BoJa2 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ha ha -Truskawkowy skrytożerca:lol: (tylko dlaczego zaczyna od korzonków??) Quote
elapieczus1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 hej co tak mało fot? jeśli mogę prosić to bardzo proszę o namiary na kościół i godzinę waszego ślubu Quote
sota36 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Paulinko - mysle, ze u Ciebie juz spokojniej po ostatnich przykrych przejsciach... A faktycznie - malo fot... Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Dziewczynka nie patrząc na temperaturę utrzymuje pokaźne portki:) Spogląda na mnie spod byka A tu już zalotnie się uśmiecha:) Taka jestem groźna i dumna:cool3: A oto powód dumy: przesadzanie truskawek (nie koniecznie za pozwoleniem) Ogrodnik pełną gębą:P Taka jestem niewinna...to nie ja zniszczyłam te grządki! Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Ida generalnie naśladuje to co my robimy. Mam wcześniej kopała to i ona kopała, potem wyrywaliśmy stare krzaki to Ida też wyrywała (niekoniecznie stare[;)] ). Dziewczynka lubi działkę. Podjada pożeczki i agrest prosto z krzaczka (a jak świetnie to wygląda!). Potem lezy o tak. Aż coś ją zainteresuje A już myślałam, ze ukryję sie za tym krzaczkiem A tak siedzę jak ofiara losu:) Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Nadal uwazacie, ze malo fot? Dobra, koniec tego leniuchowania, trzeba zabrac się do roboty Ale pyszne te truskawki Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Tak rozbawiona czeka aż jej rzucę kija A tak radosnie go przynosi No co? Rzucasz? Hamowanie Tradycyjnie głupia mina A tu już fruwająca Ida:) Mama nie pozwala po kwiatkach biegac to sunia je przeskakuje A tak wędruje żeby cos spsocic I troszkę pozowanych Jakbym już tu nie trafila przed sobotą to chcialam ponownie zaprosić wszystkich szczecinian, i nie tylko! na mój ślub, który odbędzie się o godzinie 14 w kościele p.w. św. Maksymiliana w Szczecinie. Będzie mi niezmiernie miło, jak bedziecie ze mną w tym wyjątkowym dniu. P.S. Na wyjazd poślubny jedziemy z psem! [;)] Quote
sota36 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czesc - Paulinko - my jedziemy dzis na wakacje - tj. ja zGuciem potem dojezdza maz - wiec niech sobota bedzie Twoim ppierwszym z najszczesliwszych dni!! Mysmy tez w podroz poslubna pojechali z Atosem. Co do dzialki - dzialka byla dla Atosa! Pamietam jak sadzilismyw lipcu 2000 roku zywoplot, lalo jak z cebra a ten wariat nam pomagal, kladl sie na glinie ( bo zostaly jeszcze wykopy po ciagnieciu przewodow elektrycznych), i co posadzilismy, to On wyciagal. Pamietam jak obkorowywal stary likwidowany orzech! Ogrodnik z Niego byl pelna paszcza! A potem sikal, sikal i sikal na drzewka, krzaki i kwiaty. Kopal swieza zasiana trawe. Boze- to byl cudak! Ta dzialka byla i jest Jego! Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :multi:no to Paulinko ...byle do soboty;)..... Ogrodniczka jest wspaniała:loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 fiu fiu ale Ida wydoroślała :-o śliczna jest!!! no i trzymam :kciuki: za Wasze niestresowanie się do sobotki :multi::multi::multi: Quote
anetta Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj, jeszcze pare dni do Waszego swieta :multi: Quote
r_2005 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 LAZY, lubię tu przychodzić, bo jest pozytywnie:p Trzymam kciuki za uroczystość i poślubny wyjazd! Oby Wam się szczęściło! Quote
cuciola Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ja tez trzymam kciuki zeby dopelnily sie wasze marzenia!!! Quote
