Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Debesciaro Sylwia Tekiego nie namawia na płyanie, rzuca kija i on po niego płynie... :D Robi to przekomicznie, ale płynie!

PIKA Lazy uwielbia miec piach na mokrej siersci! Ale ja jestem sprytniejsza i po zabawie w piaskownicy rzucam kija do wody, a potem biegiem uciekam zeby sunia juz do piachu nie weszła.

Waszka Lazy to górnik z urodzenia...była tak padnieta wczoraj, ze w domu na klatce na dole sie połozyla i nie chciała wejsc po schodach do góry! :o

Posted

przeglądam zdjęcia i... o mało szoku nie doznałam, bo w pierwszej serii nie było zdjęć Lazy-kopary :hmmmm: na całe szczęście druga seria zakończona wspaniałym dołkiem.... więc wszystko w normie czyli tak jak być powinno :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
PIKA Lazy uwielbia miec piach na mokrej siersci! Ale ja jestem sprytniejsza i po zabawie w piaskownicy rzucam kija do wody, a potem biegiem uciekam zeby sunia juz do piachu nie weszła.

A Ty myslisz, ze co ja robię,:lol: tez rzucam cos, znaczy zabawkę, do wody , tylko jej nie uciekam, a jak wyjdzie to łapie i zabieram na trawkę :lol:

Posted

[quote name='arima']Lazy ,ona sie póżniej kąpała jeszcze czy tak do domku poszliście???? :lol: :lol:

Kąpałysmy sie! :lol: Ale dla pocieszenia to Ci powiem, ze zdarza sie nam w deszczowy dzien wykąpac w kałuzy i pokopac dolki...a wtedy :evil:

Posted

arima napisał(a):
Mojej Almie kilka razy zdarzylo sie odpocząć centralnie w kałuży :lol:

To to co Lazy uwielbia robic!!! A najfajniej położyc sie na boczek w tej kałuzy...a jak Pani krzyczy to nalezy uciekac w kałuzy i chlapac sie jeszcze bardziej! :evilbat:

Posted

LAZY, no jakbym o swoim Bugajskim czytała :o On też jest wodnik szuwarek i górnik przodkowy :lol: Sabina lubi moczyc tyłek, ale jak traci grunt pod nogami to wpada w lekką konsternację i szybciutko zawraca do brzegu :lol:

A modelka śliczna :iloveyou:

• 2 weeks later...
Posted

No ale się opuściłyśmy...ale dzis byl spacer wiec daję nowe foteczki....:)
Pierwsze co to do dołka!

Lazy w dole a dookoła przyjaciele...

Ciocia Sylwia nas karmi biszkopcikami...

Chodzę i szukam...

No i znalazłąm dziurę... :lol:

No to do roboty!

Oj chyba coś daja!

Posted

Dają pic...
Zwiedzam teren...

Uciekam...bo Teki gwałci Agrafkę...

Może Agrafka sie w mojej dziurze ukryje przed Tekilą... :roll:

Ale mam dupsko! :o

Sylwia podziwia jak kopię dołek...

Kto tam idzie?