LAZY Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 A te fotki...Ehh...ale sie spłakałam! Już dzisiaj jak Marcin robił to zdjecie to sie pobeczałam... Przecież takie fotki robiłam na ostatnim spacerze z Lazy...Minęło już 10 miesięcy a ja nadal beczę i tak cholernie tęsknie;( A to moja dzisiejsza z moim obecnym zwariowanym słoneczkiem! Widać, ze na zdjeciu z Lazy obie mamy stonowane usmiechy...Idowa fotka tryska radoscią i energią, obie doskonale pokazują sytuację i okolicznosci w jakich zostały zrobione. Quote
mmbbaj Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='LAZY']A te fotki...Ehh...ale sie spłakałam! Już dzisiaj jak Marcin robił to zdjecie to sie pobeczałam... Przecież takie fotki robiłam na ostatnim spacerze z Lazy...Minęło już 10 miesięcy a ja nadal beczę i tak cholernie tęsknie;( A to moja dzisiejsza z moim obecnym zwariowanym słoneczkiem! Widać, ze na zdjeciu z Lazy obie mamy stonowane usmiechy...Idowa fotka tryska radoscią i energią, obie doskonale pokazują sytuację i okolicznosci w jakich zostały zrobione. Jak dużo fotek! :lol: Super piękne foteczki i widać, że się dobrze bawicie! A Ida śliczna :loveu: A te ostatnie dwie fotki... Paulinko, jak ja cię dobrze rozumiem... Quote
sota36 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witaj PAulinko! Tak, niestety bedziesz liczyla dni, miesiace, lata.. Co do zdjec - gdyby nie ta Twoja kurtka ciepla, to jakos latem mi zapachnialo.... Quote
barbara.h Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ale fajnie spędziliście weekend :lol::lol: i dużo zdjęć, to jest to! co lubię :multi: a to jest świetne, slalom też !!! Quote
Jupi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ale duuuzo fotek :crazyeye: :multi: ta jest przecudna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale tutaj wyglądacie obie rewelacyjnie, piekne zdjęcie, tylko w ramkę!:loveu: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Policz kiedyś ile razy w tej galerii zostało użyte słowo cudna:evil_lol: :loveu: Quote
barbara.h Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 a nam nie ma kto robić za fotografa :-(:-( TZ z nami chodzi od swięta :evil_lol: to chyba Atosa muszę nauczyć;) Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 piękne zdjęcia Paulina :loveu: :klacz: dla Perełki :multi: Quote
LAZY Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='barbara.h'] a nam nie ma kto robić za fotografa :-(:-( TZ z nami chodzi od swięta :evil_lol: to chyba Atosa muszę nauczyć;) Zapraszam z ferajna do Szczecina! Marcin z przyjemnością sfotografuje 3 onki, no i Perełkę w ruchu! Quote
Hanna R. Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 O rany !!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: :modla: Podpisano : :evil_lol: Zwariowana Babcia Nadużywająca Emotikonek :evil_lol: Quote
asiunia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hej! Kurcze ale dwie piękności:loveu::loveu::loveu: Quote
kalina. Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dawno mnie tu nie było:D.Śliczne fotki:). Quote
Katerinas Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='LAZY'] Marcin tweirdzi, ze fotografował psa a nie mój tyłek:) hehehe... i wierzysz mu? ;) :lol: [quote name='LAZY'] Marcin najbardziej lubi robić zdjecia w ruchu:) Kuca na trasie biegu Idy i pstryka [:D] I ma rację bo Ida wygląda na nich fantastycznie :-) [quote name='LAZY'] To moje ulubione;) Fantastyczne zdjęcia :multi::multi: A jaki ona ma długi język :-o:-o [quote name='LAZY']A te fotki...Ehh...ale sie spłakałam! Już dzisiaj jak Marcin robił to zdjecie to sie pobeczałam... Przecież takie fotki robiłam na ostatnim spacerze z Lazy...Minęło już 10 miesięcy a ja nadal beczę i tak cholernie tęsknie;( A to moja dzisiejsza z moim obecnym zwariowanym słoneczkiem! Widać, ze na zdjeciu z Lazy obie mamy stonowane usmiechy...Idowa fotka tryska radoscią i energią, obie doskonale pokazują sytuację i okolicznosci w jakich zostały zrobione. Lazy ... piękne ... i wzruszające... Zawsze będziemy tęsknić... tylko czas się będzie wydłużał. Będzie 11 miesięcy, potem 11 lat... Ale zawsze będziemy pamietać... Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :loveu::loveu::loveu:cudne a ta jest extra Quote
