Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Kochana, ja wcale cicho nie siedzialam. Termin ustalilam dopiero 2 tygodnie temu:evil_lol:

Na szczęście póki co lokal na uroczysty obiad mamy zaklepany (nawet dwa i nie wiem który wybrać, że też sie miejsca w taką date znalazły...). Mam nadzieje, że wkrótce się spotkamy!

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no no no w właśnie o was rozmawiałyśmy z Sylwią i o Idzie oczywiście ,już się nie mogę doczekać spotkania moze jutro było by superrrrrrr tęsknimy za wami a wy tu sobie wesele załatwiacie ,a nie trzebabyło tak od razu mówić że bardzo zajęci jesteście:)

najlepsze życzenia

Posted

[quote name='LAZY']Chciałam uroczyście oglosić, że 07.07.07 zmienia mi się stan cywilny, czyli wychodzę za mąż!:multi:

Mam nadzieję, ze te trzy siódemki będą dla nas szczęśliwe. Oczywiście wszystkich dogomaniaków zapraszam na uroczystość zaślubin do kościoła pod wezwaniem św. M. Kolbe w Szczecinie. Jeśli ktoś spoza Szczecina będzie miał ochotę przyjechać to szczegóły podam chętnie na pw:) Natomiast moim miejscowi dogomianiacy dostaną szczegółowe instruckje wraz z zaproszeniami osobiście. Mam nadzieję, ze przyjdą, zeby mi kibicować!

Zdjecia Idy przy okazji. Póki co nadal grzeczna jest. No z małymi wyjątkami, ale przecież nie moze być panci zbyt nudno:):multi::multi::multi:hurrrrraaaa Paulinko ...ja to czułam że coś się szykuje;).......teraz tylko do przodu;)

Posted

Paulinko ale cudowne wieści. nawet nie wiesz jak sie cieszę. Ja i mój Tomuś życzymy Wam wszystkiego najlepszego!!

Jeszcze chwilka i ja wam coś powiem :diabloti: Ale ci najpierw to ja musze się czegoś od kogoś dowiedzieć i się zgodzić:loveu:

Posted

[quote name='Agga']Paulinko ale cudowne wieści. nawet nie wiesz jak sie cieszę. Ja i mój Tomuś życzymy Wam wszystkiego najlepszego!!

Jeszcze chwilka i ja wam coś powiem :diabloti: Ale ci najpierw to ja musze się czegoś od kogoś dowiedzieć i się zgodzić:loveu:
juz wiemy, wiemy!! A zgodzisz sie z pewnoscia!! Agga - obiecalas nam odwiedzinki w ...czerwcu!!!

Posted

hurraaa z tych dwoch powodow - no ze sie zgodzisz i ze przyjedziez! Juz czesac musze zaczac Gutka ( no wiesz - nieefektywna i beznadziejna walka z dredami, ktroej nie rozumieja opiekunowie krotkowlsych piesow) - poznasz zuzie z zuzolandii i erie - fajna ekipa, co by jeszcze ale r. sciagnac...hmmm! Ale fajnie!!! ps. i ...poplaczemy sobie...
[SIZE=3]Paulinko - sorry za ten prywatny watek!!!

Posted

Dzięki za odwiedziny! Aguś czy to znaczy, że i u Ciebie będzie ślub?
Napisz mi smska, bo zgubiłam telefon i nie mam Twojego numeru!

Ze zdjęciami troche sie opóźniałam, ale mam kilka z piątkowego wyjazdu nad morze;) Miłego oglądania.

Początkowo ze wzgledu na ewentualną wizyte SM Ida szalała na lince, potem jak się okazało, że plaża jest "nasza" mogła pobrykać luzem. Woda w morzu paskudnie zimna, ale to mojemu wodołazowi w niczym nie przeszkadza. Fotki słabej jakosci, bo z telefonu, ale zawsze cos.

Posted

Oczywiście kopanie w mega piaskownicy to super zabawa!

Ida po 5 godzinach szaleństw miała dosć, ledwo szła, ale nie dawała za wygraną. Ciagle zachecała do zabawy i zajmowania się jej osobą. Jest szalona i nie do zdarcia, ale w samochodzi padła jak kawka.

W ciagłej gotowości...

Moja kochana pupcia:)

Posted

Biore tylko duze kijaszki!

Tak panci dałam w kosc ze kazała mi lezeć...

w bwzruchu dodam...

Ale tak naprawdę za długo nie mogę tak leżeć i nic nie robić

Następnym razem pokaze jak w weekend byczyliśmy się na działce. Pozdrawiamy

Posted

[quote name='Agga']Lazy boskie zdjęcia. ALe odrazu mowie zmniejszaj bo modzik będzie "marudził":diabloti:

Cepialska...człowiek czasu na nic nie ma a tu każą zmniejszać...najwyżej zrobicie z tego linki...A moze tak zmiana regulaminu?:diabloti:

Posted

Lazy, dopiero teraz obejrzalam foty z mieszkania. Jest przesliczne :loveu: Kolory boskie, bardzo mi sie spodobal ten lila(?) :loveu:
Okolica tez fajna :loveu:

Wielkie gratulacje zmiany stanu cywilnego :klacz: Zycze wam wszystkiego najlepszego :multi::multi::multi:

Bosszzz, literki mi sie popryestawialz...Wrrrrr, i co teray? Cyz ktos mnie poratuje?:placz:

• 2 weeks later...
Posted

anetta napisał(a):
Lazy, dopiero teraz obejrzalam foty z mieszkania. Jest przesliczne :loveu: Kolory boskie, bardzo mi sie spodobal ten lila(?) :loveu:
Okolica tez fajna :loveu:

Wielkie gratulacje zmiany stanu cywilnego :klacz: Zycze wam wszystkiego najlepszego :multi::multi::multi:

Bosszzz, literki mi sie popryestawialz...Wrrrrr, i co teray? Cyz ktos mnie poratuje?:placz:

Naciśnij jednocześnie ctrl+shift ;)

Posted

Witajcie dziewczynki :multi: oj jak dawno mnie tutaj nie było, widzę że Wy też mało się udzialacie :roll: ach ten brak czasu! :shake:

ślicznie wygląda ta nasza Idunia!!! :loveu: