Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech te przebieranki są strasznie męczące....

No i spać mi nie dali!

Uśmiech do kamery.... :P

Zbliżenie... :wink:

Teraz wieczorne iskanie.... :)

A teraz bedzie psi impresjonizm, czyli wariacje na łóżku i próba uchwycenia psa w obiektywie... :wink:

Posted

Zgaduj, zgadula gdzie jest moja głowa... :o

Ropa jest w cenie może się do niej dokopię!

A teraz obrót, może salto mi wyjdzie... :lol:

Moja pupa... :lol: :oops:

Poleże sobie...ciekawe jak długo... :roll:

Tak też myślałam, że nie dadzą mi spokoju!

Zezłościłam się, zaraz ugryze! :evilbat:
Zaszyję się tutaj....

The end....

Posted

nie no-ona jest cudna.Moi znajomi dzis u nas byli-oni marza o Onku :P ...jak Lazy zobaczyli to powiedzieli-tak-to jest nasze marzenie,tak ma wygladac :P ...jest cudna....i taaka wielkaaaaa :o

Posted

:oops: Aż się zawstydziłyśmy...

Ona wcale nie jest taka duża ma raptem 62 centymetry i waży jakies 35 kilo...(chcemy zejsc do wagi 32-33).
Co do znajomych to niech poszukają naprawdę dobrej hodowli!! Bo obecnie z charakerem Nkow bya różnie... :-?
Polecam forum www.owczarek.pl

Tam jest wiele hodowli, można tez podpytać uzytkowników jaką hodowlę polecają z czystym sumieniem. Oczywiście hodowcy ONków na forum równiez są, ale za ich rzetelnosć nie mogę poświadczyć, bo ich nie znam...

Posted

moi znajomi kasy nie maja i rodowod uwazaja za snobizm :oops: ...oni szukaja psa onka-ale w schronisku,ma wydladac jak ONek.niedlugo sie przeprowadzaja i mam im znalezc psa co bedzie wygladac jak Lazy-mysle,ze ciezko bedzie,ale oni chca ze schroniska-juz nawet zaoferowalam sie,ze jak auto bedzie to im tego psa przywioze-byleby tylko z pseudohodowli nie brali.

Posted

bo jak wezma z psedohodowli-to nabija im kase.Ja wiem,ze Lazy nie ma rodowodu-ale wyglada lepiej niz niejeden pies z rodowodem,ale oni moga nie miec tego szczescia :-? .Im nie zalezy w sumie-kochaja Lazy-pewnie trudno znalezc takiego psa w schronisku-ale ja ich nastawiam,zeby takiego zaadoptowali zamiast nabijac komus kabze-napalili sie na allegro za 300 zl na owczarki-ja im wmawiam,ze lepiej zeby ze schroniska wzieli

Posted

daga10011 napisał(a):
moi znajomi kasy nie maja i rodowod uwazaja za snobizm :oops: ...oni szukaja psa onka-ale w schronisku,ma wydladac jak ONek.niedlugo sie przeprowadzaja i mam im znalezc psa co bedzie wygladac jak Lazy-mysle,ze ciezko bedzie,ale oni chca ze schroniska-juz nawet zaoferowalam sie,ze jak auto bedzie to im tego psa przywioze-byleby tylko z pseudohodowli nie brali.

Dagga walcz o to schronisko!! Wejdz sama na strone co Ci wyzej podalam..tam sa adpocje Onków...mniejszych i większych...moze uda sie im znalezc jakeigos psiaka, ktory im sie psodoba...

Lazy nie ma papierów, bo keidys uwazalam tak jak oni, ze to nie potrzebny papier;/ Teraz wiem wiecej i zmienilam zdanie. Neistety Lazy oprocz wygladu Onkowego charakteru nie ma i to jest rpzykre. A w schronisku mozna nawet papierowe Onki znalezc zalezy jak duzego psa szukaja. U nas na dgm tez jest temat owczarki do adopcji, ale z tego co wiem są tam starsze wiekiem psy, czyli jakos 5-6 lat.

Posted

ja obserwuje te tematy i szukam-kopie na stronach schronisk dostepnych na necie :D .I im powiedzialam,ze owczarek bez papierow nie musi wygladac jak owczarek jak urosnie-ze Ty mialas szczescie z Lazy.Przekonalam ich do schroniska-teraz musze znalezc owczarka :P

Posted

http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=760275#760275
Tutaj jest sunia 2 letnia, ciut inna niż Lazy, ale moze im sie spodoba...dorosly pies chociaz z wyglądu będzie miał konkretne "parametry"....
A tutaj schroniskowe ONki ze strony owczarek.pl
http://www.owczarek.pl/forum/forum_topics.asp?FID=20
A z Lazy to "niby" rodzice papierowi...ale na dzien dzisiejszy nie wiem ile w tym prawdy, moze i jakies pradziad mial tatoo, ale kto to wie :wink:

Posted

Tak o nia...piękna jest wiem...ten pies tez jest sliczny! Jak chcą Onka to maja w czym wybierac!
Trzymam kciuki...:kciuki:

P.S. Regularnie chodze 3 razy w tygodniu na fitnessik, dziasiaj bylam juz 5 raz. W trakcie jszcze sie męczę, ale po juz nie dyszę i nie jestem tak zmeczona. Ale za to poce sie niezle...hihih...ostatnio to nawet pot z czola mi lecial :o Za to po cwiczeniach czuję sie swietnie :P

Posted

no widzisz..o to mi chodzilo-ze po cwiczeniach czlowiek zaczyna czuc endorfiny :D ..a zakwasiki juz minely?????????A z potem-to jak sie cwiczy regularnie,to niestety czlowiek zaczyna sie pocic coraz wiecej-bo organizm sie przyzwyczaja i nawet jak nie cwiczysz............ale to jest dobre :wink:

a my tu gadu gadu-a gdzie dzisiejsza porcja fotek???????? :evilbat:

Posted

Ano zakwasy juz minęły....a co do pocenia to fakt... :o

Fotek nie mam... :oops: Przepraszam, ale dzisiaj dopiero weszłam do domu i nie mam sil...ale nadrobie, obiecuje! :wink:

Posted

W sobotę Lazy wariowała z Perełką...

Ale ma radosną mine!

Oczywiście jak Marcin bawi się z Lazy to cos głupiego musi wymyślec..Dzis postanowil zrobiz z niej owce! :o

Oj chyba najszczesliwsza z tego powodu nie jest... :lol:

Ale zemsta na baranku była słodka! :evilbat:

To zamazanie przy łbie wskazuje z jaką zaciętościa Lazy szarpała baranka...

Patrzcie ile z niego kłaków wyszarpałam! :evilbat:

Zemściłam się! 0X

Ale patrzcie i tak przezyl... :o

Posted

Oto dowody zbrodni...

Hahaha, ale spojrzenie...
:lol:

Głaszcze mnie!! Ale ja go kocham!

Groźny ze nie pies! :evilbat:

A tak się uśmiecham... :wink:

Posted

Fajne zdjęcia :D
Perełka się załapał w kadr szczątkowo...hihihi :lol: Widać kogo pańcia bardziej woli....
Obfotografowywać oczywiście :wink: :lol: