Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No tak...To ja przyszłam zalać robaka z rozpaczy i popatrzeć na Ide a tu guzik a nie ida :mad: Quote
LAZY Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Cześć Wam wszystkim! Wiem, wiem, że sie zaniedbujemy, ale jakoś tak nie mamy czasu. Ślub to pół biedy, ale Marcin we wrześniu się broni, wiec jestem na etapie pisania jego pracy:razz: Mam jednak kilka zaległych fot i nawet filmiki ze szkolenia Idy przez moją 6 letnią chrześnicę. Miłego ogladania! Moda z góry przepraszam za ciut przyduże foty, jednak są one z telefonu i jeszcze bardziej zmniejszone nie będą widoczne. My się oczywiscie wodujemy! Narazie brodzimy Powoli zaczynamy się rozkrecać Łapki na brzeg wystawiamy niechetnie, bo to grozi pójsciem do domu! Skupienie, bo czekamy na kija Ćwiczymy wychodzenie z wody ( a był z tym spory kłopot) i mamy spore sukcesy. oto dowód. Poza wodą siedzi i czeka, nawet da się ładnie pani zapiąć. A tak śpi po spacerze:) Quote
LAZY Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Normalnie jestem załamana tym brakiem czasu na częstsze wizyty. O ostatnim spacerze z dogomaniakmi już nie wspomnę, bo to aż wstyd! Aparatu własnego nadal niet, więc posiłkuję sie aparatem w telefonie. Fotki oczywiście mało aktualne bo az sprzed 2 tygodni, ale potem będą dzisiejsze filmiki ze szkolenia Idy przez moją chrześnice;) Moja ukochana dupka (póki co nadal nie wysterylizowana...jak tak dalej pójdzie to w ogóle tego nie zrobimy. Po ostatniej kontroli serduszka wychodzi, ze nadal tylko EKG jest podejrzane, ale USG i osłuch jest OK. Kardiolog przeciwskazań do zabiegu nie widzi, ale stwierdził, że planowane operacje lepiej robić na jesień. Nam teraz termin wypadałby w połowie czerwca, a to moze byc za ciepło. Czekamy więc jeszcze jedna cieczkę i w okolicach września-października bedziemy się ciąc..mam taką nadzieje). Konar po ściętym drzewie zostawiony na działce specjalnie dla Idy. No i jedna z bliżej nieokreślonych min:) Tu już pełna radość na pycholu się maluje Nieco mniejszy kijek I uśmiech dla Was na dowidzenia, bo to ostatnia fota Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :multi: hellooo trzymam :kciuki: za Idusiowe serducho - będzie dobrze!!! Quote
LAZY Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Ida tylko anielska jest przy Oli. Oto filmiki jak ładnie się z nią bawi. Dzięki Waszka za kciuki. Po Idzie nie widać, ze cos nie tak...moze faktycznie jest OK, a te dziwne EKG to taki jej urok. Quote
elapieczus1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ile płaciłaś za usg i ekg Idowego serducha?coś mi się wydaje że Spajder potrzebuje takiego badania na razie go obserwuję strasznie mi się męczy ostatnio i te jego dyszenie jak Teki Sylwi i to mnie troszkę martwi hm czekamy i obserwujemy na razie Quote
barbara.h Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ale sobie poogladałam, mi tam wszytko jedno czy zdjęcia robione teraz czy dwa tyg. temu :lol: ważne że są!! jaka błyszczaca ta nasza siostrzyczka! a jak tam w szkole? Quote
anetta Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ida :loveu: Siostrzenica dobrze sobie radzi :cool3: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Arial]:multi:byłam Paulinko ...fotaski dorosłej pannicy Ideńki widziałam:loveu:[/FONT] Quote
Hanna R. Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Paulinko , duże u Was zmiany ! Gratuluję ! :loveu: Quote
LAZY Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 elapieczus1 napisał(a):ile płaciłaś za usg i ekg Idowego serducha?coś mi się wydaje że Spajder potrzebuje takiego badania na razie go obserwuję strasznie mi się męczy ostatnio i te jego dyszenie jak Teki Sylwi i to mnie troszkę martwi hm czekamy i obserwujemy na razie A może fakt, ze zrobiło się bardzo ciepło sprawia, ze jest mu gorąco i dlatego dyszy, co? Męczę się na tyle, ze przestaje biegać? Nie musi to byc serce, mogą być równie dobrze łapy. Jak bardzo Cię to niepokoi to idz do weta. Nie pamietam ile płaciłam. Nas potraktowali jakoś ulgowo i był to koszt wizyty czyli jakies 35 zeta. Ostatnio robiłam wszystkie szczepienia (wirusówki, wścieklizna plus własnie USG i wyszlo jakies 100 złotych, więc nie wiem dokładnie ile nas tym razem skasowali). Basiu na szkołę nie mamy czasu. Szkolimy się same. Żałuję strasznie, ale nic innego nam nie pozostało. Ida robi znaczne postępy jeśli chodzi o posłuszeństwo. Myślę, ze sporo w tym zaslugi Marcina i jego stanowczości. Pewne zachowania całkiem wyeliminowaliśmy a reszta jest znacznie mniej uciażliwa. Ida jest tak mocno kijaszkowa, ze wystarczy, ze ja się schyle a ona juz jest przy mnie. Nie potrzebujemy już 10 metrowej linki na spacerach, Ida jest odwoływalna "na kija" zawsze! Psy mogą koło niej biegać, szczekać a ona mając mnie i kijaszka resztę świata ma w doopce. Pozdrawiamy Quote
