LAZY Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Katerinas napisał(a):Lazy Fantastyczne zdjęcia w galopie :-) I jaka ona skupiona na Tobie w czasie ćwiczeń :-o WOW! Super! Widać, że to żywioł :-) Lazy - jaka licencja pilota? Pilota wycieczek? A nie czyta sie wszystkiego, nie czyta:) Jestesmy kwita! Ela pytała cz latajaca Ida ma już licencje pilota:eviltong: asher czy to znaczy, ze to spojrzenie jest mądrzejsze?:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Jakie monotematyczne że niby zawsze 1 i ten sam pies :hmmmm: ..ale nie ma 2 takich samych fot ;) Quote
Katerinas Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 LAZY napisał(a):A nie czyta sie wszystkiego, nie czyta:) Jestesmy kwita! Ela pytała cz latajaca Ida ma już licencje pilota:eviltong: ups... :oops: :oops: gdzieś mi umknęło ;) sorki :-) (ps. ale ja wybaczam nie czytanie ;) bo sama nie nadążam z czytaniem dogo... :roll: szczególnie że teraz jedna strona wyświetla się z "prędkością ślimaczą" :roll: ) Quote
LAZY Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Katerinas napisał(a):ups... :oops: :oops: gdzieś mi umknęło ;) sorki :-) (ps. ale ja wybaczam nie czytanie ;) bo sama nie nadążam z czytaniem dogo... :roll: szczególnie że teraz jedna strona wyświetla się z "prędkością ślimaczą" :roll: ) Ja tyż wybaczam nieczytanie:eviltong: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 znaczy się nikt nie czyta :evil_lol: oprócz mnie oczywiście :p:evil_lol: Quote
asher Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='LAZY']asher czy to znaczy, ze to spojrzenie jest mądrzejsze?:evil_lol: A nie??? :mad::mad::mad: ps. posłałam dzisiaj, bo wczoraj odstraszyła mnie kolejka :scared: Wybacz, że tak bez słowa od siebie, ale kartkę, którą do was naskrobałam oczywiście zostawiłam w domu :evil_lol: Quote
LAZY Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='asher']A nie??? :mad::mad::mad: ps. posłałam dzisiaj, bo wczoraj odstraszyła mnie kolejka :scared: Wybacz, że tak bez słowa od siebie, ale kartkę, którą do was naskrobałam oczywiście zostawiłam w domu :evil_lol: Asiu ale dawaj numer konta! Chyba, ze wsadziłaś w paczkę:) Quote
karjo2 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Idulec, fajny futrzak, na szczescie z uchow nie wyrosla panna :evil_lol:. A zdjecia w ruchu sa swietne, jakim cudem zdazylas zlapac takie galopy?? A u nas byl snieg i wilku sie zacieszal caaaaaaaala jedna noc ;) Pozdrowki cieplutkie i byle do swiat! Quote
LAZY Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 karjo2 napisał(a):Idulec, fajny futrzak, na szczescie z uchow nie wyrosla panna :evil_lol:. A zdjecia w ruchu sa swietne, jakim cudem zdazylas zlapac takie galopy?? A u nas byl snieg i wilku sie zacieszal caaaaaaaala jedna noc ;) Pozdrowki cieplutkie i byle do swiat! Bardzo się cieszę, ze o nas pamiętacie! Uszy "niestety" (bo ma to swój urok:P) nadal śmiesznie miękkie. Śniegu u nas ani grama...zazdraszczamy nawet tego jednego dnia u Was. Do zobaczyska w okolicach świat! Quote
bona_46 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 śliczna Idunia:loveu: pozdrowienia od pana świnka Orzeszka, który dotarł cało i zdrowo do nowego domu oraz od całej jego nowej rodzinki jeszcze raz bardzo dziękujemy:lol: Quote
LAZY Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Witamy u nas! I cieszymy się, ze Orzeszek dotarł cały i zdrowy. Byłam pod jego ogromnym wrażeniem i masz szczeście, ze go oddałam. Pozdrawiamy!!! Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :hand: melduję ze byłam i posylam całuski :loveu: Quote
LAZY Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Mamy aparat (niestety pozyczony), wiec mam kilka fotek Ida w pełnym pędzie:) Troszkę sobie poćwiczyłyśmy Quote
LAZY Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Z nieco innej perspektywy... Maszerujemy Slalomujemy:) Teraz robimy slalom zarówno w przód jak i w tył:) Quote
LAZY Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Jak sierotka... Uśmiech dla wszystkich:) I my we dwie...(pamiętacie zdjecie Lazy tuz przed śmiercią...? Było w tym samym miejscu co to z Idą teraz...). Koci ogon:) Moja modelka w jesiennych lisciach:loveu: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :loveu::loveu::loveu:ćliczne ................. http://img141.imageshack.us/img141/1218/obraz6962zt3.jpg Quote
LAZY Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 I jeszcze kilka fot Pyszne kijaszki Wilk w lesie Profil Quote
Katerinas Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://img142.imageshack.us/img142/2172/obraz6959qy5.jpg Fajnie Wam ten slalomik wychodzi. Gratulacje dla pojętnej Iduni :-) http://img141.imageshack.us/img141/1218/obraz6962zt3.jpg Życie się toczy dalej.... a wspomnienia niech zostaną piękne :-) Bo cudnie tu razem wyglądacie :loveu: Quote
Katerinas Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='LAZY']Uśmiech dla wszystkich:) http://img142.imageshack.us/img142/2411/obraz6961pq5.jpg Uśmiech dla wszystkich cudny :-) A ozorek jaki umazany :lol: Quote
Avaloth Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jestem tu drugi raz. Ostatnio czytałam całą historie Lazy(*) ale nie zdążyłam skomentować... biedaczka :( była śliczna ;* a Ida jest cudowna :loveu: jak jeszcze była u pani hodowcy była podobna do mojego dzikiego zwierza :evil_lol: potem te fotki na szkoleniu też podobne tylko mój ma klapnięte uszy jeszcze :eviltong: no i trochę mniejszy ale z jego przyrostem 1,5 kg tygodniowo szybko ją dogoni :evil_lol: pozdrowienia :) Quote
Avaloth Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 http://img142.imageshack.us/img142/2411/obraz6961pq5.jpg -> to jest zabójcze, cudowne, boskie, piękne ! zakochałam się :loveu: ukradnę ci Idusię, Chestek będzie mieć koleżankę :eviltong: Quote
sota36 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witaj Paulina - Idzia to chyba juz nie jeden Oxfort konczy widzac ile Ty z nia trenujesz! Brawo! I coraz to posluszniejsza dziewczyna jest! Quote
Recommended Posts