LAZY Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Katerinas: nie wierzę, że focił Idę a nie mój tyłek, na tyle to ja juz go znam:diabloti: Idowy jezyk jest baaardzo długi! Ona nim potrafi zmiatać ze stołu to czego nie wolno, stojąć od niego spory kawałek:mad: Poza tym u nas spadł śnieg! Ida znowu szaleje;) A my oczywiście namówimy Marcina na jakiś spacer z aparatem. W sobote obowiązkowo spotkanie z Sylwią, więc na pewno pokażemy się w galerii. Quote
Katerinas Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 LAZY napisał(a):Katerinas: nie wierzę, że focił Idę a nie mój tyłek, na tyle to ja juz go znam:diabloti: :lol: LAZY napisał(a):Idowy jezyk jest baaardzo długi! Ona nim potrafi zmiatać ze stołu to czego nie wolno, stojąć od niego spory kawałek:mad: :lol: trochę jak kameleon ;) LAZY napisał(a):W sobote obowiązkowo spotkanie z Sylwią, więc na pewno pokażemy się w galerii. To czekamy na foty :-) Quote
XXL Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='LAZY']A te fotki...Ehh...ale sie spłakałam! Już dzisiaj jak Marcin robił to zdjecie to sie pobeczałam... Przecież takie fotki robiłam na ostatnim spacerze z Lazy...Minęło już 10 miesięcy a ja nadal beczę i tak cholernie tęsknie;( A to moja dzisiejsza z moim obecnym zwariowanym słoneczkiem! Widać, ze na zdjeciu z Lazy obie mamy stonowane usmiechy...Idowa fotka tryska radoscią i energią, obie doskonale pokazują sytuację i okolicznosci w jakich zostały zrobione. echm :( glowa do gory lazy byla extra ale ida tez jest super pozdrawiam cieplo 3 majcie sie niedlugo pewnie zobaczymy sie na spacerku:) Quote
00000 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witajcie kochane :multi: Piękne zdjęcia. Obie tryskacie radością :loveu: Cieszę się, że wkleiłaś te oba zdjęcia obok siebie - są bardzo ciepłe i budzą najlepsze wspomnienia. Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 halooo halooo gdzie się podziałaś??? :razz: Quote
elapieczus1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 zaginęływ akcji chyba:lol: :Dog_run: :sleep2: -albo śpią po spacerze sobotnim:) Quote
LAZY Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Buuu...jestem,ale jakby mnie nie było;/ Załatwiamy ostatnie sprawy z kredytem i nie mam czasu na nic. Fot nie ma...ale obiecuję, ze niedługo postaram się cos wrzucić. Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 nooo nie zazdroszczę - moi znajomi też teraz kupują mieszkanie i wiem co przeżywasz - masakra z tym załatwianiem, no ale każdy musi przez to przejść i potem wreszcie odetchniecie na swoim :multi: Quote
barbara.h Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Paulinka, jak się obrobisz, to zadzwonię żeby poplotkować :lol: Quote
LAZY Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 barbara.h napisał(a):Paulinka, jak się obrobisz, to zadzwonię żeby poplotkować :lol: Jasne! Dzisiaj idę sobie na grzańca ze znajomymi, nieco odreagować te stresy. Decyzja kredytowa już jest, teraz tylko czekamy na sprzedajacych, bo ini też sie kredytują, ale myślę, ze juz niedługo wszystko będzie sfinalizowane. Duża buźka dla wszystkich. P.S. Wczoraj byliśmy na kontroli serca i tej nuzycy. Z nużeńcem narazie spokój, bo super się zrosło. Co do serducha. EKG nadal wskazuje cechy powiększonego prawego serca, ale samo Echo i osluch jest OK. Kontrola za jakies 3,4 miesiace. Juz podejrzewałam kardiologa o naciagactwo, ale jak nas skasował to zmieniłam zdanie. To juz 3 wizyta a do tej pory zaplacilam jedynie 35 zlotych. Za kazdym razem EKG i ECHO. Kontrolować się powinniśmy, bo może coś się wykluć, ale nie musi. Narazie nie ma się do czego przyczepic. Co prawda to EKG mogloby być lepsze, ale wet mówi, ze to tylko cechy i że EKG nie jest od stwierdzania takich wad. Ale skoro wskazuje cechy to warto to kontrolować. Skoro tak to będziemy sie kontrolować. Co do sterylki. Ida moze dostac cieczkę w sumie juz teraz. Nie jest to typowy okres ciszy. Więc czekamy jeszcze tą cieczkę i potem ją ciachnę, już na spokojnie. Kciuki za każde kolejne badanie serca potrzebne! Quote
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ooo, to w sumie nie jest źle?! ale oczywiście za serducho Idowe kciuki będziemy trzymać :loveu::loveu::loveu: to może jakieś fotki by się przydały? :lol: Quote
Recommended Posts