adda Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 LAZY napisał(a):Agga wstawia za nie bo ja nie ogan LAZY, a co Tobie się stało :o Dziwnie mówisz... Quote
LAZY Posted March 29, 2005 Author Posted March 29, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Agga wstawia za nie bo ja nie ogan LAZY, a co Tobie się stało :o Dziwnie mówisz... Nan awarie kawiatury! :evil: Quote
malawaszka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 hahaha bo LAZ ma popsutą klawiaturę :lol: :lol: :lol: ja nie mogę - soryy ale płaczę ze śmiechu jak widzę posty LAZy :lol: :wink: :calus: BTW LAZ zapraszam do Lunkowej galerii - wkleiłam tam dziś kawalera dla LAZY :D Quote
Agga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 ęzsorp im ęis ein ćajiban z jenaworepsedz YZAL :lol: Quote
adda Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 LAZY napisał(a):Nan awarie kawiatury! :evil: Nie mogę :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Nan awarie kawiatury! :evil: Nie mogę :lol: :lol: :lol: za duzo sie sliniła :lol: Quote
LAZY Posted March 29, 2005 Author Posted March 29, 2005 Agga napisał(a):ęzsorp im ęis ein ćajiban z jenaworepsedz YZAL :lol: Dziekuje Aggus! :buzi: Bez bedu..(prawie) :wink: Quote
Agga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):ęzsorp im ęis ein ćajiban z jenaworepsedz YZAL :lol: Dziekuje Aggus! :buzi: Bez bedu..(prawie) :wink: no ba staram sie jak moge Quote
dbsst Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 hahaha Lazy a od kiedy to :drinking: nazywa sie awaria klawiatury :roll: hahahaha bo mowisz w dialekcie kufelus pustelus hahhaa Quote
Kasienka_ Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 LAZY, no ale postepy w pisaniu widoczne, bardzo ladnie, :D ps. a Twoja psice to moze na nianke zatrudnij na pol etatu? :wink: Quote
Katerinas Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 LAZY Mam rozumieć (patrząc na to jak piszesz), że wczoraj byłaś bo głębszym kuflu :lol: :wink: Czy dziś będzie kac? :lol: A zdjęcia super :angel: Prawdziwa niania z tej Twojej sukałki :D Quote
Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 ahhaha ja sie obawiam ze jej tak zostanie... Jesu ja mam jej dosc na gg...szyfrem pisze a ja siedze i dekoderem musze odczytywac co mi ma do powiedzenia... LAZY kochana litosci.. :lol: :modla: Quote
LAZY Posted March 30, 2005 Author Posted March 30, 2005 Suczke na nianie noge wypozyczyc! :wink: A co dokaca to nie nan!!! :evil: :wink: Siejcie sie z biednej kaeki z zepsuta kawiatura! :cry: Ae dzis kupie nowa! I Wan pokaze! :evilbat: Quote
00000 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 LAZY napisał(a):A co dokaca to nie nan!!! :evil: :wink: Siejcie sie z biednej kaeki z zepsuta kawiatura! :cry: Ae dzis kupie nowa! I Wan pokaze! :evilbat: Buahahahahahaha :evilbat: Szyfrem pisze!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Pagaj napisał(a):LAZY napisał(a):A co dokaca to nie nan!!! :evil: :wink: Siejcie sie z biednej kaeki z zepsuta kawiatura! :cry: Ae dzis kupie nowa! I Wan pokaze! :evilbat: Buahahahahahaha :evilbat: Szyfrem pisze!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: sama widzisz Pagaj ona tak na gg pisze...a ja nie umiem przeczytac... Quote
LAZY Posted March 30, 2005 Author Posted March 30, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Pagaj'][quote name='LAZY']A co dokaca to nie nan!!! :evil: :wink: Siejcie sie z biednej kaeki z zepsuta kawiatura! :cry: Ae dzis kupie nowa! I Wan pokaze! :evilbat: Buahahahahahaha :evilbat: Szyfrem pisze!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: sama widzisz waszko ona tak na gg pisze...a ja nie umiem przeczytac... Skoro zaniast Pagaj widzisz Waszke to nic dziwnego ze nasz kopoty zodczytanie... :lol: :evilbat: Quote
00000 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Buahahahah, dziewczyny, ja musze szmatkę zmienić już..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 LAZY bo ja przez ciebie zyja w ciagłym stresie :evilbat: Quote
LAZY Posted March 30, 2005 Author Posted March 30, 2005 Pagaj napisał(a):Buahahahah, dziewczyny, ja musze szmatkę zmienić już..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znien bo zaejesz kawiature jak ja! :lol: Quote
Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 LAZY napisał(a):Pagaj napisał(a):Buahahahah, dziewczyny, ja musze szmatkę zmienić już..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znien bo zaejesz kawiature jak ja! :lol: twojej to juz nic nie pomoze :lol: Quote
00000 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 LAZY napisał(a):Znien bo zaejesz kawiature jak ja! :lol: Yhy.........Znieniam..... :lol: Quote
Agga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Pagaj napisał(a):LAZY napisał(a):Znien bo zaejesz kawiature jak ja! :lol: Yhy.........Znieniam..... :lol: patologia...to juz zarazliwe :o Quote
00000 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Agga napisał(a):Pagaj napisał(a):LAZY napisał(a):Znien bo zaejesz kawiature jak ja! :lol: Yhy.........Znieniam..... :lol: patologia...to juz zarazliwe :o Co zaraźliwe?? :o Quote
Katerinas Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 buahahahaha :lol: :lol: bosze... ekran oplułam... tego się czytać nie da :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts