LAZY Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 adda napisał(a):LAZY zwariowała :lol: :lol: :lol: Prawda, że ta moja sucz oszalała??? :lol: Quote
LAZY Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Ech te przebieranki są strasznie męczące.... No i spać mi nie dali! Uśmiech do kamery.... :P Zbliżenie... :wink: Teraz wieczorne iskanie.... :) A teraz bedzie psi impresjonizm, czyli wariacje na łóżku i próba uchwycenia psa w obiektywie... :wink: Quote
LAZY Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Zgaduj, zgadula gdzie jest moja głowa... :o Ropa jest w cenie może się do niej dokopię! A teraz obrót, może salto mi wyjdzie... :lol: Moja pupa... :lol: :oops: Poleże sobie...ciekawe jak długo... :roll: Tak też myślałam, że nie dadzą mi spokoju! Zezłościłam się, zaraz ugryze! :evilbat: Zaszyję się tutaj.... The end.... Quote
daga10011 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 nie no-ona jest cudna.Moi znajomi dzis u nas byli-oni marza o Onku :P ...jak Lazy zobaczyli to powiedzieli-tak-to jest nasze marzenie,tak ma wygladac :P ...jest cudna....i taaka wielkaaaaa :o Quote
LAZY Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 :oops: Aż się zawstydziłyśmy... Ona wcale nie jest taka duża ma raptem 62 centymetry i waży jakies 35 kilo...(chcemy zejsc do wagi 32-33). Co do znajomych to niech poszukają naprawdę dobrej hodowli!! Bo obecnie z charakerem Nkow bya różnie... :-? Polecam forum www.owczarek.pl Tam jest wiele hodowli, można tez podpytać uzytkowników jaką hodowlę polecają z czystym sumieniem. Oczywiście hodowcy ONków na forum równiez są, ale za ich rzetelnosć nie mogę poświadczyć, bo ich nie znam... Quote
daga10011 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 moi znajomi kasy nie maja i rodowod uwazaja za snobizm :oops: ...oni szukaja psa onka-ale w schronisku,ma wydladac jak ONek.niedlugo sie przeprowadzaja i mam im znalezc psa co bedzie wygladac jak Lazy-mysle,ze ciezko bedzie,ale oni chca ze schroniska-juz nawet zaoferowalam sie,ze jak auto bedzie to im tego psa przywioze-byleby tylko z pseudohodowli nie brali. Quote
daga10011 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 bo jak wezma z psedohodowli-to nabija im kase.Ja wiem,ze Lazy nie ma rodowodu-ale wyglada lepiej niz niejeden pies z rodowodem,ale oni moga nie miec tego szczescia :-? .Im nie zalezy w sumie-kochaja Lazy-pewnie trudno znalezc takiego psa w schronisku-ale ja ich nastawiam,zeby takiego zaadoptowali zamiast nabijac komus kabze-napalili sie na allegro za 300 zl na owczarki-ja im wmawiam,ze lepiej zeby ze schroniska wzieli Quote
dbsst Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 qrde ten drugi secik jest taki cieply i mily w ogladaniu ze szok odrazu humor sie poprawia Quote
Agga Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='LAZY'] Teraz wieczorne iskanie.... :) Yeeeeeeeee Lazy ale masz fajowa posciel w BULINKI :lol: Quote
LAZY Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 daga10011 napisał(a):moi znajomi kasy nie maja i rodowod uwazaja za snobizm :oops: ...oni szukaja psa onka-ale w schronisku,ma wydladac jak ONek.niedlugo sie przeprowadzaja i mam im znalezc psa co bedzie wygladac jak Lazy-mysle,ze ciezko bedzie,ale oni chca ze schroniska-juz nawet zaoferowalam sie,ze jak auto bedzie to im tego psa przywioze-byleby tylko z pseudohodowli nie brali. Dagga walcz o to schronisko!! Wejdz sama na strone co Ci wyzej podalam..tam sa adpocje Onków...mniejszych i większych...moze uda sie im znalezc jakeigos psiaka, ktory im sie psodoba... Lazy nie ma papierów, bo keidys uwazalam tak jak oni, ze to nie potrzebny papier;/ Teraz wiem wiecej i zmienilam zdanie. Neistety Lazy oprocz wygladu Onkowego charakteru nie ma i to jest rpzykre. A w schronisku mozna nawet papierowe Onki znalezc zalezy jak duzego psa szukaja. U nas na dgm tez jest temat owczarki do adopcji, ale z tego co wiem są tam starsze wiekiem psy, czyli jakos 5-6 lat. Quote
daga10011 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 ja obserwuje te tematy i szukam-kopie na stronach schronisk dostepnych na necie :D .I im powiedzialam,ze owczarek bez papierow nie musi wygladac jak owczarek jak urosnie-ze Ty mialas szczescie z Lazy.Przekonalam ich do schroniska-teraz musze znalezc owczarka :P Quote
LAZY Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=760275#760275 Tutaj jest sunia 2 letnia, ciut inna niż Lazy, ale moze im sie spodoba...dorosly pies chociaz z wyglądu będzie miał konkretne "parametry".... A tutaj schroniskowe ONki ze strony owczarek.pl http://www.owczarek.pl/forum/forum_topics.asp?FID=20 A z Lazy to "niby" rodzice papierowi...ale na dzien dzisiejszy nie wiem ile w tym prawdy, moze i jakies pradziad mial tatoo, ale kto to wie :wink: Quote
daga10011 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 http://republika.pl/piesasunia/ o ta ci chodzi?juz ja na dogs wypatrzylam...piekna jest..a na dgm jaki piekny ten pies :o ..jutro postaram sie dodzwonic do tych znajomych Quote
LAZY Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Tak o nia...piękna jest wiem...ten pies tez jest sliczny! Jak chcą Onka to maja w czym wybierac! Trzymam kciuki...:kciuki: P.S. Regularnie chodze 3 razy w tygodniu na fitnessik, dziasiaj bylam juz 5 raz. W trakcie jszcze sie męczę, ale po juz nie dyszę i nie jestem tak zmeczona. Ale za to poce sie niezle...hihih...ostatnio to nawet pot z czola mi lecial :o Za to po cwiczeniach czuję sie swietnie :P Quote
daga10011 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 no widzisz..o to mi chodzilo-ze po cwiczeniach czlowiek zaczyna czuc endorfiny :D ..a zakwasiki juz minely?????????A z potem-to jak sie cwiczy regularnie,to niestety czlowiek zaczyna sie pocic coraz wiecej-bo organizm sie przyzwyczaja i nawet jak nie cwiczysz............ale to jest dobre :wink: a my tu gadu gadu-a gdzie dzisiejsza porcja fotek???????? :evilbat: Quote
LAZY Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 Ano zakwasy juz minęły....a co do pocenia to fakt... :o Fotek nie mam... :oops: Przepraszam, ale dzisiaj dopiero weszłam do domu i nie mam sil...ale nadrobie, obiecuje! :wink: Quote
dbsst Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 hihihi oj Lazy LAzy nadrabiaj nadrabiaj :) ;) Quote
daga10011 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Koniecznie :D ..Spacerki to tez dobry fitness :wink: Quote
LAZY Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 W sobotę Lazy wariowała z Perełką... Ale ma radosną mine! Oczywiście jak Marcin bawi się z Lazy to cos głupiego musi wymyślec..Dzis postanowil zrobiz z niej owce! :o Oj chyba najszczesliwsza z tego powodu nie jest... :lol: Ale zemsta na baranku była słodka! :evilbat: To zamazanie przy łbie wskazuje z jaką zaciętościa Lazy szarpała baranka... Patrzcie ile z niego kłaków wyszarpałam! :evilbat: Zemściłam się! 0X Ale patrzcie i tak przezyl... :o Quote
adda Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='LAZY'] :lol: :lol: :lol: Nowa rasa :lol: Quote
LAZY Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='LAZY'] :lol: :lol: :lol: Nowa rasa :lol: W końcu owczarki to psy pasterskie...hihih... :lol: Quote
LAZY Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Oto dowody zbrodni... Hahaha, ale spojrzenie... :lol: Głaszcze mnie!! Ale ja go kocham! Groźny ze nie pies! :evilbat: A tak się uśmiecham... :wink: Quote
00000 Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Fajne zdjęcia :D Perełka się załapał w kadr szczątkowo...hihihi :lol: Widać kogo pańcia bardziej woli.... Obfotografowywać oczywiście :wink: :lol: Quote
Weron_ciau Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 ]Nie no fotki są super! LAZY jeszcze lepsza! a tu kto jeszcze? Quote
LAZY Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Tu ręka Perełki:) Pagaj a co bede faceta fotografowac, skoro to takie brzydkie stworzenie :lol: :wink: Quote
Recommended Posts