Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Jak zapeszycie baby to wprowadzę się z moim psim ADHD (TZta dorzucę gratis:evil_lol: ) do którejś z Was!
A tak na poważnie to właśnie zbieramy papiery potrzebne na kredyt. Matko ile z tym roboty.
Już na dniach wpłacamy zaliczkę. Oby nic się nie wydarzyło. Póki co ludzie sprzedający są OK, mieszkanie fajne (zapraszam na parapetówę! W końcu to reprezentacyjne miejsce w mieście).

Spadl u nas śnieg;) Szykuje się spacer!

Paulinka, ty uważaj z tym zaproszeniem na parapetówę;)

Posted

LAZY napisał(a):
Jak zapeszycie baby to wprowadzę się z moim psim ADHD (TZta dorzucę gratis:evil_lol: ) do którejś z Was!
A tak na poważnie to właśnie zbieramy papiery potrzebne na kredyt. Matko ile z tym roboty.
Już na dniach wpłacamy zaliczkę. Oby nic się nie wydarzyło. Póki co ludzie sprzedający są OK, mieszkanie fajne (zapraszam na parapetówę! W końcu to reprezentacyjne miejsce w mieście).

Spadl u nas śnieg;) Szykuje się spacer!

Paulinko trzymam kciuki aby wszystko się udało :) :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Wczoraj podpisałam umowę przedwstępną;)
Teraz tylko kredyciuk i jak dobrze pójdzie to już neidługo będzie wyprowadzka;) Tak mi się zdaje, że to sie zbiegnie z naszą 9 rocznica bycia razem z Marcinem.

Sylwiu kochana...zaniedbuję Cię...wiem, ale jestes zaprosozna jako jedna z pierwszych na zobaczenie mieszkanka na Wałąch!

Dzisiaj był super spacer na Gubałówce, ale nie wziełam aparatu:oops: Jutro tez jedziemy, tym razem ze sprzetem, wiec będzie fotorelacja:)

Posted

LAZY napisał(a):
Wczoraj podpisałam umowę przedwstępną;)
Teraz tylko kredyciuk i jak dobrze pójdzie to już neidługo będzie wyprowadzka;) Tak mi się zdaje, że to sie zbiegnie z naszą 9 rocznica bycia razem z Marcinem.

Sylwiu kochana...zaniedbuję Cię...wiem, ale jestes zaprosozna jako jedna z pierwszych na zobaczenie mieszkanka na Wałąch!

Dzisiaj był super spacer na Gubałówce, ale nie wziełam aparatu:oops: Jutro tez jedziemy, tym razem ze sprzetem, wiec będzie fotorelacja:)

Hej!

To moge juz pociag sprawdzac?:evil_lol:
A na zdjecia czekamy cierpliwie:eviltong:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

To moge juz pociag sprawdzac?:evil_lol:
A na zdjecia czekamy cierpliwie:eviltong:;)Asiu jedziemy w jednym przedziale:evil_lol:

Hey Paulina ...trzymam za płynne załatwianie spraw;)

Posted

Paulinko nie zaniedbujesz mnie przecież masz wazne sprawy teraz :) Baaaa ja sama się wproszę do waszego gniazdka :)

Buziaki :)

Posted

Spacer był:) Fotki sa:) CO prawda dzisiaj było bez słońca, ale kilka fajnych ujęć mamy. Ida po 2 godzinnym szaleństwie (najpierw godzina szkolenia, potem spacer na Gubałówkę) ani 5 minut nie spała:angryy:
Postaram sie zdjecia jeszcze dziś wstawić.

Parapetówa aktualna!:cool3:

Posted

Przedwczoraj była w miarę fajan pogoda (co prawda w sobotę było słońce, ale wtedy nie wzięliśmy aparatu:(). Fotki są takei sobie, bo było pochmurno, ale zawsze coś;)

Najpierw było szkolenie, a potem szaleńśtwo na Szczecińskiej Gubałówce. Ida nie spała po tym 2 godzinnym spacerze nawet 5 minut
Wczoraj na szkoleniu były 3 nowe owczarki. Wszystko to suczki. Jedna długowłosa 9 miesięczna piękna kluska, a dwie krótkowłose. Wszystkie trzy to masakra jeśli chodzi o charakter. Typowy obraz nędzy i rozpaczy...Lękliwe to jak nie wiem co. DON nic innego nie robił tylko piskliwie szczekał. Krótkowłosa pannica szczerzyła zęby z daleka, druga na krótkowłosa biegała luzem i goniła wszystko co uciekało. CO ciekawee. Ida była baaardzo grzeczna. Na szczekajace panny patrzała z wyraźnym zdezorientowaniem ("ale o co wam chodzi?"). Zero warkniecia, szczekniecia. Każde jej podejście powodowało ciszę u tamtych suk. Moze moja pannica wzorowa z tymi uszami nie jest, ale za to charakterek jak na dzisiejsze ONy ma całkiem fajny!

Oczywiście ja zabawiałam sunię a Marcin fotografował (był bardzo neizadowolony, że dzień wcześniej ajk było piękne słońce nie wzięliśmy aparatu!)

Wspólnego focenia nie mogło zabraknąć:)

Ruszcie się w końcu!

Posted

Kilka pozowanych:)

Oczywiscie wieczne skupienie na mordzie

Stójka;)

Powalonych jest sporo drzew, to i patyczków można nazrywać:)

W oczekiwaniu

Na co się gapisz?

Eee...głupie żarty z tym śniegiem

Jak chcesz to możemy poszaleć

Posted

Chwila spokoju

A tu już struś pędziwiatr:)

Ino się tyłek ostal:)

Badanie terenu

A tu już Batman Forever!

A to całe latanie z powodu jakiegoś tam kijka:)

Doopka już się podrywa