malawaszka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 aaahahahah a LAZY znowu w górnika się bawiła :lol: :lol: :lol: świetna z tym jest :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 Debesciaro Sylwia Tekiego nie namawia na płyanie, rzuca kija i on po niego płynie... :D Robi to przekomicznie, ale płynie! PIKA Lazy uwielbia miec piach na mokrej siersci! Ale ja jestem sprytniejsza i po zabawie w piaskownicy rzucam kija do wody, a potem biegiem uciekam zeby sunia juz do piachu nie weszła. Waszka Lazy to górnik z urodzenia...była tak padnieta wczoraj, ze w domu na klatce na dole sie połozyla i nie chciała wejsc po schodach do góry! :o Quote
Camara Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 przeglądam zdjęcia i... o mało szoku nie doznałam, bo w pierwszej serii nie było zdjęć Lazy-kopary :hmmmm: na całe szczęście druga seria zakończona wspaniałym dołkiem.... więc wszystko w normie czyli tak jak być powinno :lol: Quote
PIKA Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 LAZY napisał(a): PIKA Lazy uwielbia miec piach na mokrej siersci! Ale ja jestem sprytniejsza i po zabawie w piaskownicy rzucam kija do wody, a potem biegiem uciekam zeby sunia juz do piachu nie weszła. A Ty myslisz, ze co ja robię,:lol: tez rzucam cos, znaczy zabawkę, do wody , tylko jej nie uciekam, a jak wyjdzie to łapie i zabieram na trawkę :lol: Quote
dbsst Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 qrcze ja siebie moge rzucic a ona i tak sie nie ruszy no chyba ze sie ja wrzuci wtyedy plynie ;) swietne foty :D Quote
arima Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Lazy ,ona sie póżniej kąpała jeszcze czy tak do domku poszliście???? :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 o boze..ja sie od was musze uczyc :D ...bo moje mokre zapiaszczone i ja je do domu wolam co by obeschly.... Quote
LAZY Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 [quote name='arima']Lazy ,ona sie póżniej kąpała jeszcze czy tak do domku poszliście???? :lol: :lol: Kąpałysmy sie! :lol: Ale dla pocieszenia to Ci powiem, ze zdarza sie nam w deszczowy dzien wykąpac w kałuzy i pokopac dolki...a wtedy :evil: Quote
PIKA Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 LAZY napisał(a): Kąpałysmy sie! :lol: :o Ty też? :o Quote
arima Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Mojej Almie kilka razy zdarzylo sie odpocząć centralnie w kałuży :lol: Quote
LAZY Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 arima napisał(a):Mojej Almie kilka razy zdarzylo sie odpocząć centralnie w kałuży :lol: To to co Lazy uwielbia robic!!! A najfajniej położyc sie na boczek w tej kałuzy...a jak Pani krzyczy to nalezy uciekac w kałuzy i chlapac sie jeszcze bardziej! :evilbat: Quote
asher Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 LAZY, no jakbym o swoim Bugajskim czytała :o On też jest wodnik szuwarek i górnik przodkowy :lol: Sabina lubi moczyc tyłek, ale jak traci grunt pod nogami to wpada w lekką konsternację i szybciutko zawraca do brzegu :lol: A modelka śliczna :iloveyou: Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 No ale się opuściłyśmy...ale dzis byl spacer wiec daję nowe foteczki....:) Pierwsze co to do dołka! Lazy w dole a dookoła przyjaciele... Ciocia Sylwia nas karmi biszkopcikami... Chodzę i szukam... No i znalazłąm dziurę... :lol: No to do roboty! Oj chyba coś daja! Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='LAZY']Lazy w dole a dookoła przyjaciele... :oops: a przyjaciele ZBOKI!!! :oops: :lol: Tequilla :nono: Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Super zdjęcia i jakie doborowe towarzystwo :wink: Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Dają pic... Zwiedzam teren... Uciekam...bo Teki gwałci Agrafkę... Może Agrafka sie w mojej dziurze ukryje przed Tekilą... :roll: Ale mam dupsko! :o Sylwia podziwia jak kopię dołek... Kto tam idzie? Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 haha ana ostatnik łapy brudne od kopania :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='LAZY'] Sylwia podziwia jak kopię dołek... To Sylwia odważna jest, ja bym z tyłu kopiącego psa nie usiadła :lol: Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Co się gapisz? Wariactwa z koleżanką... Wracam do dołka... Jakiś ruch w interesie... :lol: Skaczę po biszkopcik! Quote
Agga Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ale cudne foteczki..... I ta Agrafcia hihihih.... :lol: Quote
LAZY Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Co tam masz? Ale mam usmiech! Ale mi dobrze... A to przewodniczka stada w osobie Sylwi... :lol: Quote
Agga Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 NO piękne foty!!!!! Sylwia ale masz dużo psiaków.... Quote
Recommended Posts