Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki mam refleks, jesli chodzi o uchwycenie szalejacego psa

Tutaj Idowa torpeda

A tu sprawdzałam jej wytrzymałość. Z przodu miała kija, a z tyłu facet się dobierał. Ona cnotka raczej nie jest, ale o tego kija to mogła go pogonić (oczywiście później się jemu dostało)

Teraz trochę na siedząco

Posted

Żeby nie było...nadal jestem kijaszkowa;)

Towarzystwo czeka na kija od Sylwi

Tutaj kij jeszcze w pysku

Decyzja zapadła: puszczamy kija i bierzemy sie za tego drugiego

Posted

A to uśmiech Idy nr 5! Tak odstrasza kolegę: nie podchodź, mam kija i spiorę ci skórę jak podejdziesz bliżej!

A oto powód tego pieknego usmiechu:)

I to by było na tyle.

Posted

elapieczus1 napisał(a):
i co robimy idziemy jutro z Marcinami na spacer?

Nie wiem własnie. Jak umówicie się z Sylwia to niech ona da mi znać. Ja dopiero jutro będe wiedzieć czy nie idziemy z mamą na działkę.

Posted

no właśnie ew Ty masz zadzwonić do Sylwi bo ja bez telefonu a ona nie ma kompa w domu:placz: oki to może zróbmy tak że rano się zgadamy co i jak i ew powiadomisz Sylwię o 9 będziesz już wiedziała?

Posted

Elu widziałam Rona i Spajdera. Są bardzo podobni.

Nie wiem czy ktoś jeszcze pamieta...ale jakiś czas temu robiłam sesję ślubną w plenerze, dopiero wczoraj odebraliśmy foki i chwalę sie tak jak obiecałam.

W sali balowej w pałacu

Ja trochę romantycznie:)

Posted

Podczas sesji bawiliśmy się świetnie. Co prawda na początku było cieżko, ale potem wiele radości sprawiło nam to pozowanie. To jest jednak ciężka praca;)

Marcin choć raz bezkarnie mógł szaleć z szampanem:)

Tutaj moja suknia w całej okazałości. Zresztą jakby ktoś chciał to właśnie zabieram się za jej wystawienie na allegro:) (dla znajomych taniej;) )

Posted

Trochę się popluskaliśmy w wodzie

Całujace się bezwstydniki

Marcin zawsze marzył o zawodzie fotografa

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?

Posted

sota36 napisał(a):
Jakie piekne foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekne,przepiekne!!!!!!! Ale brak mi Idki!!!

Naprawdę myślałam o zabraniu czarnej mordy ze sobą, ale...niestety ona jest nie do opanowania przez osoby trzecie, nasza sesja wyglądałaby strasznie, a mojej sukni po pierwszym psim skoku pewno już by na mnie nie było:cool3: Poza tym tam, gdzie była sesja był napis:"no dogs allow...."