Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Camara']o przepraszam, jaka dupcia za gruba??? Lazy ma okrąglutka i bardzo kobiecą i proszę o żadne nieodchudzanie bo to nie chart :evil: Sie zgodzę :D Przecież nie może wyglądać jak te wszystkie zachudzone ON-y. Tutaj widać, że sunia zdrowa jak rzepa :D

Posted

Podpuszzajcie mnie baby :evilbat: Kurde troszkę mogłaby schudnąc, bo stawy będą ją bolec na starosc...ON nie moze byc za gruby ( u nas nie ma jeszcze tragedi), bo z powodu kątowania lapek obciąza mocno stawy, stąd zazwyczaj szczupłe ONki..(te wystawowe az do rpzesady :-? )

Posted

za stawami to moze masz racje-ale ona nie jest tlusta i na szczescie nie ma az tak wielkiego katowania jak u niektorych-mi sie podobaja bardziej owczarki w niemczech-u nas to katowanie dosiegnelo paranoi :roll: .Twoja Lazy jest dla mnie idealem Ona-tak wlasnie jak na moj gust powinnny wygladac wszystkie Ony :P

Posted

daga10011 napisał(a):
za stawami to moze masz racje-ale ona nie jest tlusta i na szczescie nie ma az tak wielkiego katowania jak u niektorych-mi sie podobaja bardziej owczarki w niemczech-u nas to katowanie dosiegnelo paranoi :roll: .Twoja Lazy jest dla mnie idealem Ona-tak wlasnie jak na moj gust powinnny wygladac wszystkie Ony :P

:oops: Dziękujemy...

Posted

[quote name='dbsst']alez my ja kcemy rozpuscic

i nic nam nie zrobisz lalalalalalala bedziemy glosno sie zachwycac Lazy lalalallalalalala

Wredoto..jak sie Lazy zbuntuje to będzie to Twoja wina! :evil: :wink:

Posted

Zaniedbałam moją galerię... :oops:
Nadrobię w najblizszym czasie obeicuję..a teraz kilka fotek robionych rpzez moja siostre...

Tutaj ucięła Lazy głowe (bylismy z sunia na działce)

Zmęczona po spacerze odpoczywa...

No co?

Posted

Ehhh skąpo skąpo :evilbat: Ale LAZY kochana psinka :angel:

:calus: dla mojego idealnego ON-ka :D

I czekamy na jakieś świeżutkie zdjatka!!!

Posted

daga10011 napisał(a):
sliczna fotka :D .Lazy-masz żolwia??????? :o

Mam juz od 15 lat. Nazywa się Tuptus...niestety od 2 lat ma spraliżowane tylne łapki...ale jakos sobie radzi :( On spi od początku jesieni do wiosny. Jak sie budzi i wszyscy sie nim zajmuja to Lazy sie obraza! :o Jak jest lato to wyjada mu sałate! Zabiera mu z pyszczka i wypija mu wode małpa jedna! Zaraz Wam pokaze jeg zdjęcia...