sota36 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 I sie zagapilam - sto latek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Katerinas Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 LAZY napisał(a): Teraz sobie go poobgryzam Lazy - ona jest naprawdę piekna :loveu: LAZY napisał(a): Taki refleks ma właśnie Paulina;/ :lol: :lol: Ida pewnie sobie pomyślała: "no ileż można stać/siedzieć w jednym miejscu?" :lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :razz:a pamiętacie uszy kłapiszonki i strach czy staną:multi: Quote
LAZY Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a pamiętacie uszy kłapiszonki i strach czy staną:multi: Kobieto..hihi..te uszy to są miękkie uszy i takie juz pozostan,a nie beda takie sprezyny jak Lazusiowe, ale cóz...moje indywiduum i tu jest niubłagane;) Quote
barbara.h Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nasza Idunia ma super spacerki, przynajmniej tak wynika z fotorelacji :loveu: a tutaj wygląda prześlicznie :thumbs: Quote
Katerinas Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 LAZY napisał(a):Kobieto..hihi..te uszy to są miękkie uszy i takie juz pozostan,a nie beda takie sprezyny jak Lazusiowe, ale cóz...moje indywiduum i tu jest niubłagane;) Dla mnie i tak te ucholce są najcudowniejsze :loveu: Quote
LAZY Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Katerinas napisał(a):Dla mnie i tak te ucholce są najcudowniejsze :loveu: Są wyjatkowe to prawda! Tez je kocham:) Zacznijcie powoli trzymać kciuki...jutro badania krwi a w piatek STERYLKA:roll: W sumie specjalnie nie jestem rpzerażona...ciecie będzie jakies 3 cm...dobry chirurg...itd. Lazy miała pół brzucha rozwalone i warunki, ehh...nie ważne. Wtedy było OK to i teraz musi. Dobrze prawie co? Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 LAZY napisał(a):Dobrze prawie co? no pewnie że dobrze!!!!! :kciuki: trzymamy już od dziś :loveu: :loveu: :loveu: noo i gratuluję że sama zrobiłaś filmik :klacz: bo ja kieyś próbowałam, ustawiłam aparat, włączyłam i co? i poszłam poza kadr sie nagrywać :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='LAZY']Kobieto..hihi..te uszy to są miękkie uszy i takie juz pozostan,a nie beda takie sprezyny jak Lazusiowe, ale cóz...moje indywiduum i tu jest niubłagane;)ale i tak są psiękne [quote name='LAZY']Są wyjatkowe to prawda! Tez je kocham:) Zacznijcie powoli trzymać kciuki...jutro badania krwi a w piatek STERYLKA:roll: W sumie specjalnie nie jestem rpzerażona...ciecie będzie jakies 3 cm...dobry chirurg...itd. Lazy miała pół brzucha rozwalone i warunki, ehh...nie ważne. Wtedy było OK to i teraz musi. Dobrze prawie co?kciukasy trzymać będziemy;)i będzie wszystko oki:multi: Quote
barbara.h Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :kciuki::kciuki::kciuki:tak,tak trzymamy kciuki za Idunie,już od przed wczoraj:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
anetta Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Przyszlam pi ci tu, za zdrowko Idusi :drink1::drink1::drink1::drink1: Wszystko pojdzie jak po masle! Bedzie dobrze:multi::multi: Quote
Cortina Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 my jasna rzecz tez trzymamy kciuki, u Hagi wyszlo w koncu to szycie 4,5 cm. Bedzie dobrze:cool2: Quote
LAZY Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Dzięki za kciukasy! Wczoraj rozmawiałam z właścicielem naszej siostry z Gorzowa (Inci). Mówil, ze są podobne do siebie jak dwie krople wody! Tylko, ze Inca jest jak on to nazwał flegmatyczna, najbardziej lubi lezec przy kominku:-o Zaczynam sie zastanawiac czy u nas to kwestia braku kominka czy raczej przejecia całej rodzinne głupawki na mojego wariata:) Dzisiaj badanie krwi. Ida jadła tylko śniadanie, juz widze, ze jest głodna i zła;P Dostanie kolację...ale jutro szlaban...Oj chyba bedzie jutro przechlapane!:diabloti: Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='LAZY']Dzięki za kciukasy! Wczoraj rozmawiałam z właścicielem naszej siostry z Gorzowa (Inci). Mówil, ze są podobne do siebie jak dwie krople wody! Tylko, ze Inca jest jak on to nazwał flegmatyczna, najbardziej lubi lezec przy kominku:-o Zaczynam sie zastanawiac czy u nas to kwestia braku kominka czy raczej przejecia całej rodzinne głupawki na mojego wariata:) Dzisiaj badanie krwi. Ida jadła tylko śniadanie, juz widze, ze jest głodna i zła;P Dostanie kolację...ale jutro szlaban...Oj chyba bedzie jutro przechlapane!:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musicie zrobić kominek;)...jak głodna to może będzie spokojniejsza;) Quote
Agga Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Bardzo lubie takie artystyczne zdjęcia. Zaraz zaczniesz robić takie zdjęcia jak dbbst. Typu, że Idzie coś z tyłka będzie wypadało.:cool3: Quote
LAZY Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Agga'] Bardzo lubie takie artystyczne zdjęcia. Zaraz zaczniesz robić takie zdjęcia jak dbbst. Typu, że Idzie coś z tyłka będzie wypadało.:cool3: O kurde...:crazyeye: a co ma jej z tyłka wypadac???;) Quote
Agga Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 To pewnie nie widziałaś zdjęcia Szpilki. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8186&page=839 Quote
LAZY Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Agga']To pewnie nie widziałaś zdjęcia Szpilki. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8186&page=839 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Katerinas Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Lazy Trzymamy mocno kciuki. Napewno wszystko będzie dobrze. [quote name='LAZY']Tylko, ze Inca jest jak on to nazwał flegmatyczna, najbardziej lubi lezec przy kominku:-o hehehe :lol: Znaczy się musisz kominek wybudować ;) Quote
barbara.h Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 nadal trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: nie martw się Paulinka!!! Quote
Recommended Posts