Guffi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja jestem prorokiem:eviltong: Wszystko będzie po Twojej myśli:D:D:D Quote
cuciola Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 troche nas u was nie bylo a tutaj takie piekne spacerki i fotki i widze ze sie przeprowadzka szykuje! Zycze zeby jak najszybciej sie wszystko zalatwilo! Quote
Katerinas Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Lazy Trzymam kciuki aby wszystko było oki :-) :kciuki: Quote
barbara.h Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 LAZY napisał(a):Jak zapeszycie baby to wprowadzę się z moim psim ADHD (TZta dorzucę gratis:evil_lol: ) do którejś z Was! A tak na poważnie to właśnie zbieramy papiery potrzebne na kredyt. Matko ile z tym roboty. Już na dniach wpłacamy zaliczkę. Oby nic się nie wydarzyło. Póki co ludzie sprzedający są OK, mieszkanie fajne (zapraszam na parapetówę! W końcu to reprezentacyjne miejsce w mieście). Spadl u nas śnieg;) Szykuje się spacer! Paulinka, ty uważaj z tym zaproszeniem na parapetówę;) Quote
sylwiaskalska Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 LAZY napisał(a):Jak zapeszycie baby to wprowadzę się z moim psim ADHD (TZta dorzucę gratis:evil_lol: ) do którejś z Was! A tak na poważnie to właśnie zbieramy papiery potrzebne na kredyt. Matko ile z tym roboty. Już na dniach wpłacamy zaliczkę. Oby nic się nie wydarzyło. Póki co ludzie sprzedający są OK, mieszkanie fajne (zapraszam na parapetówę! W końcu to reprezentacyjne miejsce w mieście). Spadl u nas śnieg;) Szykuje się spacer! Paulinko trzymam kciuki aby wszystko się udało :) :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Katerinas Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 barbara.h napisał(a):Paulinka, ty uważaj z tym zaproszeniem na parapetówę;) hehehe... bo się cała dogomania zwali ;) Quote
LAZY Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Wczoraj podpisałam umowę przedwstępną;) Teraz tylko kredyciuk i jak dobrze pójdzie to już neidługo będzie wyprowadzka;) Tak mi się zdaje, że to sie zbiegnie z naszą 9 rocznica bycia razem z Marcinem. Sylwiu kochana...zaniedbuję Cię...wiem, ale jestes zaprosozna jako jedna z pierwszych na zobaczenie mieszkanka na Wałąch! Dzisiaj był super spacer na Gubałówce, ale nie wziełam aparatu:oops: Jutro tez jedziemy, tym razem ze sprzetem, wiec będzie fotorelacja:) Quote
sota36 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Parapetowka! No jasne - bedziemy wszyscy! Quote
elapieczus1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 super cieszę sie że wszystko idzie po waszej myśli:)nadal trzymamy kciuki za kredyt oczywiście nisko oprocentowany najlepiej 0%:lol: Quote
asiunia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 LAZY napisał(a):Wczoraj podpisałam umowę przedwstępną;) Teraz tylko kredyciuk i jak dobrze pójdzie to już neidługo będzie wyprowadzka;) Tak mi się zdaje, że to sie zbiegnie z naszą 9 rocznica bycia razem z Marcinem. Sylwiu kochana...zaniedbuję Cię...wiem, ale jestes zaprosozna jako jedna z pierwszych na zobaczenie mieszkanka na Wałąch! Dzisiaj był super spacer na Gubałówce, ale nie wziełam aparatu:oops: Jutro tez jedziemy, tym razem ze sprzetem, wiec będzie fotorelacja:) Hej! To moge juz pociag sprawdzac?:evil_lol: A na zdjecia czekamy cierpliwie:eviltong: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='asiunia']Hej! To moge juz pociag sprawdzac?:evil_lol: A na zdjecia czekamy cierpliwie:eviltong:;)Asiu jedziemy w jednym przedziale:evil_lol: Hey Paulina ...trzymam za płynne załatwianie spraw;) Quote
