Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepiękne zdjęcia,:multi: badzo mi się podobają, jesteście tacy radośni:loveu: super!
widac że się dobrze bawiliście w trakcie sesji, moja też przyniosła mi wiele radości:lol: trochę szkoda, że nie mogliście zabrac Lazy, ale i tak wspaniała pamiątka na całe życie, na mojej sesji ślubnej z wiadomych względów brakowało tylko Ciri;)
Pozdrawiam młode małżeństwo

Posted

Lazy, przepiękne zdjęcia :klacz: :klacz: :klacz:
W ogóle nie wyglądają na pozowane, widac, że świetnie się czuliście i wspaniale bawiliście. Naprawdę, bardzo mi sie podobają! :loveu:

Posted

Hej wszystkim!
Własnie wczoraj wróciliśmy z weekendu na wsi u znajomych. Dla Idy to był raj! Zero smyczy, wszędzie las, jezioro, wymarzony wypoczynek. Dziewczyna caływ wieczór po powrocie leżała i odpoczywała. Mam kilka fotek. Jestem gapa bo zapomniałam zabarać aparatu jak poszliśmy nad jezioro. A było co fotografować. Jeszcze nie widziałam psa, który normalnie do wody nie wchodzi (pies znajomych) ale w Idzie tak się zakochał, że nie trzeba było go namawiać. Pływał za nia na srodek jeziora, a co śmieszniejsze próbował na nia wskakiwać podczas pływania. Zdarzyło się, że wsiadł na Idę jak ona była na brzegu, a ona zaaferowana kijem nawet go nie zauważyła i razem z nim na plecach popłynęła! Ubaw nie z tej ziemi!

A to już zakochana para. Wczoraj Chico nie odstępował Idy na krok, ale dziewczynka tak dała mu w kość wieczorem, że dzisiaj już jej odpuścił.

Chico w sobotę śpiewał i tańczył, a Ida nic. Jedyne co od niej dostał to po nosie;)

Wpatrzony w dziewczynę jak w obrazek

Posted

Zakochani grillowali i drinkowali razem z nami:)

Jestem dumna z Idy, sprawdziła się jako stróż. Wszystko co sie ruszało za bramą było sprawdzone, ale ani razu nie szczekała na ludzi ani na samochody.

Nawet ja załapalam się na foto

Morda poszła wczoraj spać przed 2 rano i wiecznie była na chodzie.

Obydwa psiaki siedzą na komendę

Posted

Chico był juz mocno zmeczony, ale Ida nie widziała potrzeby odpoczynku

A to jedliśmy! Było pycha!

White and Black. Kolory inne i charaktery tez. Chico spokojny, leniwy, ciągle odpoczywajacy, a Ida to wulkan energii, która nie potrafi leżec bezczynnie.

A to już wczorajszy poranek. Wszyscy śpią, tylko Ida szaleje.

Poranny niuchacz

Posted

W końcu zasłużony odpoczynek

Pod koniec wizyty wybraliśmy się na spacer.

Takie polne ścieżki to raj dla każdego psa

Ida co kilka kroków oglądała sie za siebie

Teraz jesteśmy już w domu i zaczynamy marzyć o własnym domku!

Posted

A to dzisiejszy spacer:)

Każdy spacer to troszke pracy, bo tylko to jest sunie w stanie zmęczyc

Najlepszą nagrodą za ładne ćwiczenie jest rzut piłki. Smakołyki nigdy Idy nie pociągały

Posted

Troszkę przeszkód

Niestety mojemy mezowi nie udało sie uchwycic Idy w locie!

Nadal maszerujemy

Ida siedzi i patrzy czemu mąz tym razem się z nią nie bawi, tylko robi foty;)

Dalszy ciąg toru (taki dosyć fajny tor agility mamy w Szczecinie na wybiegu dla psów)

Posted

Oj Idka siekladki nieboi!!! Moj Gucia jak pierwszyraz dal sie NAMWIC, bywlezc - zeskoczyl z gory...na mnie! A ja - na ziemie!!!! W szystko to na psim festynie - taka siara!!!

Posted

elapieczus1 napisał(a):
hej świetne foty szkoda ze nie zadzwoniłaś poszłybyśmy razem:(

Przepraszam, ale ten spacer wyszedł bardzo niespodziewanie...jak dobrze pójdzie to jutro bedziemy o 12 na wybiegu.

Posted

Witamy i my w galerii Lazy ['] i Idy :multi:
Do tej pory mnie tu chyba nie było (przynajmniej sobie nie przypominam). Pewnie dlatego, że w moim domu gościł boksik i byłam (chyba nawet nadal jestem) chora na bokserowirozę:evil_lol:
No ale los sprawił, ze od miesiąca jest u mnie mała kulka- ONka :D No i zaczyna rozkwitac moja miłość do ONków :D
Zatem witam sie tutaj, od razu mówię, że Ida wspaniała bo zdjęcia widziałam już w galerii ONków :) A teraz spróbuje ponadrabiac troche 'zaległości'.

Pozdrawiamy z Gamą!!:multi:

Posted

Boksie spoko ( mialam :) - Onki - tez, briard to tez owczarek - czyli wszystko pozostanie w rodzinie! Ale! jak mozna Cie odwiedzic ? Masz galerie? Musze ci rzec, ze Paulinka - to ON - kowa specjalistka!!!!

Posted

Sota trza kliknąc w zdjęcie Gery. Takie poplatanie bo najpierw były dwie galerie a teraz panny maja razem- taka zawikłana historia. Ale tak naprawdę to jest teraz galeria mojej ONki :)
Serdecznie zapraszamy :D
A co do specjalistki to ja w takim razie jestem jej zupełnym przeciwieństwem:oops:
oby tylko chwilowo ;)