LAZY Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 cuciola napisał(a):czesc wam :) co tam slychac nowego? Tfu, tfu odpukać narazie nic się nowego nie przyplątało:) Kasiu co do uszu to one moze i stoją, ale sa miekkie, tzn, latajom se na prawo i lewo kiedy chcom:evil_lol:,ale juz taki nasz urok i kochamy te nasze kłapouszki:loveu: Quote
LAZY Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Ida wczoraj dostała cieczki...Sie dziewczyna pośpieszyła. Ten wirus to szczęście, bo ona w poniedziałek byłaby na stole a to byłyby dwa dni do cieczki...Nie wiem jak by się to skończyło. Więc moze to poprostu tak miało być i już:) Teraz czekamy na następny termin, tylko nie wiem jak ona z tą cieczka będzie szaleć, bo teraz dostała po 4 miesiacach, o 1 miesiac wczesniej niz zawsze. Paskuda jedna:diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :razz::razz:no to wam Paskuda zrobiła kawał ;) widać tak ma być ;) http://animalia.pl/show_choinka.php do Was już poszła ;) Quote
cuciola Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 hihi ale kawal :) to sie nazywa przeznaczenie :) zapraszamy do nas Quote
karjo2 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Paulinko, wirus byl po prostu znakiem, coby chwilke poczekac, a co sie odwlecze, to nie ..... Niech sie dziewczyna pospieszy, bo z porzadkami swiatecznymi sie nie wyrobicie albo pampersa dostanie :evil_lol:. A tak w ogole, to dobrze, ze tak szybko sie wykurowala, zdolna bestia, a pani miala cicha nadzieje, ze sie poleni ;) Pozdrowka serdeczne! Quote
Avaloth Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ojojoj ;P gratuluje xD teraz ją trzymaj z daleka od psiurków :P ale nowe zdjęcie ewentualnie możesz dać xD ja dałam :cool3: postarałam się :evil_lol: ;* Quote
LAZY Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Nie wiem czy dam radę, ale postaram sie w weekend o jakieś foty:) Niestety Iza przy Idzie nie da się zbyt długo lenic:mad: Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 o masz!!! teraz cieczka :lol: no musicie to jakoś przetrwać - chociaż ja na samo wspomnienie cieczki mam mordercze myśli :evil_lol: Quote
Katerinas Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 malawaszka napisał(a):chociaż ja na samo wspomnienie cieczki mam mordercze myśli :evil_lol: no co Ty? Aż tak źle? :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Katerinas napisał(a):no co Ty? Aż tak źle? :eviltong: no w mieście masakra :mad::mad::mad: Quote
Katerinas Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 malawaszka napisał(a):no w mieście masakra :mad::mad::mad: No tak... ja suki miałam już na wsi. A jak jeszcze mieszkałam w bloku to mieliśmy psa. To rzeczywiście... nie znam tego "bólu" :roll: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wpadlam powiedzieć dzień doberek :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]a ja z życzeniami :loveu::loveu: [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post9136678[/FONT] Quote
karjo2 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Udanych, cieplych Swiat, mnostwa milych niespodzianek i prezentow pod choinka, dobrego Nowego Roku i wszystkiego, co najlepsze ( zwlaszcza mizianka Idowymi uchami co poranek ;) )! A dla futrzaka specjalne machanie ogonem od Postiego! PS. Jakims zwariowanym cudem bedziemy miedzy Wigilia a 3 stycznia w Szczecinie, moze male piffko? Quote
Justa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Paulinko, wesołych, spokojnych i radosnych Świąt. Wspólnej krzątaniny przedświątecznej, pachnącego świętami domu i po prostu wszystkiego najlepszego dla Ciebie i całej rodziny ! :multi: Quote
sylwiaskalska Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wesołych Świąt od moich chłopaków :) Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja z życzeniami przyszłam :) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9147212&postcount=216 Quote
Katerinas Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Cześć Lazy Wszystkiego co naj w Nowym Roku :-) Jak tam uszata dama? Jak zniosła Sylwestra? Quote
LAZY Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Witajcie! Dziękujemy za wszystkie życzenia i Wam również życzymy wszystkiego co najlepsze w nowym roku!!! Idusia Sylwestra znosi idealnie. Nie reaguje na huki, a rozbłyski ogląda na balkonie;) My z Marcinem byliśmy az pod Rzeszowem (w Dębicy) na weselu u znajomych, którzy pobierali się 31.12! Było fantastycznie! Mam nadzieje, ze ten rok będzie równie wspaniały jak ten wieczór. Ida była na słuzbie i moich rodziców;) A to my w lekko zimowej scenerii:) Quote
anetta Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :hand: Coś marną mine masz :lol: :o całą PL przejechaliście :mdleje: Super że dobrze się bawiliście :cool3: :drinking: Quote
malawaszka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 nooo całą Polskę po przekątnej :razz: kawał drogi Was wywiało - dawaj więcej fotek :eviltong: Quote
Katerinas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Super że Ida tak dobrze znosi wystrzały. :-) A wieczór rzeczywiście mieliście wspaniały :-) Quote
LAZY Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Fot nie ma, bo aparat znowu oddałam, ale kilka zaskórniaków się znalazło:) Oto mrówkojad we własnej osobie;) A tu najdłuższy język na świecie. I jeszcze moja sierota w oszronionej scenerii:) Podrawiamy! Quote
Recommended Posts