LAZY Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Sylwia dzięki za pomoc...oszczędziłaś mi sporo pracy...:buzi: Quote
Camara Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 [quote name='LAZY'] jaka duża nornica :o, dobrze, że takie nie grasuja po moim ogrodzie :wink: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Camara Lazy uwielbia kopać , nie raz się o tym przekonałam :) Quote
LAZY Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 [quote name='Camara'][quote name='LAZY'] jaka duża nornica :o, dobrze, że takie nie grasuja po moim ogrodzie :wink: :lol: Ale jakbys keidys chciała jednak ogródek przekopać to polecamy nasze usługi.... P.S Dla dogomaniaczki będzie spora zniżka... :wink: Quote
adda Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 LAZY napisał(a):Ale jakbys keidys chciała jednak ogródek przekopać to polecamy nasze usługi.... P.S Dla dogomaniaczki będzie spora zniżka... :wink: No proszę, LAZY już interesik kręci :lol: Quote
LAZY Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Ale jakbys keidys chciała jednak ogródek przekopać to polecamy nasze usługi.... P.S Dla dogomaniaczki będzie spora zniżka... :wink: No proszę, LAZY już interesik kręci :lol: W koncu studiuje ekonomie, no nie? :lol: Quote
adda Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 A ja myślałam, że bankier to poważniejsze kwoty gromadzi :lol: Quote
LAZY Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 adda napisał(a):A ja myślałam, że bankier to poważniejsze kwoty gromadzi :lol: Od czegoś trzeba zacząc... :lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 hahaha nornica - dobrze że tak daleko od siebie mieszkamy bo Luna to pies na nornice :evilbat: :wink: :lol: Quote
LAZY Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 Hihi....ciekawe dla kogo dobrze... :evilbat: Quote
malawaszka Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 dla mnie bo Luna jeszcze nie odkryła przyjemności z kopania dziur i mam nadzieję, że ją od tego uchronię :lol: Quote
Camara Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 LAZY napisał(a): Ale jakbys keidys chciała jednak ogródek przekopać to polecamy nasze usługi.... P.S Dla dogomaniaczki będzie spora zniżka... :wink: jakby to powiedzieć :stupid: w zasadzie to ogródek mam przekopany... mój biały potforek pci prawie żeńskiej robi to własnym nakładem pracy:evil: tyle tylko, że potem zasypuje dziury :-? ona tam zakopuje zamęczone żaby i jaszczurki :evilbat: bo po co pani ma się na nią gniewać o męczenie zwierzątek? :evilbat: jak zakopie to po sprawie :roll: no w każdym razie taki jest Belciowy punkt widzenia :-? Ale zapytam, czy aby nie potrzebuje pomocnika :P Quote
LAZY Posted April 6, 2005 Author Posted April 6, 2005 Camara napisał(a):ona tam zakopuje zamęczone żaby i jaszczurki Yyy...moja wysterylizowana sucz "chyba" nie męczy zwierzątek...ale ona może dla Twojego urwisa kopac te dołki dla tych zabek...a sunia niech je tam spokojnie ukrywa... :o Ale szatanski plan... :evilbat: Quote
adda Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 LAZY napisał(a):adda napisał(a):A ja myślałam, że bankier to poważniejsze kwoty gromadzi :lol: Od czegoś trzeba zacząc... :lol: W sumie tak, młoda jesteś jeszcze, to możesz sobie pozwolić :lol: Piękny masz emblemacik :angel: Quote
LAZY Posted April 6, 2005 Author Posted April 6, 2005 Fajnie, że Ci sie emblemat podoba...mi takze...tylko podpisik mógłby byc lepszy, ale nei mam weny... :wink: Quote
Camara Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Camara']ona tam zakopuje zamęczone żaby i jaszczurki Yyy...moja wysterylizowana sucz "chyba" nie męczy zwierzątek...ale ona może dla Twojego urwisa kopac te dołki dla tych zabek...a sunia niech je tam spokojnie ukrywa... :o Ale szatanski plan... :evilbat: no LAZY, Belci aż oczęta rozbłysły na wieść o przedniej zabawie z koleżanką... pasowała by jej taka kumpela :P A Borynka wystawią na czaty, coby im w "pracy" nikt nie przeszkadzał :wink: i tu powinnam jęknąć... mój biedny ogódek tylko, że Borynio to wielka gapa a na dodatek skarżypyta i zamiast ochraniać przyleci się pochwalić, że on grzeczny był i nie ma z tą zabawą nic wspólnego! i tak szatański plan legł w gruzach... :D Quote
LAZY Posted April 7, 2005 Author Posted April 7, 2005 Hahahahaha...Camara bo zaraz padne ze smiechu!!! :lol: Quote
Justa Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Ile ona ma futra :o Normalnie szok? Nie zmzienia na wiosne na jakieś lżjsze? A now ąłsnie, zawsze chciałam zapytać: Czy ona sierść gubi tylko na zime i na wiosnę, czy przez cały rok? Bo chodza rózne opinie... :roll: :wink: Buziaczek dla LAZY :calus: mojej idealnej ON-ki ;) :D 8) Quote
LAZY Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 Lazy właśnei zaczyna zmieniac futerko. A co do terminów gubienia odziezy...to neistety cały rok;/ Fakt, ze na wiosne i jesien mocniej, ale zawsze jakies kłaczki sie znajdą w mieszkaniu. Quote
Recommended Posts