malawaszka Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 [quote name='LAZY'] :o czy Agrafka przeżyła to starcie??? :o Quote
LAZY Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='LAZY'] :o czy Agrafka przeżyła to starcie??? :o Bez obaw! Jakby taka mordka mogła nie rpzeżyć! :lol: Quote
malawaszka Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 tylko tyle z niej zostało??? :lol: Quote
LAZY Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 Coś dobrego dla nas mają! Nie oddam! To moj smakołyk!!! Kolejna porcja. Ładnie czekamy prawda? :wink: Zaczynamy się już niepokoić! Czemu to tak długo trwa! dawaj!!! Lazy Ty jestes większa, skocz na niego może nam da! No i widzisz dał nam! :angel: Fotka na pierwszą strone brukowca z tytułem a pierwszej stronie "Wściekłe psy atakują!" :wink: Czekam aż zdecudujesz się w końcu rzucić! Quote
LAZY Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 malawaszka napisał(a):tylko tyle z niej zostało??? :lol: Hihi....bez obaw tułów tez sie zachował w jednym kawału... :wink: Quote
malawaszka Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):tylko tyle z niej zostało??? :lol: Hihi....bez obaw tułów tez sie zachował w jednym kawału... :wink: a w drugim głowa :lol: Quote
LAZY Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 malawaszka napisał(a):LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):tylko tyle z niej zostało??? :lol: Hihi....bez obaw tułów tez sie zachował w jednym kawału... :wink: a w drugim głowa :lol: Z dwóch kawałków jeden zawsze da radę zrobić... :lol: Wystarczy super glue! :evilbat: Quote
Justa Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Jakie piękności :angel: Tylko wycałować, wytarmosic i nikomu nie oddać :angel: :angel: :angel: Quote
anetta Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Buhahhahaa http://img138.exs.cx/img138/4133/obraz5717td.jpg :cunao: bardzo fajniuskie fotecki!!! :angel: :angel: Quote
00000 Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Właśnie sobie obejrzałam wszystkie zdjęcia modelki Lazy :D A najwiekszy szok, to ten, że to TZ przyniósł ci Lazy :o 8) Quote
LAZY Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 No widzisz Pafgajku:) Hihi...ja mu zawsze przypominał, że to on przytargał taką kluseczke do mnie, więc teraz niech nie narzeka :evilbat: :wink: Quote
ajka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 [quote name='"LAZY"'] heheh,nie mogę :lol: te pieski przejawiają biegunowo różne podejście do świata heheheh Quote
daga10011 Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 A na jednej fotce jaki ma wzrok blagajacy :lol: :lol: :lol: lakomczuszka sliczna :D Quote
Alfik Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Lazy, cudna ta Twoja Niuńka, a jakie ma spojrzenie mądre, super zdjęcia :D :D :D Quote
LAZY Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Ano łakomczuszek jest straszny! Ale w domu nie zawsze zje wszystko, ona potrafi kiełbasy nie ruszyc albo surowego miesa! :o Ale na podwórku zje wszystko bez wąchania, zeby tylko jej inny psiak nie zabrał. Co do spojrzenia to ONki juz takie "mądre" maja, hihi...a w głowie fiu bzdziu! :wink: Quote
daga10011 Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Jak bylam malym dzieciakiem utknelam z matka w bieszczadach-bylo tyle sniegu,ze ferie mi sie przedluzyly o 2 tygodnie-nie mielismy jak wrocic do domu :lol: :lol: :lol: ..i tam w tym..schronisku,hoteliku..jak go zwal,tak zwal-byl ON....przepiekny,ja wtedy bardzo dlugo marzylam o Onku,ale mama mowila,ze na jego zarcie nas stac nie bedzie :lol: ,a babcia sie bala ich panicznie-no bo doswiadczenia wojenne...No i nigdy sie nie doprosilam o Ona :( .Lazy jest cudna,ja wsiaklam w milosc do leonow :wink: ,ale Ony nadal strasznie mnie zachwycaja-zwlaszcza ten madry wzrok :D Quote
LAZY Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 No i nudziło mi się...pomęczyłam moją chcącą spać psice... Tak leżałam zanim ta wariatka przyszła z aparatem... Dawałam jej do zrozumienia, ze spię! Zrobiła z mojej głowy układanke...[xx(] [xx(] Ejjj..te łapki to nie jest część łba! Nieszczęsliwym wzrokiem mówię panci, żeby sobie poszła! Bo ja juz zasypiam... O już spię! Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Lazy wrabana ukladanka swetny pomysl no i swetna modelina :D Quote
daga10011 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 No wszystkie czesci glowy cudne :D .Jak mogals biedna psine tak meczyc??????? :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='LAZY'] :angel: cmok cmok w ten mokrutki nochalek :D Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Dzisiaj w Szczecinie jest biało! Cały czas pada śnieg, jak w górach. Wybraliśmy się z Lazy i TZ na Gubałówkę (mamy takiefajne miejsce w miescie). Spacer był długi i wspaniały! Oto relacja zdjęciowa... Patrzcie na moją brew! Taka zamieć była, że wyglądam jak jakiś Yeti... Wiecie, ze Perełka sam chciał zdjęcie z Lazy :o A tak wygląda jedna z górek do zjazdy na nartach, snowbordzie i czym kto sobie wymarzy. Jest tez mniejsza dla sanek. Mamy tu również lodowisko i wyciąg orczykowy. Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Widzę LAZY, że dzionek był udany :D Perełka się cywilizuje :lol: Quote
daga10011 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ale fajnie tam macie :P ..Lazy miala super spacerek widze- i Wy tez :P .Szkoda ze u nas nie ma gdzie na nartach pojezdzic :( Quote
LAZY Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Ja neistety byłam tu po raz pierwszy... :oops: az wstyd. A na nartach jeżdzić nie umiem, jendka jak ktoś chce to jest tu naprawde super! Prawie jak w górach. Co do Marcina to poźniej powtarzał, że ejst dla nas(czyt. mnie i psa) za dobry...hihih Quote
adda Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 LAZY napisał(a):Co do Marcina to poźniej powtarzał, że ejst dla nas(czyt. mnie i psa) za dobry...hihih Bo? :o Quote
Recommended Posts