Katerinas Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lazy Jak się patrzy na te filmiki to dosłownie wulkan energii [quote name='LAZY'] Kilka pozowanych:) Ona jest naprawdę prześliczna :loveu: I widać w jej oczach, że cierpi siedząc w miejscu :lol: [quote name='LAZY']Haniu...transakcja życia czyli kredyt do usranej śmierci:diabloti: mam nadzieję w ciągu miesiaca. No to trzymam kciuki aby wszystko dobrze poszło :-) Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale ta psią laske energia roznosi :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Jupi'] ale nie jesteście sami, my też kupilismy domek ale mamy na 30 lat kredyt hipoteczny:evil_lol: ja też nie za gotówkę :cool1: ale można z tym żyć i z każdą płatnością raty cieszysz się, że zmniejsza ci sie zadłużenie. I tak do 2037r :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Wiecie co ta moja energiczna sunia wczoraj zrobiła??? Uwaga, bo to będzie dowcip tygodnia:) ZAMKNĘLA MOJEGO TATĘ NA BALKONIE!!! Tato wyszedł na balkon, a ona chciała do niego wejść. A co się robi, żeby gdzieś wejść? Skacze sie na drzwi, na klamkę i się je otwiera. Tylko, że tutaj klamka działa w inną stronę i drzwi się zamknęły:) Dodam, ze tato był sam w domu i troche minęło zanim ktoś go wypuścił...Hihihihih Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='LAZY']Wiecie co ta moja energiczna sunia wczoraj zrobiła??? Uwaga, bo to będzie dowcip tygodnia:) ZAMKNĘLA MOJEGO TATĘ NA BALKONIE!!! Tato wyszedł na balkon, a ona chciała do niego wejść. A co się robi, żeby gdzieś wejść? Skacze sie na drzwi, na klamkę i się je otwiera. Tylko, że tutaj klamka działa w inną stronę i drzwi się zamknęły:) Dodam, ze tato był sam w domu i troche minęło zanim ktoś go wypuścił...Hihihihih Niezłe:roflt::roflt::roflt: . W taką pogodę:crazyeye: ? To Tata będzie się teraz bał wychodzić na balkon:evil_lol: . Quote
Rybc!a Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='LAZY']Wiecie co ta moja energiczna sunia wczoraj zrobiła??? Uwaga, bo to będzie dowcip tygodnia:) ZAMKNĘLA MOJEGO TATĘ NA BALKONIE!!! Tato wyszedł na balkon, a ona chciała do niego wejść. A co się robi, żeby gdzieś wejść? Skacze sie na drzwi, na klamkę i się je otwiera. Tylko, że tutaj klamka działa w inną stronę i drzwi się zamknęły:) Dodam, ze tato był sam w domu i troche minęło zanim ktoś go wypuścił...Hihihihih No to nieźle! A czy tata był zaopatrzony w jakąś kurtkę? :cool3: Bo jakoś sobie nie wyobrażam stać na balkonie , bez żadnego okrycia w taką pogodę! Śmiał się , czy był zły? Quote
LAZY Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Ze wzgledu na to, ze yjscie na balkon miało byc z załozenia vhwilowe to tato był pozbawiony cieplejeszego okrycia:) Śmiał się, śmiał, bo on z natury wesoły człek:) Quote
cuciola Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dobrze ze twoj tato Idusi wybaczyl :D :D :D sama sie usmialam :) chyba tez sobie taka klamke zamontuje na tesciowa :D Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='LAZY']Haniu...transakcja życia czyli kredyt do usranej śmierci:diabloti: mam nadzieję w ciągu miesiaca.;)nawet nie wiesz jak to szybko mija:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ani sie nie spostrzeżesz a kredyt już spłacony;) [quote name='LAZY']Wiecie co ta moja energiczna sunia wczoraj zrobiła??? Uwaga, bo to będzie dowcip tygodnia:) ZAMKNĘLA MOJEGO TATĘ NA BALKONIE!!! Tato wyszedł na balkon, a ona chciała do niego wejść. A co się robi, żeby gdzieś wejść? Skacze sie na drzwi, na klamkę i się je otwiera. Tylko, że tutaj klamka działa w inną stronę i drzwi się zamknęły:) Dodam, ze tato był sam w domu i troche minęło zanim ktoś go wypuścił...Hihihihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale artystka Witaj pączusiowo:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hahahahha Ida chciała zamrozić dziadka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha a kredyty do końca życia są zaje****e :evil_lol: tyż mam :evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 buahaha Ida jest naprawdę bezbłędna :lol: :lol: Quote
