi: Cudne zdjęcia i cudni modele. A nochal pościelowy to wręcz rewelacja :iloveyou: LAZY, ale ci dobrze, że możesz puszczać Lazy luzem, kiedy tyle psów lata... Moja już by się tłukła z jakąs suką :roll: Lazy jak z nią gdzies ide z Marcinem to ignoruje inne psy, jest bardzo posłuszna..da sie powącahc ale awantur nie wszcyna, zresztą ona to boidupa jest :wink: Ale to prawda, ze możliwośc puszczenia jej luzem jest duzym plusem... Quote
asher Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Zapopmniałam spytać... Czemu Marcin jest Perełka?:lol: Quote
Camara Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 ależ ON-a kokietka :wink: poza lekko frywolna ale ileż w tym wdzięku :P LAZY, ilością i jakością zdjęć jestem USATYSFAKCJONOWANA :lol: i stan ten utrzyma się.... 2... no może 3 dni :wink: :D Quote
Agga Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 moja kochana duza popsolita LAZY :calus: Lazy a Perełka to widac lubi pozowac...ty mozesz na nim kase zarobic...na modela go 8) :lol: ja mam wrazenie ze nie dwa ale dłuzej poczekamy na zdjęcia :lol: Quote
dbsst Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 kosior :D fota hihihi ale sie usmialam pelne skupienie :D Quote
Recommended Posts