Camara Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 [quote name='LAZY'] o przepraszam, jaka dupcia za gruba??? Lazy ma okrąglutka i bardzo kobiecą i proszę o żadne nieodchudzanie bo to nie chart :evil: Quote
adda Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 [quote name='Camara']o przepraszam, jaka dupcia za gruba??? Lazy ma okrąglutka i bardzo kobiecą i proszę o żadne nieodchudzanie bo to nie chart :evil: Sie zgodzę :D Przecież nie może wyglądać jak te wszystkie zachudzone ON-y. Tutaj widać, że sunia zdrowa jak rzepa :D Quote
LAZY Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 Podpuszzajcie mnie baby :evilbat: Kurde troszkę mogłaby schudnąc, bo stawy będą ją bolec na starosc...ON nie moze byc za gruby ( u nas nie ma jeszcze tragedi), bo z powodu kątowania lapek obciąza mocno stawy, stąd zazwyczaj szczupłe ONki..(te wystawowe az do rpzesady :-? ) Quote
dbsst Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 o rany! widze ze wiosenne komplexy sie budza ;) oczywiscie psie Lazy Ty mnie nie nerwoj bo Ci zrobie kuku ;) Quote
daga10011 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 za stawami to moze masz racje-ale ona nie jest tlusta i na szczescie nie ma az tak wielkiego katowania jak u niektorych-mi sie podobaja bardziej owczarki w niemczech-u nas to katowanie dosiegnelo paranoi :roll: .Twoja Lazy jest dla mnie idealem Ona-tak wlasnie jak na moj gust powinnny wygladac wszystkie Ony :P Quote
LAZY Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 daga10011 napisał(a):za stawami to moze masz racje-ale ona nie jest tlusta i na szczescie nie ma az tak wielkiego katowania jak u niektorych-mi sie podobaja bardziej owczarki w niemczech-u nas to katowanie dosiegnelo paranoi :roll: .Twoja Lazy jest dla mnie idealem Ona-tak wlasnie jak na moj gust powinnny wygladac wszystkie Ony :P :oops: Dziękujemy... Quote
Alfik Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Lazy, przestań się czepiać swojej psiuni, bo jest śliczna i zgrabna, wolalabyś mieć chudzielca? I to zawadiackie spojrzenie :D Quote
LAZY Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Ano zawadiackie spojrzenie jest the best... Kiedys była chudizelcem i narzekaam, teraz tez narzekam..i dogodzic tu babie :oops: Quote
daga10011 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 haha-to tak zawsze jest :lol: .a dla mnie wszystkie moje sa za chude :lol: i za male 8) .Masz sliczna sucz-normalnie ideal-nie czepiaj jej sie :wink: Quote
LAZY Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Jakie obrończynie....tylko ciszej krzyczcie bo mi sucz rozpuscicie.. :lol: Quote
dbsst Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 alez my ja kcemy rozpuscic i nic nam nie zrobisz lalalalalalala bedziemy glosno sie zachwycac Lazy lalalallalalalala Quote
LAZY Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 [quote name='dbsst']alez my ja kcemy rozpuscic i nic nam nie zrobisz lalalalalalala bedziemy glosno sie zachwycac Lazy lalalallalalalala Wredoto..jak sie Lazy zbuntuje to będzie to Twoja wina! :evil: :wink: Quote
dbsst Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 hihihi no co Ty mnie sie nie zbuntuje piankowemu potworkowie ma sie buntowac ;) Quote
Majka_Gizmo Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Lazy to śliczny piesio :Dog_run: ,że ja też dopiero teraz tu zajżałam :oops: :oops: Quote
LAZY Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Zaniedbałam moją galerię... :oops: Nadrobię w najblizszym czasie obeicuję..a teraz kilka fotek robionych rpzez moja siostre... Tutaj ucięła Lazy głowe (bylismy z sunia na działce) Zmęczona po spacerze odpoczywa... No co? Quote
Justa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ehhh skąpo skąpo :evilbat: Ale LAZY kochana psinka :angel: :calus: dla mojego idealnego ON-ka :D I czekamy na jakieś świeżutkie zdjatka!!! Quote
dbsst Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 hehehehehe ten niewinny odpoczynek zmienil sie w leniuchowanie na maxa widze hihihiiihi Quote
anetta Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ale Lazy zmeczona, pancia pewnie wycisnela z niej siodme poty :evilbat: :lol: Quote
LAZY Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='LAZY'] Ale słodki leniuch :D Prawda? nawet oczu nie ma siły zamknąć... :evilbat: Quote
Koma Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 A czy tam za nią zółw pomyka czy mnie oczy mylą :lol: Quote
dbsst Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 hahahahah Lazy ma wszystko procz ON ki ;) hihihiihii Quote
LAZY Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 daga10011 napisał(a):sliczna fotka :D .Lazy-masz żolwia??????? :o Mam juz od 15 lat. Nazywa się Tuptus...niestety od 2 lat ma spraliżowane tylne łapki...ale jakos sobie radzi :( On spi od początku jesieni do wiosny. Jak sie budzi i wszyscy sie nim zajmuja to Lazy sie obraza! :o Jak jest lato to wyjada mu sałate! Zabiera mu z pyszczka i wypija mu wode małpa jedna! Zaraz Wam pokaze jeg zdjęcia... Quote
Recommended Posts