LAZY Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 W tle olbrzymi siemdiopiętrowy norweski apartamentowiec. I żeby nie było...troszkę Idy:) Zadziera nosa:cool3: Quote
LAZY Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Siedzi i pilnuje wejścia na balkon:) Zmęczona tym odpowiedzialnym zajęciem Wielce "zadowolona" z moich przytulanek:) Quote
LAZY Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 No dobra...chociaż na jedym zdjeciu nie bedę się wyrywać ALe uśmiechać już się nie będę No daj buzi daj Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :multi::multi::multi:dobereczek ale panienka ma śliczny balkonik i jak ładnie pozuje:loveu: http://img.photobucket.com/albums/v402/LAZY/P1010131.jpg Quote
Justa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Oh ile żaglowców !!! :multi: :loveu: Normalnie wymiękam, szkoda, że nie dałam rady dojechać, a miałam zamiar - cóż za dużo zamieszania ze studiami.. Fajnie, że chociaż u Was mogę sobie pooglądać :oops: Quote
Patka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ida jest boska :loveu: a balkon adekwatny do psa :cool3: rewelacja ta fota Quote
anetta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Te "stateczki" sa piekne! W Tv je pokazywali, cos niesamowitego! A foty z Ida rewelka :cool2: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :loveu:śliczna foteczka ...ładnie wam razem:p http://img.photobucket.com/albums/v402/LAZY/P1010107.jpg Quote
sota36 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Mysmy ogladali relacje z regat - powiedzialm Darkowi, zeby Ciebie z Ida wypatrywac. Ale widzielismy tylko wspinjacego sie Waszego Prezentka! Quote
Agga Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Paulinko piękne zdjęcia. Zwłaszcza jak ty na nich jesteś:lol: A ten sterowiec z Allegro widziałam w Poznaniu:eviltong: Quote
asher Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześć dziewczyny! :multi: Paulina, serdecznie gratuluję i życze Wam wszelkiej pomyślności! (epidemia jakaś, czy co? jak nie świeżo zaslubiona, to świezo zaręczona... :lol: ) Idulec ślicznie wyrósł. Rozkoszne ma to uszko lewe :loveu: Cała jest rozkoszna, uwielbiam takie poczciwe onkowe mordki :loveu: Quote
LAZY Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 asher napisał(a):Cześć dziewczyny! :multi: Paulina, serdecznie gratuluję i życze Wam wszelkiej pomyślności! (epidemia jakaś, czy co? jak nie świeżo zaslubiona, to świezo zaręczona... :lol: ) Idulec ślicznie wyrósł. Rozkoszne ma to uszko lewe :loveu: Cała jest rozkoszna, uwielbiam takie poczciwe onkowe mordki :loveu: Matko asher Ty żyjesz!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę z Twoich odiwedzin! Ano Idusia ma pocziwą mordę i to uszko:) No nic, zawsze mówiłam, ze Sabinkowe bardzo mi się podoba, to mam swoje:diabloti: Quote
asher Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 LAZY napisał(a):Ano Idusia ma pocziwą mordę i to uszko:) No nic, zawsze mówiłam, ze Sabinkowe bardzo mi się podoba, to mam swoje:diabloti:Eee, nie gadaj, Ida nie ma tak ślicznego :cool1: Sabiny ucho to parqwdziwy kapeć, a Idzie prawie stoi :lol: Quote
elapieczus1 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dziś wybrałyśmy się na spacer z Paulinką Idą Sylwią Lalkiem i Tekilą oczywiście Spajder też był:smile: pierwsza napić musiała się Ida wypatruję kogoś-Spajder Laluś Tekila było fajnie pogoda dopisała,psiaki bawiły się w miarę grzecznie pomijając incydent Ida-Spajder Quote
elapieczus1 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 na początku była okupacja miski przez Idę potem obserwacja Paulinki co też ona fotografuje obie patrzą w jedną stronę czas na ćwiczenia waruj Quote
LAZY Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Widzę, ze Ela już zabrała się za wstawianie zdjeć;) To i my coś wrzucimy. Oczywiście spracer super. Ida nadal odpoczywa;) Niestety tradycyjnie musiały sobie ze Spajderem pokazac kto tutaj rządzi:mad: A tutaj już Spajder z Elą:) Okupacja miski cd...oczywiście nikt nie mógł do niej podejsć;/ A tutaj już Spajderek Tutaj Ida sprawdza czy Sylwia z Lalusiem coś niosą Quote
LAZY Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Troszkę poszaleliśmy na przeszkodach. A tutaj czekająca na komendę roześmiana morda;) Popatrzę na Ciebie z góry:) Bardzo lubię hustawke Quote
elapieczus1 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 siedząca panienka obwą****e nowego przybysza leżąca..... Quote
LAZY Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Nawet jakiś kij się trafił;) Było dość ciepło, dlatego Ida co jakiś czas lądowała w cieniu Kolaga husky (zresztą bardzo spokojny i grzeczny pies) Jestem dumna z pięknej sierści mojej dziewczynki A tu chwila relaksu (Lazy zawsze odpoczywała w tym samym mijscu co Ida...) Quote
LAZY Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Idowe tyły:) Moja modelka! Podobno pies, który ma język wywalony na bok jest wyluzowany, z tego wychodzi, że Ida jest wiecznie wyluzowana! Quote
LAZY Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Az u siebie wstawię Lalusia:) Biedny o mało sie nie udusił jak go do tego zdjęcia przytrzymywałam:) Teraz nieco ruchliwych fotek, dzisiaj jakoś nie mogłam za nią nadążyć A tu już błogi odpoczynek Quote
Recommended Posts