elapieczus1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 w takim razie mozesz na nas liczyć ,swoją drogą pamietałam że masz iść do weta ale mi wypadło z głowy a potrzebuję Omegan trudno gapa pójdzie sama:( Quote
Anne&Mila Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witam fanów Idy. Ja też ją uwielbiam bo ma w sobie TO COŚ. Szkoda, że na szkoleniach się będziemy teraz b. rzadko widywać. Niestety (albo i stety) przeprowadziłyśmy się ze Szczecina do Wielenia. Plus taki, że mieszkamy na skraju Puszczy Noteckiej, ale wyobraźcie sobie bobtaila po spacerze w lesie!:mad: Po kawałku mi tę puszczę do domu Mila zniesie!:diabloti: Dlatego czasem zazdroszczę posiadaczom ONków, że mają z tym dużo mniej problemów. Hehe. Pewnie za to w okresie lnienia macie więcej pracy. A jak tam idzie Iduni na szkoleniach? A to moja Mila na mchu w puszczy: Pamiętam jak rok temu (to już rok!) sama się z kredytem borykałam, ale mam to już za sobą! Warto przez to przejść! Teraz tylko ciągle w mieszkanie się inwestuje, haha a później trzeba się przeprowadzić i mieszkanie wynająć. Eh samo życie!;) Pozdrawiamy! Quote
LAZY Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 OoooWitaj Aniu! A tak się zastanawiałam gdzie nam "Duluxa" wywiało! Na szkoleniu jak to Ida;) Wszystko super...jeśli odjać spokojne siedzenie na pupie:) Mam nadzieję że czasem tą sliccznotkę pokażesz! Dzisiaj był spacer z dogomaniakiami ze Szczecina. Oczywiście szurnieta Paulina zrobiła ponad 100 zdjęć:diabloti: ALe bez obaw będę je spokojnie dawkować:lol: Na początek spaceru dzika gonitwa! Tym razem fotki mojego autorstwa:) Kijaszków było dzisiaj dostatek. Posiedzę i pohipnotyzuję tego kija co trzymasz w ręce, Ciocia Sylwia super się nami zajmowała! Hahah...kiedyś miałam stojące uszy, ale jak widać juz mi je obcięli;) Ooo..są spowrotem:) Poszły konie po betonie! Dzisiaj IDa ze Spajderem zachowywali się poprawnie, raz diablica na niego nawrzeszczała, jak próbował zabrać jej kija:lol: Nawet się w kadrze zmieściłam. Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wiesz ;) Podziwiam Cię :evil_lol: Jak mam Nelly sasiadów focić to cykam 200 fot a łapię ja na.....5 :diabloti: Cyfrówka jest dla niej za wolna :cool1: A tu Ida ufocona :multi::multi::multi: Quote
LAZY Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Pysia']Wiesz ;) Podziwiam Cię :evil_lol: Jak mam Nelly sasiadów focić to cykam 200 fot a łapię ja na.....5 :diabloti: Cyfrówka jest dla niej za wolna :cool1: A tu Ida ufocona :multi::multi::multi: Koachana! Ja mam mnóstwo fot, jakość taka sobie, bo nie patrzę za długo tylko pstrykam, ale większość łapie psa w kadrze:lol: Dłuższego jezyka nikt nie ma;) Czujna jak zawsze Sprawdza gdzie poszła Ela z Łukaszem, w końcu musi pilnować całego stada:) Lepiej podejde i przyjrzę sie temu z bliska Haaa...patrzcie co znalazłam! Było nas dzisiaj taaak dużo Co chwila w mordzie inny kijek I ciagle w ruchu! Z nieodłacznym kompanem Spajderem Dzisiaj Lalusiowi nie dokuczałam:) Quote
LAZY Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Ganiaj sie ze mna w końcu to ja mam kija! Głupkowata postawa Prawy profil Mam extra kija! I pupę też mam extra:) Ta pozycja przypomina mi basebolistów czekajacych na lecącą piłkę;) Ciocia Sylwia nadal robi za wodzireja:) Morda zawsze mi się śmieje;) Taka jestem piękna! Się zakotłowały;)Znowu biegły do jedengo kija, każdy w inną stronę:) Rozkraczyła się jak rasowy bokser! Quote
