Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']

Czy ten pies nie moze chwile na dupci posiedzieć??? Oczy bolą hihihih..... IDA SIAD!!!!! :evil_lol: ( nie mylić IRA SIAD):eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy ta galeria jest poprawna politycznie;)

Śliczna foteczka

trzymam kciukasy za mieszkanko;)...napisz coś więcej;)

Posted

[quote name='malawaszka']eeekstraaaa :klacz: fotki super więc wybaczam że nie znad morza chociaż chciałam bardzo zobaczyć morze :placz:

nooo Paulina opowiadaj o mieszkanku :multi:

ja też bym chciała morze:placz: ale wybaczam, ponieważ Paulinka wstawiła tyyyyyyyle fotek:loveu:

Piękna ta nasza siostrzyczka :loveu:

Posted

[quote name='LAZY']

W lesie obowiazuje tryzmanie psa na smyczy, Ida była na smyczy:) A to, ze 10 metrowej i ciagnącej sie za nią to już inna sparawa[;)]

Czekam aż pójdziemy, haha...rozkraczeska jestem jak nic!

eee... tam na smyczy ;)
u nas w Kampinosie też zakaz wchodzenia z psem ;)

Idunia pokraczna cudna :loveu:

[quote name='LAZY']
To jest jedno z tych mniej udanych (tak to się dzieje jak ktoś w aparacie funkcji ruchu nie ustawi:))
Przy Idzie powinna być ta opcja na stałe :lol:

[quote name='LAZY']
No w końcu jakieś nie obciachowe:)

Ale atak :-o :lol: Strach się bać ;)

[quote name='LAZY']
Stoję na straży!

Jak wilk :loveu: Cudna :loveu:

A swoją drogą piękne macie tereny do łażenia z psiakiem :smile:

I jak mieszkanko? :razz:

Posted

Nie chcę zapeszać, ale jak wszystko pojdzie dobrze, to za ponad miesiąc będzie przeprowadzka. Fakt, ze zadłużymy się po zęby, ale...No! trzeba być optymistą:)
P.S. Wczoraj przezyłam chwile grozy. Popołudniowy spacer, godzina 17, centrum miasta, duży ruch samochodowy. Ida ma swoje miejsce (koło kiosku z kebabmi), w ktorym zaczyna podgryzać smycz i szaleć (Lazy też miała takie miejsce, pojecia nie mam skąd wynika to, ze zawsze w tym miejscu szalały). Tym razem również podgryzala smycz. Idziemy, idziemy (przeszlismy juz tego "kebaba", gdzie Ida zawsze chce wejsc, bo czasem tam kupujemy) ja patrze na smycz, a na jej drugiej końcu nie ma psa!!! Ida przegryzla smycz! Oglądam się za siebie a Ida idzie od "kebaba". Matko...zawał na miejscu. Sto mysli naraz. Przyszla do mnie, nie miala chęci na brykanie na wolności, ale jakby postanowiła poszaleć? Ulica, rondo, matko...az strach! Od dzis konic gryzienia smyczy. Ciekawa jestem tylko czy w tym Kebabie skoczyal na lade

Posted

[quote name='LAZY']Nie chcę zapeszać, ale jak wszystko pojdzie dobrze, to za ponad miesiąc będzie przeprowadzka. Fakt, ze zadłużymy się po zęby, ale...No! trzeba być optymistą:)
P.S. Wczoraj przezyłam chwile grozy. Popołudniowy spacer, godzina 17, centrum miasta, duży ruch samochodowy. Ida ma swoje miejsce (koło kiosku z kebabmi), w ktorym zaczyna podgryzać smycz i szaleć (Lazy też miała takie miejsce, pojecia nie mam skąd wynika to, ze zawsze w tym miejscu szalały). Tym razem również podgryzala smycz. Idziemy, idziemy (przeszlismy juz tego "kebaba", gdzie Ida zawsze chce wejsc, bo czasem tam kupujemy) ja patrze na smycz, a na jej drugiej końcu nie ma psa!!! Ida przegryzla smycz! Oglądam się za siebie a Ida idzie od "kebaba". Matko...zawał na miejscu. Sto mysli naraz. Przyszla do mnie, nie miala chęci na brykanie na wolności, ale jakby postanowiła poszaleć? Ulica, rondo, matko...az strach! Od dzis konic gryzienia smyczy. Ciekawa jestem tylko czy w tym Kebabie skoczyal na lade
Lazy
Znaczy się mądra dziewczynka :-) Wie gdzie można brykać a gdzie nie :-)

