daga10011 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Super foteczki :angel: :angel: :angel: :angel: .Lazy jest piekna :lilangel: Quote
Agga Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='LAZY']Obiecane fotki...co prawda nie Gubałówka bo plany nam się zmieniły, ale zdjecia sa: Zgadnijcie co to? :lol: interesujace zdjecie :lol: Quote
LAZY Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 A teraz historia piłeczki na sznurku zawieszonej na drzewie: Perełka ją wypatrzył i aby odkupić winy z poprzedniego dnia ppostanowił ją zdjąc... To ja poczekam aż zdejmą tą piłeczke... Spadła juz czy nie? Quote
Agga Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 ahhaah no super zdjecie...normalnie abstrakcja :lol: Quote
LAZY Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Jest!!! Ma ja, ma! Piłka nówka sztuka (ja już nawet podejrzewałam, że on ją tam sam zawiesił, zeby udac rzede mną bohatera ) Rzucamy nową zabawką... Ucięli mi mordke..a mam taka ładna... Fajna piłeczka co? Koniec... Quote
Agga Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='LAZY'] Fajna piłeczka co? lazy no fantastico....jak ja ci mowie ze bedzie z ciebie fotograf to bedzie ahahahahah Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 [quote name='Agga']ahhaah no super zdjecie...normalnie abstrakcja :lol: Tu nie ma żadnej abstrakci!!! Wszystko było przemyślane... :wink: Zobacz jak ładnie te zdjęcia się komponuja... :wink: Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Czy takie niewinne dziecko moze robić kiepskie zdjęcia? :lol: Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 LAZYale zarabiste zdjecie hahaahahha piekna dzidzia.... Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 LAzy sliczna bylas dzidzia a teraz jestes sliczna dorosla :D a zdjecia hahahaha siwetne takie ciekawe kadrowane ;) a na serio fajeranckie Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Dzjęcia odlotowe, szkoda że mój to taki zmarźlak no ale mam nadzieje że ciepło się zrobi i na randke z Lazy się wybierze o ile Lazy go bedzie chciała :) :lol: Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Lazy wczoraj ta piłeczka się tak spodobała, ze dzisiaj się nią bawiła, a jak szlismy na spacer to ja zabrała! :o Quote
daga10011 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ale super znalezisko :lol: :lol: :lol: .tak to wlasnie bywa-i u dzieci i psow,czlowiek kupuje drogie zabawki a rzeczy zupelnie niepozorne sa najlepsza zabawka :wink: ..Lazy cudo jak zwykle :lol: Quote
Agga Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 super zdjęcia...no Lazy robisz postepy ...nawet psa widac..:P :lol: Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Agga napisał(a):super zdjęcia...no Lazy robisz postepy ...nawet psa widac..:P :lol: :lol: Ale smeiszne..naprawde..strasznie smieszne.... :wink: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 hmmmm moj wczesniejszy post sie nie zapisal hmmmmmmmmmmmmm Lazy jest niesamowicie zla pilce nie daje zyc w spokoju hahahahhahahaha na serio swietna z niej pogromczyni pilek :D wiecej fot wiecej fot Quote
Agga Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 LAZY napisał(a):Agga napisał(a):super zdjęcia...no Lazy robisz postepy ...nawet psa widac..:P :lol: :lol: Ale smeiszne..naprawde..strasznie smieszne.... :wink: nie smieszne tragiczne...:P :lol: Quote
malawaszka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 hahaha Agga Ty wredniocho - Lazy się stara - artystyzne kadrowania wykonuje a ty sobie tu z niej dworujesz czy cóś :lol: :wink: Quote
LAZY Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha Agga Ty wredniocho - Lazy się stara - artystyzne kadrowania wykonuje a ty sobie tu z niej dworujesz czy cóś :lol: :wink: No chociaż Waszka doceniła mój artyzm! :evil: :wink: Quote
mrowka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 :lol: :lol: :lol: OOO czyzby nowa pileczka? Superasna :angel: Zdjecia rewelacyjne!! Wszystkie oczywiscie :lol: Lazy slicznotka :angel: Quote
Agga Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):hahaha Agga Ty wredniocho - Lazy się stara - artystyzne kadrowania wykonuje a ty sobie tu z niej dworujesz czy cóś :lol: :wink: No chociaż Waszka doceniła mój artyzm! :evil: :wink: oj LAZY :calus: Tak bardzo artystyczne zdjecia :lol: Quote
Weron_ciau Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 :angel: Lazy taka leniwa to nie jest 8) :lol: Quote
LAZY Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 Hihi...oj jest, jest...jakby ta piłka leżała kawałek dalej od jej nosa i ona by jej nie mogła sięgnac to nawet by nie wstała! Patrzałaby na mnie, zebym jej przynisola... :wink: Quote
daga10011 Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 gdzie foteczki???????? 8) ..leniwa Lazy prosze wkleic :D Quote
Recommended Posts