Anne&Mila Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='LAZY'] Rozkraczyła się jak rasowy bokser! No BOSKA! Ale ona świruje! Całe towarzystwo chyba rozkręca. Foty to już chyba kwestia wprawy żeby takie ujęcia wychodziły. hehe :p Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :multi::multi::multi:wow ale się Paulinka rozszalała;)i chłopaczki z cioteczką Sylwię były:multi::multi::multi: Quote
Agga Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ida kiedy Ty sie pozbędziesz tej smyczy???:eviltong: Quote
LAZY Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Agga']Ida kiedy Ty sie pozbędziesz tej smyczy???:eviltong: Jak Pani będzie miała 100% pewności, że pies bez mrugnienia oka wróci zawsze!:diabloti: I jeszcze troche mojej dziewczynki Ciocia Ela zabrała się za rozdzielanie kija:) Ale nam się udało na tym spacerze mieć ładne uszy:) Czaję się czaję i zaraz kija ukradne:) Quote
elapieczus1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 oj kradły mi kija raz Ida raz Spajder czasami nie zdążyłam rzucić:),bo z ręki zabierały;) Quote
Hanna R. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nooo, Paulinko , aleście poszalały ! A u nas leje, jest szaro i brzydko. Wczoraj poszliśmy na długi spacer w deszczu. Byliśmy TYLKO my . Żadnego psiarza - wszyscy zostali w domu. Tak, jak mój aparat. Całusy dla uszastej Diablicy :loveu: Quote
barbara.h Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ale Paulinka się postarła :thumbs: fajna nasza siostrunia, patyczkowa dziewczynka :multi::multi: Quote
sylwiaskalska Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czad zdjęcie :) Dziekuje jeszcze raz Paulinka za zdjęcia moich psiaków i za wklejenie ich :) Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Smycza sie nie przejmuj .....Ozzy chyba 2 lata ciągnął sznurek za sobą ...a i teraz zdarzy mu się ogłuchnąć;) Quote
sylwiaskalska Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Taka smycz to ułatwienie bo w Szczecinie nie wolno puszczac psy bez smyczy a tak nikt sie nie doczepi bo pies przeciez jest na smyczy hehe. Quote
Anne&Mila Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Szczecin po tym względem jest bardzo dziwny! Nawet sama straż miejska nie wie do końca jak to jest z tymi kagańcami i smyczami! Co strażnik to inna opinia. Niby nie trzeba a mandaty wlepiają! Cały Szczecin. Quote
sylwiaskalska Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No niestety to "cały urok" Szczecina :( Z Policjantem to się dogadaszale ze Strażą mała szansa Quote
LAZY Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Matinka']Heh, śliczne psiaki :-). Jedziesz na zlot? Raczej nie jedziemy. Wiecznie w kija zapatrzona dziewczynka;) Kijek dzielony na dwoje:) A tutaj Sylwia robi zbiorowe szkolenie I wszyscy pozują Koniec tego dobrego, trzeba się trochę ruszyć:) Łukasz grzecznie siedział na kocu a psiaki szalały nie zwracajac na niego uwagi. Poza na rozkraczonego psa weszła nam w krew jak widać:) Ciekawe na ilu zdjęćiach mamy schowany jezyk? Quote
BoJa2 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ale dawno mnie tu nie było:oops: :oops: ,tak mi wstyd:oops: Ida to już duża ,śliczna panna Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='LAZY'] Ta fotka wygląda tak jakbyś zlepiła dwie klisze :evil_lol: Na jednej pis jest daleko, na drugiej całkiem blisko :evil_lol: Quote
barbara.h Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 sylwiaskalska napisał(a):No niestety to "cały urok" Szczecina :( Z Policjantem to się dogadaszale ze Strażą mała szansa to dokładnie jak u nas, jest jeszcze jakiś sentyment policji od owczarków niemieckich :lol: a tak na marginesie, to u nas i smycz i kaganiec :-( Quote
Recommended Posts