LAZY Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 Kurde...poprawię się obiecuje!! Jutro orobie jakies fotki... Teraz się fitnessuje i kurde ni mom czacu...(zartuje oczywiscie...hihihi) :wink: Quote
LAZY Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 dbsst napisał(a):a co tu tak bezfoteCkowo :evilbat: :lol: Nastepna....a u Ciebie to niby foteckowo, cio? :evil: :wink: :calus: Quote
daga10011 Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Ty masz psa i fitnessujesz,ja przez psy przestalam :( .Ale do pracy wracam w polowie kwietnia :D .Ale fotki dawaj szybko-Lazy jest piekna :P Quote
LAZY Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 Obiecuję, ż ejutro choćby sie waliło i paliło zrobie mojej kochanej suni jakies zdęcia! Fajnie, ze wracasz do pracy..ja dzis znowu bylam (3 razy w tygdoniu, zgodnie z zaleceniami :wink: ). Podoba mi się chociaż narazie niexle dostaje w kość...ale dam rade! Mam silna motyację, więc będzie oki... Quote
daga10011 Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 za 2 tygodnie nie bedziesz czula,ze cwiczylas :D ..a Lazy skorzysta-bo bedziesz miala sily na dlugie bieganki z nia latem :wink: ..i duuzo foteczek :D Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):a co tu tak bezfoteCkowo :evilbat: :lol: Nastepna....a u Ciebie to niby foteckowo, cio? :evil: :wink: :calus: hahahaha czekam az sie komentarze u mnie skoncza i kolejna dostawa a tu u Ciebie cos pusto ;) mam w pamieci noclegi ;) Quote
LAZY Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Obiecana sesja...Niestety domowa...ale zawsze... Mój nosek... :wink: Co się tak gapisz? Psiej mordki nie widziałaś? Ładne mam oczko? :lol: A tu z moim przyjacielem psiakiem... Zaczynam toaletę... Quote
LAZY Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Jeszcze Ci się zdjęcia nie znudziły? Czy jak Wam pokaże język to dacie mi spokój? :evilbat: Będziemy ścielić łóżko...organoleptycznie sprawdzę czy nic się nie zmieniło... :lol: Mój misiu...lubię na nim poleżec... To ja już ide! Nie wypuściła mnie... :-? Poświecę troszkę oczkami to może się przestraszy i przestanie pstrykać! Chowam się za tym tapczanem... :wink: The end... :lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 hahahah słodka jest taka zawstydzona :D :P Quote
adda Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 A LAZY jak obiecała, tak fotki wstawiła :D Słowna dziewczynka :wink: Lazy jest super :D Quote
LAZY Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Pewno, że słowna...ale przyznam, że wolałabym jakies podwórkowe... :-? Moze jutro cos wymysle ciekawego, dzis jakos nie mialam weny....ale jak obiecałam tak zrobiłam. 8) Quote
adda Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Lazy nie jest podwórkowa tylko kanapowa, to po co Ci podwórkowe? :o Quote
LAZY Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 adda napisał(a):Lazy nie jest podwórkowa tylko kanapowa, to po co Ci podwórkowe? :o Hihi...co prawda to prawda, ale ona uwielbia spacerki... :wink: Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 http://img60.exs.cx/img60/9105/obraz7512qd.jpg uwiodlo mnie to oko :D sliczna jest i zachowuje sie jak dzieciak wszystko ozorem sprawdza hahahahaahaha extra Lazy jest Quote
Alfik Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Cudna ta Twoja Lazy!!! A jakie ma mądre spojrzenie :o Jakby wszystko rozumiala co mówisz :D Quote
LAZY Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Ładnie wyglądam? Moja Pani chodzi na fitness to i ja moge! :lol: Właśnie ćwiczę machanie ogonem podczas obszzekiwania kumpli na podwórku... Fajnie mi w tej przepasce prawda? 8) Odpoczynek po wyczerpujących ćwiczeniach... :wink: W co by tu się jeszcze przebrać... :roll: Yyyy te spodenki chyba są troszkę za małe.... :-? Quote
Justa Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 LAZY :o Psinko kochana, Ty jesteś księzniczką nawet jak nie masz na sobie przebieranek :o :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts