Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

No i ruszyła, w końcu zabawa z człowiekiem jest najlepsza:)

A tutaj już Spajder szaleje ze swoją Pancia

Po ostatnim starciu z Idą dzisiaj Spajder postanowił trzymać się od Idy i kija z daleka...

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjecia nie są najlepsze, bo musiałam sama rzucać kija i robić foty,..a jeszcze nie opanowałam tego niezwykle trudnego wyczynu:)

A tutaj moja spokojna diablica

Ida szuka Taysonowej piłki;)

A oto nasz nowy kolega Tayson

Posted

asher napisał(a):
Ależ ten Idulec jest śmieszny :lol: Lazy miała w oczach taką mądrość psią. A Ida ma diabliki :evil_lol:

Nie mów, ze to widać:evil_lol:Nawiasem mówiąc zastanawiam sie czy to jej kiedyś minie:lol:
Wyszło troszkę słonka i odrazu weselsze fotki:)

Tuataj ładnie zeszła, ale raz stwierdziła, ze fajnie bedzie poprostu zeskoczyć!:mad:

Jak kazali siedzieć to siedziałam, ale generalnie to zachowuje sie jakbym miała owsiki w doopce;)

Moja radosna morda cieszy się z każdego kija jak dzieciak!

I to by było na tyle. Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='asher'](ja strasznie uwielbiam ludziom do mieszkań zaglądać i oglądać, oglądać, oglądać... Zboczenie takie :oops:)

hihihi, Asherku, kolejne zboczenie, które dzielimy razem :evil_lol:

Lazy, bardzo przytulne mieszkanko :p

Posted

Bardzo ładne mieszkanko. Fajne ciepłe kolory. Ja w pokoju moim chciałam mieć podobny odzień jak ty na przedpokoju ale wyszła mi ciemna cytryna. Piękna sunie a jak aktywna i wysportowana. Do twarzy jej z patyczkiem (każdym) :evil_lol: Pozdrowienia i mizianko ode mnie i Funi ;)

Posted

Mieszkanko macie sliczniaste! i jak szybko sie wypelnilo!
niedawno pokazywalas zdjecia samych scian :D

Idunia tez widac ciagle zajeta na spacerkach :) super wam sie uklada!

Posted

Maga, to w sumie dobrze, że nie jestem sama w swych zboczeniach. Choć z drugiej strony trochę żal, że nie jestem taka oryginalna i zajebista, jak myślałam :placz:

Lazy, halooo, halooo, żyjecie? :helo:

Posted

asher napisał(a):
Maga, to w sumie dobrze, że nie jestem sama w swych zboczeniach. Choć z drugiej strony trochę żal, że nie jestem taka oryginalna i zajebista, jak myślałam :placz:

źle rozumujesz.
Jesteśmy dwie zajebiste i oryginalne.
TYLKO MY :evil_lol::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
źle rozumujesz.
Jesteśmy dwie zajebiste i oryginalne.
TYLKO MY :evil_lol::evil_lol:

buuuahahahahha JA też jestem taka zajebista i lubię ludziom zaglądać w okna :evil_lol: ale nie interesuje mnie ich życie ino wystrój pomieszczeń :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahahahha JA też jestem taka zajebista i lubię ludziom zaglądać w okna :evil_lol: ale nie interesuje mnie ich życie ino wystrój pomieszczeń :evil_lol:

elapieczus1 napisał(a):
hahah mam to samo interesują mnie meble,dodatki itp:oops::lol:

No i widzisz, Maga? :shake: Jesteśmy pospolite!!!! :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']
[quote name='asher']No i widzisz, Maga? :shake: Jesteśmy pospolite!!!! :placz::placz::placz:

do dupy :placz::placz:
znajdźmy sobie inne zainteresowania :shake:
oryginalniejsze :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Ekhm, chciałam się przywitać...Nie mam nic na swoją obronę, ze tak rzadko bywam, poza brakiem aparatu...Nie mam aparatu...nie mam fot! Buuu...mam kilka fotek z telefonu ale to nic speclajnego.
Ida czuje się dobrze, szaleje jak wariatka. Z ciekawostek mogę napisać, że mamy w kamienicy sąsiada (9 latka), który regularnie nas odwiedza z coraz to nowymi kolegami i mizia Idę, dzisiaj towarzyszył nam na spacerze. Mam naprawdę extra sunię, jej stosunki z ludźmi są wspaniałe, dzięki czemu na klatce większość ludzi uśmiecha się do nas a nie ucieka na drugą stronę schodów;) U mnie w życiu wszystko w najlepszym porządku. Mam nadzieje, ze za 2 tygodnie uda nam się wysterylizować Ideńkę. Póki co kilka fotek mojego diabełka:)

A to moja zmęczona i rozbawiona morda:)

I wyluzowany jęzor z drugiej strony!

Tutaj duma ją rozpiera

Posted

Tak oto pięknie trzymamy kontakt! (ostatnio coraz cześciej i samej z siebie...ależ to po polsku napisałam:))

Ida podczas lewitacji:)

A tak diablica odpoczywa po spacerkowych szaleństwach

Posted

malawaszka napisał(a):
czy ja dobrze widzę czy na każdej foci Idowe uchi oba stoją/??? :razz::razz::razz:

no i trzymam :kciuki: już na te za dwa tygodnie ;)

Bo Idowe ucha stoją oby dwa, ale są miękkie czyli lubiejom się dyndać na prawo i lewo. Wyjątkiem jest sytuacja podniecenia u dziewczynki, wtedy nawet huragan ich nie ruszy:)

Posted

oh :multi:
wreszcie zdjęcia Ideńki :-)

Naprawdę wypiękniała :loveu:
I pewnie wydoroślała :-)

Wypoczywanie po szaleństwach spacerkowych - boskie :lol: :lol: (nasza Gaja też tak spała)

Trzymam kciuki za sterylkę.