Olcia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 to ja w takim razie ide szukac moda :D Lazy sama sie doigralas :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):to ja w takim razie ide szukac moda :D Lazy sama sie doigralas :lol: no i masz dyma Lazy Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 arima napisał(a):ni ma i ni ma :x ni i ciagle ni ma :( Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 a mod juz w drodze oj Lazy ja na Twoim miejscu juz bym zaczela portami trzasc :evilbat: Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Olcia napisał(a):a mod juz w drodze oj Lazy ja na Twoim miejscu juz bym zaczela portami trzasc :evilbat: ja naprzyklad juz sie cyram jak Olcia tak ostro przemawia nie wiem jak Ty Lazy 8) Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Wredne Maułpy!!!! Juz wstawiam! Tak wygląda bardzo szczęśliwy pies, którem wredna Pancia...(zrestz aprze Was wariatki!!!) nie daje spac! :evilbat: Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [quote name='LAZY']Wredne Maułpy!!!! Juz wstawiam! Tak wygląda bardzo szczęśliwy pies, którem wredna Pancia...(zrestz aprze Was wariatki!!!) nie daje spac! :evilbat: no normalnie nie nazazam ich ogladac tyle tych zdjec jest Lazy zwolnij troche tempo wstawiania :lol: Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 musze dawakowac zdjecia zeby nie bylo, ze malo! :evil: Nadal próbuje zasnac...ale to niełatwe... Pani twierdzi, ze nie mam pasażerów na gapę...to ciekawe co mnie gryzie... :roll: Pysiowo-łapeczkowa poza... Noskowo-łapeczkowa dla odmiany... Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Uszko... :) I łapkę też mam... :lol: A to smutna minka...z powodu Mercuni... :( Quote
Daisunia Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 piękne zdjęcia Lazy to prawdziwa modelka ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 [quote name='Daisunia']piękne zdjęcia Lazy to prawdziwa modelka ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D To nic... Patrz na to! Hmmm...jaka to rasa??? :o :lol: Malutki nosek... :wink: I hit dnia! :lol: Jak pogoda sie całkiem nie popsuje to będą jeszcze fortki ze spacerku... Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 o foteczki :angel: , i ta nowa rasa nochalitikus ciompatus szczeciniantus :wink: Quote
Daisunia Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 nie no.. ostatnie foty powaliły mnie na kolana :lol: :o :o :D :lol: :o Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Lazy sie poprostu nie chce przyznac ze ma Lazy i jeszcze jakiegos stworka pod lozkiem trzyma :lol: Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Olcia napisał(a):Lazy sie poprostu nie chce przyznac ze ma Lazy i jeszcze jakiegos stworka pod lozkiem trzyma :lol:to pewnie ten pasażer na gapę :wink: fajnie ze będą spacerowe fotki :angel: bez butelek :wink: Quote
Agga Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Ależ ona piekna... :angel: LAzy a ty co psu do nosa zagladasz....dobrze ze tylko tam :lol: 8) MAŁO!!!!!!!!!!!!!! Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Lazy sie poprostu nie chce przyznac ze ma Lazy i jeszcze jakiegos stworka pod lozkiem trzyma :lol:to pewnie ten pasażer na gapę :wink: fajnie ze będą spacerowe fotki :angel: bez butelek :wink: No trzymajcie kciuki za pogode! Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [quote name='Agga']Ależ ona piekna... :angel: LAzy a ty co psu do nosa zagladasz....dobrze ze tylko tam :lol: 8) MAŁO!!!!!!!!!!!!!! Agga a do tego to nie mamy pewnosci czy tylko tam :lol: Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 [quote name='Agga']Ależ ona piekna... :angel: LAzy a ty co psu do nosa zagladasz....dobrze ze tylko tam :lol: 8) MAŁO!!!!!!!!!!!!!! JA CI DAM MAŁO!!! :evil: Quote
Camara Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [quote name='LAZY']Patrz na to! Hmmm...jaka to rasa??? :o :lol: rasa??? to jest OBCA RASA ! kosmita jakiś czy cóś :-? :lol: Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Patrzam , szukam a fotek nie widzam . :o Nawet szkieła umyłam i dalej nic :o Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 ja kochac takie krety zaspane :D nie no Lazy to teraz czuje sie zaskoczona wartobylo czekac na ta piekna krecia mordeczenke :d :buzi: w tego mini noska :D Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Patrzam , szukam a fotek nie widzam . :o Nawet szkieła umyłam i dalej nic :o Było ładnie, więc ruszylismy an wybieg...Oto zdjątka..jest troszkę...Marcinem robił relacje! I żeby nie było ja tez dzisiaj jestem na fotkach... :lol: Dzisiaj bawiłąm się swoją piłeczką... Jak na wybieg przystało...troszkę cwiczyliśmy... Tutaj tez wejdę a co! Quote
Recommended Posts