LAZY Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Pocieszyłyście mnie tą szybkością spalcania tego kredytu:) Ideńka jest bezblędna! Za tą jej nieprzewidywalność bardzo ją kocham!:loveu: Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Maga100']ja też nie za gotówkę :cool1: ale można z tym żyć i z każdą płatnością raty cieszysz się, że zmniejsza ci sie zadłużenie. I tak do 2037r :evil_lol: :evil_lol: no, mnie to to tewz przeraza, ale coz... pies musi miec domek! Z ogrodkiem! [quote name='LAZY']Ze wzgledu na to, ze yjscie na balkon miało byc z załozenia vhwilowe to tato był pozbawiony cieplejeszego okrycia:) Śmiał się, śmiał, bo on z natury wesoły człek:)Oj Idunia - nieladnie, nieladnie - czemu Pan Dziadek Ci podpadl??? [quote name='LAZY']Pocieszyłyście mnie tą szybkością spalcania tego kredytu:) Wypewno go splacicie predzej nim my, bo mydipiero zaczynamy sie za chatka rozgladac...:) Ale damy rade wszyscy!!! Ideńka jest bezblędna! Za tą jej nieprzewidywalność bardzo ją kocham!:loveu: no cos Ty? Kochasz tsakiego psa? Pies do budypowinien pojsc! Juz wyrzucialm na dwor, na deszcz Gutka! O chlebie i wodzie! Łapserdak jeden! Quote
LAZY Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Jolu muszę się nad tą budą i oszczędnym jedzeniem zastanowic. Jak przyjdzie spłącać kredyt to trzeba na kimś oszczędzić:diabloti: Quote
BooBC Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hihihi jak sobie usiadła :lol: :loveu: :lol: Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='LAZY']Jolu muszę się nad tą budą i oszczędnym jedzeniem zastanowic. Jak przyjdzie spłącać kredyt to trzeba na kimś oszczędzić:diabloti: Wiesz - buda z metalowej beczki,jedzenie chleb i woda- tanio wychodzi!!!! p.s. Jezu- Gutenku - mam nadzieje, ze Ty nie umiesz czytac!!!! Quote
barbara.h Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 LAZY napisał(a):Jolu muszę się nad tą budą i oszczędnym jedzeniem zastanowic. Jak przyjdzie spłącać kredyt to trzeba na kimś oszczędzić:diabloti: he,he, my mamy jedną budę wolną, więc odstąpimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 IDUS a ty nie masz obróżki za małej? tak smiesznie futro się ułozyło. Quote
LAZY Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Agga']IDUS a ty nie masz obróżki za małej? tak smiesznie futro się ułozyło. Nie za mała! Ino mocno ściśnięta! Coby ze łba nie zeszła:diabloti: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 LAZY napisał(a):Nie za mała! Ino mocno ściśnięta! Coby ze łba nie zeszła:diabloti: Skąd ja to znam:hmmmm: Mojej owczarkowej w końcu kupiłam szelki:evil_lol:. Quote
LAZY Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Dzisiaj jak w każdy weekend był wypad poza miasto:) Specjalnie dla psiej uciechy. Jak to ja aparat zabrałam i mam multum fot:) Autorem zdjeć jest mój Marcin, dlatego niektóre z nich są całkiem, całkiem:) Pominę okoliczności zrobienia tego zdjecia, ale na pierwszy rzut oka mamy "piękny" karpiowaty grzbiet[;)] Marcin idziesz czy nie? Był sobie kiedyś psi nos... A tutaj już ja z moim słoneczkiem podczas wspólnej zabawy Nawet nie zauważyłam, że Ida pomimo braku komendy jak kroczy przy mnie (no moze kilometr od nogi[;)] ) to ładnie patrzy:) W krzaki z pancia też chodze;) (a potem mnóstwo rzep poprzylepianych;/) Kto odnajdzie psa? Marcin tweirdzi, ze fotografował psa a nie mój tyłek:) Czasami stoje bez ruchu (ale to jak mi każą) Marcin najbardziej lubi robić zdjecia w ruchu:) Kuca na trasie biegu Idy i pstryka [:D] Czasami kija trzeba poszukać Jak Paulina ma kija to już jej z okaz nie spuszczam:) Quote
LAZY Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Ida w stanie lewitacji[;)] Jedna z tych bliżej nie okreslonych póz:) Biegania ciag dalszy... Głowa psa... Tyłek psa;) A tu już cały pies:) Dama siedzi na jednym półdupku Hopsa Wystawianie zwierzyny:) Co? Że to niby nie ta rasa jestem, czy co? Piękna pogoda była. Sierść Idy jak zwykle błyszczy! Generalnie ciagle byłam w ruchu Rumakiem zostać zawsze chciałam No dobra, chwile usiaę to porobisz te swoje zdjecia;) Żyrafia szyja:) Ciało obraca sie zgodnie z moim ruchem Quote
LAZY Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Trochę portretowo... Koniec tego! Język Wam pokaże i tyle będzie z tych zdjeć! Tak mi się samej jakoś "prawie wystawowo stanęło" Starczy tego dobrego, trzeba noskiem popracować I łapkami też trzeba poruszać:) To moje ulubione;) Drugi raz tak stanęłam:) Pani chciałąmnie ustawić i bladego pojęcia nie miała jak to zrobic;) Nieco we mgle... Chodź tutaj, będzie fajne zdjęcie! Oczywiscie troszkę też cwiczyliśmy. Jedno z naszych ulubionych:) Quote
Recommended Posts