cuciola Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 witamy was! jak fajnie ze nas odwiedziliscie! buzka dla Iduni :) Quote
barbara.h Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 eee to jak my! szła suczka ścieżką więc Inezce dałam waruj i super, za chwilę rzuciłam piłeczkę i już spowrotem do mnie i nie pobiegnie za psem, nawet jak to jest nieznajomy, bo wcześniej jeżeli pies znany to mniej interesujący:p Fajnie, że tak dobrze się dogadujecie :multi: Quote
cuciola Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 my dopiero teraz mielismy okazje przejrzec wasza galerie na spokojnie!! sliczne mieszkanko! my tez juz o swoich 4 scianach marzymy ale jeszcze roczek trzeba wytrzymac..potem TZ skonczy studia i bedzie mozna zaczac dzialac :) Quote
r_2005 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 LAZY, dopiero nadgoniłam wszelkie zaległości:crazyeye: Przede wszystkim gratulacje z okazji zamążpójścia, wszystkiego dobrego!!! Mieszkanko obejrzałam, wygląda bardzo przytulnie, będziecie tam szczęśliwi. Powiedz mi tylko, to stare budownictwo? Chodzi mi o to czy jest wysokie, bo takie sprawia wrażenie? Quote
LAZY Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='r_2005']LAZY, dopiero nadgoniłam wszelkie zaległości:crazyeye: Przede wszystkim gratulacje z okazji zamążpójścia, wszystkiego dobrego!!! Mieszkanko obejrzałam, wygląda bardzo przytulnie, będziecie tam szczęśliwi. Powiedz mi tylko, to stare budownictwo? Chodzi mi o to czy jest wysokie, bo takie sprawia wrażenie? Witamy! Dziękujemy za gratulacje. Tak to jest kamienica z lat 50tych, więc mieszkanko ma 3,60 wysokości:) Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 mnie się strasznie podobają takie wysokie mieszkania :loveu::loveu::loveu: Quote
karjo2 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Piekne mieszkanko, dopiero teraz dotarlam do wirtualnej podrozy po nowych katach Idowych! Lokalizacja super, widoczki (te z okna i te przyszlosciowe tez :evil_lol:) wyjatkowo udane! Nic, tylko znalezliscie Wasze miejsce na Ziemi :multi: Quote
r_2005 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 LAZY napisał(a):Witamy! Dziękujemy za gratulacje. Tak to jest kamienica z lat 50tych, więc mieszkanko ma 3,60 wysokości:) A widzisz, poznałam:lol: Takie wysokie mieszkania bardzo mi się podobają (tak jak szanownej malawaszce) bo one mają klimat! Quote
LAZY Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Chyba troszkę zaniedbałam naszą galerię. Ale tak to jest jak na stanie nie mamy aparatu, telefon nie zawsze na spacer się zabierze...o wiecznym braku czasu nie wspomnę. Mam nadzieję, ze po ślubie sprawa nieco się uspokoi. Chwiliowo przygotowania stanęły, bo mamy przygotowania innego rodzaju...do pogrzebu:-( W niedzielę po cieżkiej chorobie odeszła moja babcia...Ehhh...Wiem, ze teraz jest jej lepiej, bo w końcu uwolniła sie od bolącego ciała, ale jakoś tak dziwnie bez niej. Żeby nie było tak smutno parę zdjęć Idy na naszym balkonie (koło nowo zrobionej donicy z iglakami-nikt mi nie powiedział, ze mój przyszły mąż to ukryty ogrodnik:)). Prawda, że ładna donica? A co tam jeszcze masz? Pozdrawiamy Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Paulina bardzo mi przykro z powodu Babci :-( a donica z iglakami naprawdę super!!!! :klacz: dla Perełki!!!! Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Paulinko ..przykro mi z powodu odejścia babci:-( Fotaski bardzo fajne ....no a kompozycje zielone ...no no;) Quote
elapieczus1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Paulinko i Iduniu mam nadzieję że będziecie na urodzinach Spajdera dziś na wybiegu o 12 Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Wiem, wiem, ze mało nas tutaj ostatnio, ale za tydzień ślub, wiec czasu na wszystko mało. Dzisiaj się trochę relaksowaliśmy na działce. Niektórzy cieżko pracowali kosząc trawę, Ida zawsze asystuje:) Cała z siebie dumna dziewczynka Czymś zaciekawiona przygryzła sobie jezyk Akuku zza drzewka Quote
Recommended Posts