Posted

[quote name='LAZY']

Rety i ona też już tak urosła :crazyeye:
Piękna Panna się zniej już zrobiła, a jeszcze nie tak dawno takie maleństwo tu było :shake:

Cześć Paulinko :hand:

Coś nam te pieski chyba za szybko rosną, i nie dają się swoim szczenięctwem nacieszyć :cool1:

Posted

Śliczna Suńka :loveu: A jakie ładne trasy do chodzenia z psem :) Szkoda, że w obrębie kilku km ja mam tylko szare bloki u siebie :shake: A że na samochód prędko mnie nie będzie stać takie krajoznawcze wypady odpadają :-(

Nie przejmuj się, nieraz miałem to samo :evil_lol: Ostatnio wyszedłem ze swoim onkiem na spacer i ide i ide, i aż się zacząłem zastanawiać dlaczego on mnie nie ciągnie. Obróciłem się, patrze a on siedzi sobie 15m za mną i patrzy z zaciekawieniem co ten jego pan robi :diabloti: Ale nie przegzyzł smyczy, poprostu z głupoty zapiąłem mu obrożę za szeroko:eviltong:

Posted

Kasia-moze i ona mądra:), ale jakoś ciężko mi w to uwierzyc:)

Jo-Jo...rosną jak na drożdzach, zeby tylko za tym wzrostem szedł większy rozumek:evil_lol:

Witaj Anashar w naszej galerii!

Posted

o boziu, rzeczywiście zawał murowany ale serducho masz zdrowe to przeżyłaś?! :evil_lol::evil_lol: a ja tu czytam z tchem zapartym, z gębą otwartą szeroko :shake: ufff ale mądra sunia!!! nie ma co!!! a my byliśmy w sklepie komputerowym :multi::multi: opiszę u Inezki w galerii :bye:

Posted

LAZY napisał(a):
Nie chcę zapeszać, ale jak wszystko pojdzie dobrze, to za ponad miesiąc będzie przeprowadzka. Fakt, ze zadłużymy się po zęby, ale...No! trzeba być optymistą:)

właśnie:lol:
ale nie jesteście sami, my też kupilismy domek ale mamy na 30 lat kredyt hipoteczny:evil_lol:

Posted

Jak zapeszycie baby to wprowadzę się z moim psim ADHD (TZta dorzucę gratis:evil_lol: ) do którejś z Was!
A tak na poważnie to właśnie zbieramy papiery potrzebne na kredyt. Matko ile z tym roboty.
Już na dniach wpłacamy zaliczkę. Oby nic się nie wydarzyło. Póki co ludzie sprzedający są OK, mieszkanie fajne (zapraszam na parapetówę! W końcu to reprezentacyjne miejsce w mieście).

Spadl u nas śnieg;) Szykuje się spacer!

Posted

to trzymam kciuki żeby wszystko poszło po waszej myśli:lol:
nie zazdroszczę zbierania papierków do kredytu itp, my mieliśmy dość, ale trzeba to przejść:lol:

apropo zamieszkania to ja mam wolne poddasze, zapraszam:lol:
na pewno moi chłopcy byli by zachwyceni Idą:lol:
a 2 ADHD-owce (Jupi i Ida) na pewno miały by milion pomysłow na sekundę i by sie razem nie nudziły:evil_lol:
Pozdrawiam