LAZY Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Kochana, ja wcale cicho nie siedzialam. Termin ustalilam dopiero 2 tygodnie temu:evil_lol: Na szczęście póki co lokal na uroczysty obiad mamy zaklepany (nawet dwa i nie wiem który wybrać, że też sie miejsca w taką date znalazły...). Mam nadzieje, że wkrótce się spotkamy! Quote
elapieczus1 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 no no no w właśnie o was rozmawiałyśmy z Sylwią i o Idzie oczywiście ,już się nie mogę doczekać spotkania moze jutro było by superrrrrrr tęsknimy za wami a wy tu sobie wesele załatwiacie ,a nie trzebabyło tak od razu mówić że bardzo zajęci jesteście:) najlepsze życzenia Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='LAZY']Chciałam uroczyście oglosić, że 07.07.07 zmienia mi się stan cywilny, czyli wychodzę za mąż!:multi: Mam nadzieję, ze te trzy siódemki będą dla nas szczęśliwe. Oczywiście wszystkich dogomaniaków zapraszam na uroczystość zaślubin do kościoła pod wezwaniem św. M. Kolbe w Szczecinie. Jeśli ktoś spoza Szczecina będzie miał ochotę przyjechać to szczegóły podam chętnie na pw:) Natomiast moim miejscowi dogomianiacy dostaną szczegółowe instruckje wraz z zaproszeniami osobiście. Mam nadzieję, ze przyjdą, zeby mi kibicować! Zdjecia Idy przy okazji. Póki co nadal grzeczna jest. No z małymi wyjątkami, ale przecież nie moze być panci zbyt nudno:):multi::multi::multi:hurrrrraaaa Paulinko ...ja to czułam że coś się szykuje;).......teraz tylko do przodu;) Quote
sota36 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 ło Matyldo!!!! Ale wiesci!!!! W glowie ich natlok sie nie miesci!!! hurrra!!! Dusza bedziemy z WAMI!!!!!! Quote
Justa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 wszystkiego najlepszego dla Was Paulinko !!!:multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Paulina SUPER!!!!!! :laola: gratuluję i trzymam :kciuki: żebyś się nie stresowała za bardzo :razz::multi::multi::multi: Quote
Agga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Paulinko ale cudowne wieści. nawet nie wiesz jak sie cieszę. Ja i mój Tomuś życzymy Wam wszystkiego najlepszego!! Jeszcze chwilka i ja wam coś powiem :diabloti: Ale ci najpierw to ja musze się czegoś od kogoś dowiedzieć i się zgodzić:loveu: Quote
sota36 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Agga']Paulinko ale cudowne wieści. nawet nie wiesz jak sie cieszę. Ja i mój Tomuś życzymy Wam wszystkiego najlepszego!! Jeszcze chwilka i ja wam coś powiem :diabloti: Ale ci najpierw to ja musze się czegoś od kogoś dowiedzieć i się zgodzić:loveu: juz wiemy, wiemy!! A zgodzisz sie z pewnoscia!! Agga - obiecalas nam odwiedzinki w ...czerwcu!!! Quote
Agga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Tak Jolu zgodzę się bo Tomuś już się pytał. Ale teraz tak oficjalnie będzie. Tak kochana przyjadę w czerwcu. Quote
sota36 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 hurraaa z tych dwoch powodow - no ze sie zgodzisz i ze przyjedziez! Juz czesac musze zaczac Gutka ( no wiesz - nieefektywna i beznadziejna walka z dredami, ktroej nie rozumieja opiekunowie krotkowlsych piesow) - poznasz zuzie z zuzolandii i erie - fajna ekipa, co by jeszcze ale r. sciagnac...hmmm! Ale fajnie!!! ps. i ...poplaczemy sobie... [SIZE=3]Paulinko - sorry za ten prywatny watek!!! Quote