barbara.h Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jej ten wielki dzień, to już jutro!! :laola::laola: Paulinka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ps. jak napisała jedna z forumowiczek owczarków :loveu::loveu: oby w każdym sporze Twój Marcin miał ostanie trzy słowa: Masz rację Kochanie ! oczywiście wypijemy za wasze zdrowie :beerchug::beerchug::beerchug: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :razz:a ja trzymam kciukaski z jutrzejszy dzionek ...konkretnie pogodę ;) Quote
XXL Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 3 mam kciuki moze sie pojawie jak dam rade dojechac z treningu:) pozdrawiam:) Quote
szajbus Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 "Dzwony biją jak szalone, Marsz weselny w uszach brzmi. Młody mężu przytul żonę, Niechaj cała ziemia grzmi. Młoda żono przytul męża, Twej miłości barwny kwiat. Nie potrzeba Wam oręża, U stóp macie cały świat." Quote
malawaszka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Paulina - przede wszystkim wielkiej miłości między Wami życzę, a jak jej będzie dużo to reszta się zawsze ułoży!!!!! Wszystkiego wszystkiego naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!! :Rose: :laola: a w ogóle to dopiero do mnie dotarło jaką magiczna datę wybraliście :multi: suupeerrrr :drinking: Quote
Hanna R. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :loveu::loveu::loveu: Paulinko - życzę Wam, żebyście NICZEGO w życiu nie robili z przymusu. Żeby wszystko było z wyboru . Bądźcie radośni, ZAWSZE rozmawiajcie ze sobą. Uśmiechajcie się jak dotychczas - a nawet jeszcze bardziej ! Wszystkiego, wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego Mężczyzny :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :loveu:Paulinko i Perełko;) Życzę Wam wiele , wiele szczęścia Dużo uśmiechów , spełnienia marzeń .....i wszystkiego czego razem i każde z osobna sobie życzycie ...:loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No rzeczywiscie, nawet w TV mowili o tej dacie 8) W dniu Waszego Ślubu, Samych radosnych zdarzeń. Niech będzie on początkiem, Spełnienia Waszych marzeń. Quote
elapieczus1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Młodej Parze, Boże stwórz życie z najpiękniejszych róż! Dużo szczęścia, własnej chatki i tytułu mamy, tatki. Byście mieli tyle dziatek, ile razem macie latek. Małe, grube i pyskate, niech pilnują swego tatę, by nie zamknął ich na kłódkę, sam nie poszedł zaś na wódkę. Powiedziałaś wreszcie TAK, to dla niego dobry znak. Miłości zaznajcie gorącej i przyjaźni się nie kończącej. Przyjaciółmi jesteście moimi, życzeniami obsypuje szczerymi. pozwoliłaś mi Paulinko powstawiać zdjęcia co niniejszym czynię i choć pogoda była beznadziejna to wierzę że w Waszych sercach zawsze będzie gościło słońce i goraca atmosfera:)jeszcze raz wszystkiego najlepszego czyż nie wyglądają prześlicznie Quote
elapieczus1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 kiedy przyjechałam pod kościół lało całą drogę wla byłam pierwsza i przywitałam się z MŁODYMI czyż nie jest najszczęśliwszą kobietą w tej chwili? suknia z trenem:)przepiękna jakim cudem tak szybko znaleziona? zamyślona każdy w inną stronę szczęściarze:) zbieranie kasy:) Quote
elapieczus1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ciągle zbierają:) czas na życzenia a tu zaczęły atakować osy:/ a tu wsiadała do samochodu bramę z busów firmowych zrobili koledzy Marcina i to byłoby na tyle mam nadzieję że resztę wstawi już Paulina:) Quote
elapieczus1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a teraz czas na cyber balangę więc pijmy za ich zdrowie:) za wasze szczęście ,miłość,za to aby wam się dobrze razem żyło ech dużo by tu pisać wszystkiego naj naj naj a to już na dobranoc Quote
Recommended Posts