LAZY Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 elapieczus1 napisał(a):no nie wiem a gdzie smycz? Tego wlaśnie nie wiem, ale to jest na pewno mordeczka mojej królewny:) Quote
Jupi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='LAZY']Oj nie, nie, nie....to na bank Ida!:lol: Pewnie że to Ida! cudna dziewczynka:loveu: Quote
malawaszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hahahahaha ale się uśmiałam że pańcie mają problemy z rozpoznaniem :lol: :lol: :lol: super z nich parka :loveu: Quote
LAZY Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahaha ale się uśmiałam że pańcie mają problemy z rozpoznaniem :lol: :lol: :lol: super z nich parka :loveu: No:) Fajosko się bawia, a jak się extra tłuką:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:które by to psisko nie było to i tak psiękne:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hey Paulinka extra miałaś spacerek niestety moje to na śnieg nie reagują z ochotą Tekila to wogóle załatwia swoje potrzeby i gna do domu a mały chodzi po sniegu jak na szpileczkach :lol: ale nie marudzi jak Tekila Ja weekend mam wolny więc jakby coś to chętnie pójdę na spacerek :) z tobą :) Pozdrawiam wszystkich cieplutko :) Quote
LAZY Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Oby pogoda dopisała to obowiązkowo na spacerek pójdziemy:multi: Quote
elapieczus1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dziś strasznie wieje właśnie wróciłam z wieczornego spaceru dobrze że czapkę ubrałam mało głowy nie urwało:( Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 LAZY napisał(a):Oby pogoda dopisała to obowiązkowo na spacerek pójdziemy:multi: Paulinka mi pasuje niedzielka bo od 11:00 do 15:00 nie ma w domku Quote
LAZY Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Nie bardzo zrozumialam co z tą niedziela:eviltong: Pasuje Ci po 15 czy do 11:) Czy moze nie mozesz jutro a niedziela cala? Hahaha... Ja jutro też nie mogę, bo najprawdopodobniej jedziemy z Marcinkiem i Idą nad morze! Bedą foty!:multi: Quote
malawaszka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 LAZY napisał(a):najprawdopodobniej jedziemy z Marcinkiem i Idą nad morze! Bedą foty!:multi: :multi: :multi: :multi: jejjjjj czekam na te fotki :loveu: Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 LAZY napisał(a): Ja jutro też nie mogę, bo najprawdopodobniej jedziemy z Marcinkiem i Idą nad morze! Bedą foty!:multi: Jest:multi: :multi: :multi: ! Quote
Matagi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jak ja Wam zazdroszczę,że Wy macie do morza tak blisko......:roll: :roll: :roll: Lazy!:lol: Coś dla Ciebie jest w Akitach Baby....;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Heh nie lubie morza :evil_lol:. Tzn . nie lubię się opalac i leżeć bezczynnie :evil_lol:. To nie dla mnie , wolę góry :loveu:. Ale czego się nie robi dla pięknej opalenizny :evil_lol: Quote
LAZY Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Ni byliśmy nad morzem...pomimo, że pogoda była piekna! Za to byliśmy w lesie i mam kilka fajnych fot, bo to Marcin robił zdjęcia:) Quote
LAZY Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Wczoraj było u nas pieknie. Na poczatku były plany, zeby jechac nad morze, ale że oglądalismy nasze potencjalne meiszkanko (szykuje sie chyba wyprowadzka;)) to byliśmy tylko w lesie. Mam za to kilka fajnych fot, bo są autorstwa Marcina:) W lesie obowiazuje tryzmanie psa na smyczy, Ida była na smyczy:) A to, ze 10 metrowej i ciagnącej sie za nią to już inna sparawa[;)] Dwie zakochane wariatki:)(obydwie w fotografie oczywiscie:P) Zadowolony pycholek (żeby nie było, po tym dłuuugggiiiimmm spacerze spałą tradycyjnie godzinę!) Ej, ale mnie tu chyba nie zostawisz co? Schodzę, bo z tą wariatka nigdy nic nie wiadomo;D Czekam aż pójdziemy, haha...rozkraczeska jestem jak nic! Quote
LAZY Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Boczny profil Biegnę z górki na pazurki:) A ty nie idziesz? Tradycyjnie szukamy czegos w trawie Forsy mam szukac? W porządku! Pupeczka moja (wylniała jak nie wiem co!) Akuku! To cała ja! Zadowolona czarna morda:) Ujęcie z lotu ptaka I teraz cała seria psa w ruchu, mniej lub bardziej udane ujęcia:) To jest jedno z tych mniej udanych (tak to się dzieje jak ktoś w aparacie funkcji ruchu nie ustawi:)) Quote
LAZY Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Ida podczas biegu wygląda przekominczie! Tutaj co prawda bez uszu, ale co tam:) Hahah...słupka staje jak przegapi gdzie poleciał kij, i czeka az go usłyszy! Hamulec! Szybciej sie nie da! No w końcu jakieś nie obciachowe:) Jak koń! Hahahaha...blizej nie określony stwór;) Chwila zastanowienia O juz widze! I gnam z prędkościa światłą! Quote
elapieczus1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 oglądam na bieżąco i tu i tam....nie mogę oka nacieszyc Quote
Agga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Czy ten pies nie moze chwile na dupci posiedzieć??? Oczy bolą hihihih..... IDA SIAD!!!!! :evil_lol: ( nie mylić IRA SIAD):eviltong: Quote
LAZY Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Agga']Czy ten pies nie moze chwile na dupci posiedzieć??? Oczy bolą hihihih..... IDA SIAD!!!!! :evil_lol: ( nie mylić IRA SIAD):eviltong: Prosze ciut spokojniej:) Stoję na straży! Sprawdzę czy droga czysta:) Niedawno było pełno śniegu, a tutaj jak wiosna! Drzewa powywracane przez wichure Dama:) Quote
LAZY Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Normalnie mamy lato! Hahaha...maxymalny amator i mega poza niewystawowa;) Mizianki zdecydowanie lepiej nam wychodza;) Widok na Szczecin Oczywiscie Ida też musiałą popatrzec! (ona zawse skacze łapami wszędzie, gdzie sie da! Najlepsza jest jak kupuję cos w kiosku a ona hop na blat i robi Pani w okienku "akuku":)) Haha...ujęcie "mega biedny pies" Fajosko było wiecie? Quote
Recommended Posts