asiunia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hej! To kiedy Paulinko możemy wpasc?:evil_lol: Quote
elapieczus1 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 cześć serdecznie gratuluję niech się Wam spokojnie mieszka,:smilecol: :laola: z cierpliwością czekamy na spacerek,,mizianko dla Idy Quote
Cortina Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 gratulujemy nowego mieszkanka, to kiedy parapetowa?:diabloti: A Idunii zyczymy szybkiego skonczenia cieczkowania co by nowego mieszkanka nie upackala;) Quote
Patikujek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Super , i gratulacje z powodu własnej chaty:) A kiedy parapetówa??? Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='LAZY']Mieszkanko kupione! Ida nadal cieczkuje i szaleje w domu! A miał być spokój:):multi::multi::multi:hurrrra to parapetów robimy;) Quote
Katerinas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 LAZY napisał(a):Mieszkanko kupione! Lazy GRATULUJE :multi: :multi: Super wieści :multi: Tylko dlaczego ja mam do Ciebie taaaaaak daleko.... :roll: na parapetówę bym wpadła ;) Quote
cuciola Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 gratulujemy mieszkanka! tez bym juz chciala byc na swoim ale my jeszcze mamy do tego daleka droge.. Quote
LAZY Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Cieczka jeszcze z tydzień potrwa. Teraz na spacerach szukamy kawalera a na balkonie odstawiamy arię do sąsiada pietro wyżej:) Powoli kupujemy meble. Parapetówa myślę, ze już wkrótce! Oczywiscie wszyscy zaproszeni! Zdjęć póki co brak, ale nadrobimy wkrótce:) Buziaki dla Was! Quote
elapieczus1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Strasznie się stęskniliśmy czekamy cierpliwie na spacer chyba już po świętach pozdrawiamy serdecznie mizianko dla Idy Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 LAZY napisał(a):Cieczka jeszcze z tydzień potrwa. Teraz na spacerach szukamy kawalera a na balkonie odstawiamy arię do sąsiada pietro wyżej:) Powoli kupujemy meble. Parapetówa myślę, ze już wkrótce! Oczywiscie wszyscy zaproszeni! Zdjęć póki co brak, ale nadrobimy wkrótce:) Buziaki dla Was! to oby sie Wam tylko wysmienicie mieszkało...zadnych problemow tylko sam zachwyt i spokoj na nowych smieciach niech panuje:loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Paulinko, zdjęcia Idy kapitalne :lol: Masz rację, ona ciągle wygląda jak szczenior, tylko trochę podrośnięty ;) Z energią u Zagrajka jest podobnie jak u niej :evil_lol: Bardzo gratuluję mieszkanka :loveu: Wyobrażam sobie jaką macie radochę urządzając je teraz :lol: Pozdrawiam serdecznie! Quote
Kati Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Gratuluje mieszkania. :) Szukacie kawalera na spacerach? I jak idzie? Znalazła sobie Ida tego jednego wymarzonego? :lol: Ja znam problem z drugiej strony, psy też mają swoje preferencje. :lol: Quote
LAZY Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 :diabloti: Kati napisał(a):Gratuluje mieszkania. :) Szukacie kawalera na spacerach? I jak idzie? Znalazła sobie Ida tego jednego wymarzonego? :lol: Ja znam problem z drugiej strony, psy też mają swoje preferencje. :lol: Idzie podobają się wszystkie psy:) Niestety mi nie podoba się żaden, to znaczy podoba wiele, ale Idulec mamusią nie będzie:diabloti: Pozdrowienia dla wszystkich ze słonecznego Szczecina! Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Paulinko a my to musimy się spotkać z naszymi psiakami, grzecznie czekamy aż Idunia skończy cieczkę :) Buziaczki Quote
Kati Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No wiesz, jak możesz być taka okrutna dla Idy. :diabloti: Quote
sota36 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 No popatrzcie - GRATULACJE ( ciut spoznione) z powodu CHATY!!! Paulina - foty!!!!!! Foty chatyi szalejacej w niej Idki. A swoja droga, czyona tak szybko musi dorastac?Przeciez tak niedawno to jeszcze malutkim szczeniaczkiem byla, a tu juz CIECZKA!!! Czemu one tak szybko rosna!!!??? Quote
barbara.h Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 witaj nasza siostrzyczko!!!! :multi: ciekawa jestem gdzie spacerujecie? i czy macie też taką ładną pogodę, jak u nas? Quote
barbara.h Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a co tam słychać u naszej siostrzyczki? czy już idzie na nowe pokoje? :lol: Quote
kalina. Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam;) Gratulacje mieszkanka.Jak te piechy szybko rosną. Quote
LAZY Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hej, hej! Przedpokój pomalowany, meble kupione (tzn. zamówione:)). W piątek sie wprowadzamy:) Tydzień po świetach mam wolny, to dla Idy, zeby szokiem dla niej nie było zostanie w nowym domu samej. Zdjecia na bank będą jak tylko tak wejdę i podłącze sie do neta;) Buziaki dla pamiętających! Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 LAZY napisał(a):Hej, hej! Przedpokój pomalowany, meble kupione (tzn. zamówione:)). W piątek sie wprowadzamy:) Tydzień po świetach mam wolny, to dla Idy, zeby szokiem dla niej nie było zostanie w nowym domu samej. Zdjecia na bank będą jak tylko tak wejdę i podłącze sie do neta;) Buziaki dla pamiętających! No to w piątek wielki dzień :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mój Teki sama wiesz ile razy się przeprowadzał więc Idunia da rade i się przyzwyczai :) Ja też zawsze brałam tydzień urlopiku :) Życze powodzenia i ściskam was :) Quote
elapieczus1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale super wiadomości cieszymy się że już będziecie mieszkać na święta :multi: :multi: :multi: pozdrowionka do Spajderka dla Iduni Quote
Recommended Posts