Katerinas Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Lazy Ale fot :-) Wszystkie super :-) Ida jest na nich niesamowita... :loveu: ... i ten jęzor :grins: Ty go jej chyba specjalnie naciągasz ;) :lol: I widać.... Ida to pies który chyba jest nie do zdarcia (w sensie energii) :lol: Quote
kalina. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 hihihi:loveu: Wiosenne szaleństwa.Ale Wam fajnie też chciałabym zeby na dogo był ktos kto ma brata lub siostre mojej psicy ale chyba nie ma nokogo:(. Quote
LAZY Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 A ja mam jeszcze cosik w zanadrzu:) Pozycja wskazujaca na spore zmęczenie Owszem pora odpocząć Ale nie myślcie, ze na długo! Oto moje cygaro! Że ona sobie tego języka kiedyś podczas biegu nie przegryzie:) Mega rozciagniety pies! Ciagle z tym podejrzanym kijem:) Quote
LAZY Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Zmieniła cygaro na konkretny kij! Uśmiech dla odwiedzajacych! Czyż nie mam szczeniecego wygladu pyska? Mam! I nawet ruchy nadal szczenięce:) Następne foty przy okazji następnego spacerku:) Quote
Katerinas Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='LAZY'] Pozycja wskazujaca na spore zmęczenie Owszem pora odpocząć No nie mogę.... :lol: odpoczynek ;) ile trwał? minutkę ;) Quote
LAZY Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Katerinas napisał(a):No nie mogę.... :lol: odpoczynek ;) ile trwał? minutkę ;) Żeby być szczerym to powiem, ze z pół minutki. Wszystkie psy musiałyby przestać sie ruszać, zeby ta diablica spokojnie poleżala. Ostatnio znowu zaczyna się dziwnie zachowywać, wygląda mi to na zbliżająca się cieczkę, a co za tym idzie 3 tygodnie spokoju:diabloti: Quote
Katerinas Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 LAZY napisał(a):ŻWszystkie psy musiałyby przestać sie ruszać, zeby ta diablica spokojnie poleżala. buahaha :grin: :grin: :grin: ona jest niemożliwa :grin: Quote
kalina. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 buhehe serio wyglada jakby paliła cygaro(moge zgłosić zdjęcie z cygarem do konkursu na zdjęcie miesiąca?) Quote
Anne&Mila Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Katerinas']buhehe serio wyglada jakby paliła cygaro(moge zgłosić zdjęcie z cygarem do konkursu na zdjęcie miesiąca?)[quote] Dobry pomysł. Właśnie głosowałam na zdjęcie lutego, ale to Idowe z cygarem jest tysiąc razy lepsze, albo to jak bokser! Haha. Modelka z naszej Idy!:loveu: Quote
LAZY Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Tylko ja czasu na te konkursy nie mam:(, ale grunt, że Wam sie dziewczynka podoba! Quote
sota36 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czesc Paulinko - jak fajnie nacieszyc oczy Idzia! Ale panna rosnie!!! Sliczna jest, ale tez zboj z niej przeokrutny!!! Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 LAZY napisał(a):Jak Pani będzie miała 100% pewności, że pies bez mrugnienia oka wróci zawsze!:diabloti: a kiedy to nastapi ? :diabloti: Quote
LAZY Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 PIKA napisał(a):a kiedy to nastapi ? :diabloti: :eviltong: Poczekaj, poczekaj zobaczymy jaki Inti bedzie grzeczny:diabloti: Quote
Jupi Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Hura ile fotek:multi: piękna pannica:loveu: a mnie patrząc jak Ramzes szybko rośnie wzieło na wspominki szczenięce- Bosarowe, trudno uwierzyć że to wielkie bydle pół roku temu na rękach nosiłam chroniąc przed całym światem:evil_lol: Quote
cuciola Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ale wam w zdjecia obrodzilo! albo cos przegapilam ale kiedy robicie sterylke? bo trzymalam kciuki i nie wiem czy juz przestac czy jeszcze dalej trzymac.. Quote
LAZY Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 cuciola napisał(a):ale wam w zdjecia obrodzilo! albo cos przegapilam ale kiedy robicie sterylke? bo trzymalam kciuki i nie wiem czy juz przestac czy jeszcze dalej trzymac.. Tą cieczkę jeszcze przejdziemy i będziemy się ciąć. Mysle, ze w okolicach wakacji. Za kciuki dziękujemy! Quote
sylwiaskalska Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hay Paulinka ja jutro od 13 00 jestem na wybiegu musze isc tam bo psiaki dawno a szczególnie Lalek nie bawił sie z obcymi psami Nie chce aby mi zdziczal . Podram Idunie ode mnie :) Quote
LAZY Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Hej ludziska! Jutro podpisuje akt kupna mieszkania! Ida od dzisiaj jest pociagajaca, wiec chyba spacerek w najbliższym czasie odpada... Oczywiscie sunia się nieco uspokoiła...jedyne co to leży i piszczy...na bank ja brzusio boli. Dobrze, ze to ostatnia cieczka! Potem juz tej meczarni nie bedzie. Pozdrawiamy goracą! Quote
Agga Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 IDUNIA nie podoba mi sie, że tak szybko rośniesz. To tak samo jak moja podopieczna VEGA. Dziś doznałam szoku jak ona urosła.:crazyeye: Quote
elapieczus1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Paulinko obejrzyj nasze nowe foty:lol: mizianko dla Idy:loveu: i buźka od Spajdera Quote
LAZY Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Mieszkanko kupione! Ida nadal cieczkuje i szaleje w domu! A miał być spokój:) Quote
Jupi Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 LAZY napisał(a):Mieszkanko kupione! Ida nadal cieczkuje i szaleje w domu! A miał być spokój:) GRATULUJE własnego gniazka:multi: :Cool!: :laola: bardzo sie cieszę:lol: Quote
Anne&Mila Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 LAZY napisał(a):Mieszkanko kupione! Super!:multi: G R A T U L A C J E!!!:multi: :Cool!::Cool!::Cool!: :beerchug::tort::drink1:To mamy co świętować! i opijać:eviltong: To niech się dobrze i szczęśliwie mieszka. :laola: Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Paulina cudownie!!!! :laola: GRATULUJĘ!!!!! i niech Wam się dobrze mieszka :drinking: :multi: Quote
LAZY Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Dzięki kochani!!! Donosze, że nici z Idowego cieczkowego spokoju! Jest wręcz odwrotnie! Idzie na stół jak nic:mad: Quote
Recommended Posts