LAZY Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Dzięki za odwiedziny! Aguś czy to znaczy, że i u Ciebie będzie ślub? Napisz mi smska, bo zgubiłam telefon i nie mam Twojego numeru! Ze zdjęciami troche sie opóźniałam, ale mam kilka z piątkowego wyjazdu nad morze;) Miłego oglądania. Początkowo ze wzgledu na ewentualną wizyte SM Ida szalała na lince, potem jak się okazało, że plaża jest "nasza" mogła pobrykać luzem. Woda w morzu paskudnie zimna, ale to mojemu wodołazowi w niczym nie przeszkadza. Fotki słabej jakosci, bo z telefonu, ale zawsze cos. Quote
Agga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Paulinko u mnie szykują się wielkie zmiany.Będziemy miały do siebie kochana blisko. Zaraz napisze sms.:diabloti: Quote
LAZY Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Oczywiście kopanie w mega piaskownicy to super zabawa! Ida po 5 godzinach szaleństw miała dosć, ledwo szła, ale nie dawała za wygraną. Ciagle zachecała do zabawy i zajmowania się jej osobą. Jest szalona i nie do zdarcia, ale w samochodzi padła jak kawka. W ciagłej gotowości... Moja kochana pupcia:) Quote
LAZY Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Biore tylko duze kijaszki! Tak panci dałam w kosc ze kazała mi lezeć... w bwzruchu dodam... Ale tak naprawdę za długo nie mogę tak leżeć i nic nie robić Następnym razem pokaze jak w weekend byczyliśmy się na działce. Pozdrawiamy Quote
Agga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Lazy boskie zdjęcia. ALe odrazu mowie zmniejszaj bo modzik będzie "marudził":diabloti: Quote
LAZY Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Agga']Lazy boskie zdjęcia. ALe odrazu mowie zmniejszaj bo modzik będzie "marudził":diabloti: Cepialska...człowiek czasu na nic nie ma a tu każą zmniejszać...najwyżej zrobicie z tego linki...A moze tak zmiana regulaminu?:diabloti: Quote
kalina. Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Życze Wam wszyskiego dobrego.Fajna data 07.07.07. 3 szczęsliwe siódemki:thumbs: .Pozdrowionka dla Iduni.Te On-ki;) . Quote
anetta Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Lazy, dopiero teraz obejrzalam foty z mieszkania. Jest przesliczne :loveu: Kolory boskie, bardzo mi sie spodobal ten lila(?) :loveu: Okolica tez fajna :loveu: Wielkie gratulacje zmiany stanu cywilnego :klacz: Zycze wam wszystkiego najlepszego :multi::multi::multi: Bosszzz, literki mi sie popryestawialz...Wrrrrr, i co teray? Cyz ktos mnie poratuje?:placz: Quote
olcha Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 anetta napisał(a):Lazy, dopiero teraz obejrzalam foty z mieszkania. Jest przesliczne :loveu: Kolory boskie, bardzo mi sie spodobal ten lila(?) :loveu: Okolica tez fajna :loveu: Wielkie gratulacje zmiany stanu cywilnego :klacz: Zycze wam wszystkiego najlepszego :multi::multi::multi: Bosszzz, literki mi sie popryestawialz...Wrrrrr, i co teray? Cyz ktos mnie poratuje?:placz: Naciśnij jednocześnie ctrl+shift ;) Quote
barbara.h Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witajcie dziewczynki :multi: oj jak dawno mnie tutaj nie było, widzę że Wy też mało się udzialacie :roll: ach ten brak czasu! :shake: ślicznie wygląda ta nasza Idunia!!! :loveu: Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Paulinko - czy Ty aby nas nie zaniebdujesz z fotami Idzi??? Halo!?!?!?! FOTY!!! Quote
elapieczus1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 cześć też jej pisałam że coś nas zaniedbuje ale ona teraz żyje ślubem i ma wybaczone:) Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No ja rozumie! Ale to Paulinka , a nie Idzia za maz idzie!!! Quote
anetta Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Naciśnij jednocześnie ctrl+shift :lol: dzieki :lol: Nastapnego dnia bylo juz wszystko ok. Lazzyyy:candle: Quote
Recommended Posts