LAZY Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 No i ruszyła, w końcu zabawa z człowiekiem jest najlepsza:) A tutaj już Spajder szaleje ze swoją Pancia Po ostatnim starciu z Idą dzisiaj Spajder postanowił trzymać się od Idy i kija z daleka... Quote
asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ależ ten Idulec jest śmieszny :lol: Lazy miała w oczach taką mądrość psią. A Ida ma diabliki :evil_lol: Quote
LAZY Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Zdjecia nie są najlepsze, bo musiałam sama rzucać kija i robić foty,..a jeszcze nie opanowałam tego niezwykle trudnego wyczynu:) A tutaj moja spokojna diablica Ida szuka Taysonowej piłki;) A oto nasz nowy kolega Tayson Quote
LAZY Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 asher napisał(a):Ależ ten Idulec jest śmieszny :lol: Lazy miała w oczach taką mądrość psią. A Ida ma diabliki :evil_lol: Nie mów, ze to widać:evil_lol:Nawiasem mówiąc zastanawiam sie czy to jej kiedyś minie:lol: Wyszło troszkę słonka i odrazu weselsze fotki:) Tuataj ładnie zeszła, ale raz stwierdziła, ze fajnie bedzie poprostu zeskoczyć!:mad: Jak kazali siedzieć to siedziałam, ale generalnie to zachowuje sie jakbym miała owsiki w doopce;) Moja radosna morda cieszy się z każdego kija jak dzieciak! I to by było na tyle. Pozdrawiamy! Quote
asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://img408.imageshack.us/img408/2249/p1010345ya9.jpg A jaka uradowana! :lol: Że znalazła lepszy sposób :evil_lol: ps. widać, widać :lol: Quote
elapieczus1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 no no Spajder nie pocieszony bo mu każdego że tak powiem kradła:(:cool3: Quote
Maga100 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='asher'](ja strasznie uwielbiam ludziom do mieszkań zaglądać i oglądać, oglądać, oglądać... Zboczenie takie :oops:) hihihi, Asherku, kolejne zboczenie, które dzielimy razem :evil_lol: Lazy, bardzo przytulne mieszkanko :p Quote
Luzia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Bardzo ładne mieszkanko. Fajne ciepłe kolory. Ja w pokoju moim chciałam mieć podobny odzień jak ty na przedpokoju ale wyszła mi ciemna cytryna. Piękna sunie a jak aktywna i wysportowana. Do twarzy jej z patyczkiem (każdym) :evil_lol: Pozdrowienia i mizianko ode mnie i Funi ;) Quote
cuciola Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Mieszkanko macie sliczniaste! i jak szybko sie wypelnilo! niedawno pokazywalas zdjecia samych scian :D Idunia tez widac ciagle zajeta na spacerkach :) super wam sie uklada! Quote
asher Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Maga, to w sumie dobrze, że nie jestem sama w swych zboczeniach. Choć z drugiej strony trochę żal, że nie jestem taka oryginalna i zajebista, jak myślałam :placz: Lazy, halooo, halooo, żyjecie? :helo: Quote
Maga100 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 asher napisał(a):Maga, to w sumie dobrze, że nie jestem sama w swych zboczeniach. Choć z drugiej strony trochę żal, że nie jestem taka oryginalna i zajebista, jak myślałam :placz: źle rozumujesz. Jesteśmy dwie zajebiste i oryginalne. TYLKO MY :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Maga100 napisał(a):źle rozumujesz. Jesteśmy dwie zajebiste i oryginalne. TYLKO MY :evil_lol::evil_lol: buuuahahahahha JA też jestem taka zajebista i lubię ludziom zaglądać w okna :evil_lol: ale nie interesuje mnie ich życie ino wystrój pomieszczeń :evil_lol: Quote
elapieczus1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hahah mam to samo interesują mnie meble,dodatki itp:oops::lol: Quote
asher Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahahha JA też jestem taka zajebista i lubię ludziom zaglądać w okna :evil_lol: ale nie interesuje mnie ich życie ino wystrój pomieszczeń :evil_lol: elapieczus1 napisał(a):hahah mam to samo interesują mnie meble,dodatki itp:oops::lol: No i widzisz, Maga? :shake: Jesteśmy pospolite!!!! :placz::placz::placz: Quote
Maga100 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='malawaszka'] [quote name='asher']No i widzisz, Maga? :shake: Jesteśmy pospolite!!!! :placz::placz::placz: do dupy :placz::placz: znajdźmy sobie inne zainteresowania :shake: oryginalniejsze :cool1: Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='asher']No i widzisz, Maga? :shake: Jesteśmy pospolite!!!! :placz::placz::placz:[/quote] WIELKIE DZIęKI :obrazic: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]:hand: ale jesteście zapracowane ;)....co nowego u Was:razz:[/FONT] Quote
LAZY Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Ekhm, chciałam się przywitać...Nie mam nic na swoją obronę, ze tak rzadko bywam, poza brakiem aparatu...Nie mam aparatu...nie mam fot! Buuu...mam kilka fotek z telefonu ale to nic speclajnego. Ida czuje się dobrze, szaleje jak wariatka. Z ciekawostek mogę napisać, że mamy w kamienicy sąsiada (9 latka), który regularnie nas odwiedza z coraz to nowymi kolegami i mizia Idę, dzisiaj towarzyszył nam na spacerze. Mam naprawdę extra sunię, jej stosunki z ludźmi są wspaniałe, dzięki czemu na klatce większość ludzi uśmiecha się do nas a nie ucieka na drugą stronę schodów;) U mnie w życiu wszystko w najlepszym porządku. Mam nadzieje, ze za 2 tygodnie uda nam się wysterylizować Ideńkę. Póki co kilka fotek mojego diabełka:) A to moja zmęczona i rozbawiona morda:) I wyluzowany jęzor z drugiej strony! Tutaj duma ją rozpiera Quote
LAZY Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Tak oto pięknie trzymamy kontakt! (ostatnio coraz cześciej i samej z siebie...ależ to po polsku napisałam:)) Ida podczas lewitacji:) A tak diablica odpoczywa po spacerkowych szaleństwach Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 czy ja dobrze widzę czy na każdej foci Idowe uchi oba stoją/??? :razz::razz::razz: no i trzymam :kciuki: już na te za dwa tygodnie ;) Quote
LAZY Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 malawaszka napisał(a):czy ja dobrze widzę czy na każdej foci Idowe uchi oba stoją/??? :razz::razz::razz: no i trzymam :kciuki: już na te za dwa tygodnie ;) Bo Idowe ucha stoją oby dwa, ale są miękkie czyli lubiejom się dyndać na prawo i lewo. Wyjątkiem jest sytuacja podniecenia u dziewczynki, wtedy nawet huragan ich nie ruszy:) Quote
Katerinas Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 oh :multi: wreszcie zdjęcia Ideńki :-) Naprawdę wypiękniała :loveu: I pewnie wydoroślała :-) Wypoczywanie po szaleństwach spacerkowych - boskie :lol: :lol: (nasza Gaja też tak spała) Trzymam kciuki za sterylkę. Quote
LAZY Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Katerinas...co do wydoroślenia to...ekhm...:eviltong:Rozumiesz...ten typ tak ma!:evil_lol: Quote
Recommended Posts