daga10011 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 no prosze-co tam jeszcze w rekawie trzymasz???? :lol: ...Biedny zolwik-dobrze,ze Lazy go pozrec nie chce :lol: Quote
LAZY Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 daga10011 napisał(a):no prosze-co tam jeszcze w rekawie trzymasz???? :lol: ...Biedny zolwik-dobrze,ze Lazy go pozrec nie chce :lol: Juz teraz nie, ale jak była mała to próbowała go chwycic za głowe! :evil: Dobrze ze mały szybką ją chowal... :wink: A teraz jak żółw sie zbliza do niej jak ona lezy to Lazy ucieka.. :lol: Quote
LAZY Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Koma napisał(a):to jednak dobrze widziałam :D Jeszcze zrobię im wspólne zdjęcie to nie będzie wątpliwości co to za "kamień" obok Lazy lezy... :wink: Quote
malawaszka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 wowwww :klacz: następny żółwik na DGM :angel: suuper ja też kcem ale nie mam teraz miejsca na jego mieszkanko :roll: Quote
LAZY Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 malawaszka napisał(a):wowwww :klacz: następny żółwik na DGM :angel: suuper ja też kcem ale nie mam teraz miejsca na jego mieszkanko :roll: Waszka a o jakim mieszkanku mówisz? Hmmm??? Ja mma owszem akwarium, ale Tuptus nie lubi w nim siedziec...wali skorupą o sciany i chce wysjc. To wychodzi i łazi po całym mieszkaniu. Teraz juz tylko w duzym pokoju, bo neistety z poowodu chorych łapek daleko nie zajdize. Ale kiedys biegal (straszie szybko chodzil) po całym mieszkaniu, narazajac sie na kopniecia z naszej strony :-? Trzeba tylko uwazac, zeby w jego kupke nie wejsc...co mi sie nieraz zdarzylo. Teraz musze odchody szybko zbierac, bo inaczej Lazy mnie wyrecza... :evilbat: Quote
malawaszka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 hahaha no ale musi mieć jakąś lampę do nagrzewania 8) itp, poza tym czytałam, że dla żółwików nie jest zdrowo tak po panelach zasuwać nie wiem czemu ale tak wyczytałam na forum terrarystyka :fadein: ale kiedyś będę miała żółwia :D Pasaverka ma śliczną Balbinkę :angel: Quote
LAZY Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Cos pewno w tym jest a raczaj na pewno..mój to taki niedopieszczony zółw...ale na sloneczku uwielbia sie wygrzewac...mam nadzieje, ze nie usmeircam go w ten sposob.... :-? Quote
Katerinas Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Katerinas'][quote name='LAZY'] Ale słodki leniuch :D Prawda? nawet oczu nie ma siły zamknąć... :evilbat: No bo musi mieć wszystko pod kontrolą :wink: [quote name='LAZY']Jak sie budzi i wszyscy sie nim zajmuja to Lazy sie obraza! :o Jak jest lato to wyjada mu sałate! Zabiera mu z pyszczka i wypija mu wode małpa jedna! hehehe :lol: [quote name='LAZY']To wychodzi i łazi po całym mieszkaniu. Teraz juz tylko w duzym pokoju, bo neistety z poowodu chorych łapek daleko nie zajdize. Ale kiedys biegal (straszie szybko chodzil) po całym mieszkaniu, Super :klacz: To tak jak u nas Zuza (papuga). Też lata po całej chałupie. A jak się czasami schowa to pół dnia idzie jej szukać. :roll: :lol: [quote name='LAZY']Trzeba tylko uwazac, zeby w jego kupke nie wejsc...co mi sie nieraz zdarzylo. Teraz musze odchody szybko zbierac, bo inaczej Lazy mnie wyrecza... :evilbat: U nas Zuza ma swoje miejsca gdzie "struli" :wink: Jednym z takich miejsc jest telewizor :roll: Swego czasu tak go załatwiła, że przestał działać :roll: Obraz był "pofalowany" :lol: Aż się śmiałam z Markiem, że trzeba będzie go oddać do naprawy :roll: Pójdziemy i powiemy: "ptak nam nasrał do telewizora, prosimy go naprawić" :lol: Ale na szczęście po pół dnia zaczął normalnie działać. Od tamtej pory na telewizorze leży serweta :roll: :lol: Quote
LAZY Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 malawaszka napisał(a):masz go od maluteńkiego??? :angel: Nie wiem ile on mógł wtedy miec, ale był mniejszy.. Katerinas!! Buahaha..rewelacja! Znajoma ma papuge kakadu chyba (ona jest kolorowa?). Piękny ma ogon i zawsze drazni znajomej psa latajac mu tuz nad głowa...ten sie wkurza i ja goni i juz 2 razy złapał za ogon i urwał! :o Ale papuga jest cwana, za kazdym razem coraz ładniejszy ogon jej odrasta i dalej sie psiakowi drazni... :lol: Quote
Katerinas Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 LAZY napisał(a):Katerinas!! Buahaha..rewelacja! Znajoma ma papuge kakadu chyba (ona jest kolorowa?). To nie kakadu... kakadu są białe i mają taki stojący czub na głowie. LAZY napisał(a): i zawsze drazni znajomej psa latajac mu tuz nad głowa...ten sie wkurza i ja goni i juz 2 razy złapał za ogon i urwał! :o Ale papuga jest cwana, za kazdym razem coraz ładniejszy ogon jej odrasta i dalej sie psiakowi drazni... :lol: Tiaaa... bo papugi to takie zaczepialskie ptaszyska. :wink: Quote
Katerinas Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 A inna historia z Zuzą tyczy się komputera. Swego czasu mój TZ często majstrował w kompie. W związku z czym nie przykręcał tych bocznych ścianek... bo po co, skoro za dzień lub dwa musiałby je odkręcać. Tak więc Zuza znalazła sobie super zajęcie :lol: Jak nas nie było zajęła się kabelkami wewnątrz komputera :roll: Komp przestał działać. :roll: Od tamtej pory TZ zakręca komputery :lol: Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 dbsst napisał(a):a czemu tu tak pusto :roll: :oops: Obiecuję poprawe... Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):a czemu tu tak pusto :roll: :oops: Obiecuję poprawe... ale kiedy he......... Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):a czemu tu tak pusto :roll: :oops: Obiecuję poprawe... ale kiedy he......... Dzisiaj??? :oops: Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):a czemu tu tak pusto :roll: :oops: Obiecuję poprawe... ale kiedy he......... Dzisiaj??? :oops: a za ile bo za chwile TZ mnie wywala z kompa i siada do pracy :evilbat: Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Ziewam... Wcale nie mam głupiej miny... Przynieśli smakołyki... gdzies tu ten smakołyk spadł... Zdązyłam??? :oops: Quote
Recommended Posts