Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieczka jeszcze z tydzień potrwa. Teraz na spacerach szukamy kawalera a na balkonie odstawiamy arię do sąsiada pietro wyżej:)
Powoli kupujemy meble. Parapetówa myślę, ze już wkrótce! Oczywiscie wszyscy zaproszeni! Zdjęć póki co brak, ale nadrobimy wkrótce:)

Buziaki dla Was!

Posted

LAZY napisał(a):
Cieczka jeszcze z tydzień potrwa. Teraz na spacerach szukamy kawalera a na balkonie odstawiamy arię do sąsiada pietro wyżej:)
Powoli kupujemy meble. Parapetówa myślę, ze już wkrótce! Oczywiscie wszyscy zaproszeni! Zdjęć póki co brak, ale nadrobimy wkrótce:)

Buziaki dla Was!

to oby sie Wam tylko wysmienicie mieszkało...zadnych problemow tylko sam zachwyt i spokoj na nowych smieciach niech panuje:loveu: :loveu:

Posted

Paulinko, zdjęcia Idy kapitalne :lol: Masz rację, ona ciągle wygląda jak szczenior, tylko trochę podrośnięty ;) Z energią u Zagrajka jest podobnie jak u niej :evil_lol:
Bardzo gratuluję mieszkanka :loveu: Wyobrażam sobie jaką macie radochę urządzając je teraz :lol: Pozdrawiam serdecznie!

Posted

Gratuluje mieszkania. :)
Szukacie kawalera na spacerach? I jak idzie? Znalazła sobie Ida tego jednego wymarzonego? :lol:
Ja znam problem z drugiej strony, psy też mają swoje preferencje. :lol:

Posted

:diabloti:

Kati napisał(a):
Gratuluje mieszkania. :)
Szukacie kawalera na spacerach? I jak idzie? Znalazła sobie Ida tego jednego wymarzonego? :lol:
Ja znam problem z drugiej strony, psy też mają swoje preferencje. :lol:

Idzie podobają się wszystkie psy:) Niestety mi nie podoba się żaden, to znaczy podoba wiele, ale Idulec mamusią nie będzie:diabloti:
Pozdrowienia dla wszystkich ze słonecznego Szczecina!

Posted

No popatrzcie - GRATULACJE ( ciut spoznione) z powodu CHATY!!! Paulina - foty!!!!!! Foty chatyi szalejacej w niej Idki. A swoja droga, czyona tak szybko musi dorastac?Przeciez tak niedawno to jeszcze malutkim szczeniaczkiem byla, a tu juz CIECZKA!!! Czemu one tak szybko rosna!!!???

Posted

Hej, hej!

Przedpokój pomalowany, meble kupione (tzn. zamówione:)). W piątek sie wprowadzamy:) Tydzień po świetach mam wolny, to dla Idy, zeby szokiem dla niej nie było zostanie w nowym domu samej. Zdjecia na bank będą jak tylko tak wejdę i podłącze sie do neta;)

Buziaki dla pamiętających!

Posted

LAZY napisał(a):
Hej, hej!

Przedpokój pomalowany, meble kupione (tzn. zamówione:)). W piątek sie wprowadzamy:) Tydzień po świetach mam wolny, to dla Idy, zeby szokiem dla niej nie było zostanie w nowym domu samej. Zdjecia na bank będą jak tylko tak wejdę i podłącze sie do neta;)

Buziaki dla pamiętających!

No to w piątek wielki dzień :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Mój Teki sama wiesz ile razy się przeprowadzał więc Idunia da rade i się przyzwyczai :) Ja też zawsze brałam tydzień urlopiku :)

Życze powodzenia i ściskam was :)