sylwiaskalska Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Sylwiu kochana...zaniedbuję Cię...wiem, ale jestes zaprosozna jako jedna z pierwszych na zobaczenie mieszkanka na Wałąch! Paulinko nie zaniedbujesz mnie przecież masz wazne sprawy teraz :) Baaaa ja sama się wproszę do waszego gniazdka :) Buziaki :) Quote
asiunia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Asiu jedziemy w jednym przedziale:evil_lol: Hej! Alus nie ma sprawy:evil_lol: Quote
LAZY Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Spacer był:) Fotki sa:) CO prawda dzisiaj było bez słońca, ale kilka fajnych ujęć mamy. Ida po 2 godzinnym szaleństwie (najpierw godzina szkolenia, potem spacer na Gubałówkę) ani 5 minut nie spała:angryy: Postaram sie zdjecia jeszcze dziś wstawić. Parapetówa aktualna!:cool3: Quote
LAZY Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Przedwczoraj była w miarę fajan pogoda (co prawda w sobotę było słońce, ale wtedy nie wzięliśmy aparatu:(). Fotki są takei sobie, bo było pochmurno, ale zawsze coś;) Najpierw było szkolenie, a potem szaleńśtwo na Szczecińskiej Gubałówce. Ida nie spała po tym 2 godzinnym spacerze nawet 5 minut Wczoraj na szkoleniu były 3 nowe owczarki. Wszystko to suczki. Jedna długowłosa 9 miesięczna piękna kluska, a dwie krótkowłose. Wszystkie trzy to masakra jeśli chodzi o charakter. Typowy obraz nędzy i rozpaczy...Lękliwe to jak nie wiem co. DON nic innego nie robił tylko piskliwie szczekał. Krótkowłosa pannica szczerzyła zęby z daleka, druga na krótkowłosa biegała luzem i goniła wszystko co uciekało. CO ciekawee. Ida była baaardzo grzeczna. Na szczekajace panny patrzała z wyraźnym zdezorientowaniem ("ale o co wam chodzi?"). Zero warkniecia, szczekniecia. Każde jej podejście powodowało ciszę u tamtych suk. Moze moja pannica wzorowa z tymi uszami nie jest, ale za to charakterek jak na dzisiejsze ONy ma całkiem fajny! Oczywiście ja zabawiałam sunię a Marcin fotografował (był bardzo neizadowolony, że dzień wcześniej ajk było piękne słońce nie wzięliśmy aparatu!) Wspólnego focenia nie mogło zabraknąć:) Ruszcie się w końcu! Quote
LAZY Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Kilka pozowanych:) Oczywiscie wieczne skupienie na mordzie Stójka;) Powalonych jest sporo drzew, to i patyczków można nazrywać:) W oczekiwaniu Na co się gapisz? Eee...głupie żarty z tym śniegiem Jak chcesz to możemy poszaleć Quote
LAZY Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Chwila spokoju A tu już struś pędziwiatr:) Ino się tyłek ostal:) Badanie terenu A tu już Batman Forever! A to całe latanie z powodu jakiegoś tam kijka:) Doopka już się podrywa Quote
LAZY Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 No i się poderwała! Pełna radocha na pycholu! Konsternacja, gdzie ten kij... I dalsza pogoń I jeszcze kilka filmikow;) Quote
Ewa_17 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 rewelacyjna ONKowa panieneczka :loveu: .... pomyslec, ze moja Aza tez by taka byla :roll::placz: ........ moze gdzies tam jest.......:shake: Quote
Jupi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 śliczna:loveu: mi też udało się wylorzystać aurę i porobić śnieżne foty:lol: Quote
Guffi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Boziu, jaka słodka:loveu: :loveu: :loveu: ! Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :multi::multi::multi:cześć śnieżne dziewczyny;) Quote
sota36 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Paulinko - Ty nawet nie wiesz, jak sie ucieszylam z Twoich odwiedzin!!!!Dziekuje!!! Quote
Hanna R. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aaaaa !!! Ida z wiatrem we włosach ! :loveu: Paulinko, kiedy transakcja życia ? Quote
LAZY Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Haniu...transakcja życia czyli kredyt do usranej śmierci:diabloti: mam nadzieję w ciągu miesiaca. Quote
Recommended Posts