Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

cuciola napisał(a):
czesc wam :) co tam slychac nowego?

Tfu, tfu odpukać narazie nic się nowego nie przyplątało:)

Kasiu co do uszu to one moze i stoją, ale sa miekkie, tzn, latajom se na prawo i lewo kiedy chcom:evil_lol:,ale juz taki nasz urok i kochamy te nasze kłapouszki:loveu:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ida wczoraj dostała cieczki...Sie dziewczyna pośpieszyła. Ten wirus to szczęście, bo ona w poniedziałek byłaby na stole a to byłyby dwa dni do cieczki...Nie wiem jak by się to skończyło. Więc moze to poprostu tak miało być i już:) Teraz czekamy na następny termin, tylko nie wiem jak ona z tą cieczka będzie szaleć, bo teraz dostała po 4 miesiacach, o 1 miesiac wczesniej niz zawsze. Paskuda jedna:diabloti:

Posted

Paulinko, wirus byl po prostu znakiem, coby chwilke poczekac, a co sie odwlecze, to nie .....
Niech sie dziewczyna pospieszy, bo z porzadkami swiatecznymi sie nie wyrobicie albo pampersa dostanie :evil_lol:.
A tak w ogole, to dobrze, ze tak szybko sie wykurowala, zdolna bestia, a pani miala cicha nadzieje, ze sie poleni ;) Pozdrowka serdeczne!

Posted

malawaszka napisał(a):
no w mieście masakra :mad::mad::mad:
No tak... ja suki miałam już na wsi. A jak jeszcze mieszkałam w bloku to mieliśmy psa. To rzeczywiście... nie znam tego "bólu" :roll:

Posted

Udanych, cieplych Swiat, mnostwa milych niespodzianek i prezentow pod choinka, dobrego Nowego Roku i wszystkiego, co najlepsze ( zwlaszcza mizianka Idowymi uchami co poranek ;) )! A dla futrzaka specjalne machanie ogonem od Postiego!
PS. Jakims zwariowanym cudem bedziemy miedzy Wigilia a 3 stycznia w Szczecinie, moze male piffko?

Posted

Paulinko, wesołych, spokojnych i radosnych Świąt. Wspólnej krzątaniny przedświątecznej, pachnącego świętami domu i po prostu wszystkiego najlepszego dla Ciebie i całej rodziny ! :multi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Życzy Luiza i Funia :grins::buzi:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie!

Dziękujemy za wszystkie życzenia i Wam również życzymy wszystkiego co najlepsze w nowym roku!!!

Idusia Sylwestra znosi idealnie. Nie reaguje na huki, a rozbłyski ogląda na balkonie;)
My z Marcinem byliśmy az pod Rzeszowem (w Dębicy) na weselu u znajomych, którzy pobierali się 31.12! Było fantastycznie! Mam nadzieje, ze ten rok będzie równie wspaniały jak ten wieczór. Ida była na słuzbie i moich rodziców;)

A to my w lekko zimowej scenerii:)

Posted

Fot nie ma, bo aparat znowu oddałam, ale kilka zaskórniaków się znalazło:)
Oto mrówkojad we własnej osobie;)

A tu najdłuższy język na świecie.

I jeszcze moja sierota w oszronionej scenerii:)

Podrawiamy!