Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):

Teraz sobie go poobgryzam

Lazy - ona jest naprawdę piekna :loveu:

LAZY napisał(a):

Taki refleks ma właśnie Paulina;/

:lol: :lol:
Ida pewnie sobie pomyślała: "no ileż można stać/siedzieć w jednym miejscu?" :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a pamiętacie uszy kłapiszonki i strach czy staną:multi:

Kobieto..hihi..te uszy to są miękkie uszy i takie juz pozostan,a nie beda takie sprezyny jak Lazusiowe, ale cóz...moje indywiduum i tu jest niubłagane;)

Posted

LAZY napisał(a):
Kobieto..hihi..te uszy to są miękkie uszy i takie juz pozostan,a nie beda takie sprezyny jak Lazusiowe, ale cóz...moje indywiduum i tu jest niubłagane;)
Dla mnie i tak te ucholce są najcudowniejsze :loveu:

Posted

Katerinas napisał(a):
Dla mnie i tak te ucholce są najcudowniejsze :loveu:

Są wyjatkowe to prawda! Tez je kocham:)

Zacznijcie powoli trzymać kciuki...jutro badania krwi a w piatek STERYLKA:roll:
W sumie specjalnie nie jestem rpzerażona...ciecie będzie jakies 3 cm...dobry chirurg...itd. Lazy miała pół brzucha rozwalone i warunki, ehh...nie ważne. Wtedy było OK to i teraz musi. Dobrze prawie co?

Posted

LAZY napisał(a):
Dobrze prawie co?

no pewnie że dobrze!!!!! :kciuki: trzymamy już od dziś :loveu: :loveu: :loveu:

noo i gratuluję że sama zrobiłaś filmik :klacz: bo ja kieyś próbowałam, ustawiłam aparat, włączyłam i co? i poszłam poza kadr sie nagrywać :evil_lol:

Posted

[quote name='LAZY']Kobieto..hihi..te uszy to są miękkie uszy i takie juz pozostan,a nie beda takie sprezyny jak Lazusiowe, ale cóz...moje indywiduum i tu jest niubłagane;)ale i tak są psiękne

[quote name='LAZY']Są wyjatkowe to prawda! Tez je kocham:)

Zacznijcie powoli trzymać kciuki...jutro badania krwi a w piatek STERYLKA:roll:
W sumie specjalnie nie jestem rpzerażona...ciecie będzie jakies 3 cm...dobry chirurg...itd. Lazy miała pół brzucha rozwalone i warunki, ehh...nie ważne. Wtedy było OK to i teraz musi. Dobrze prawie co?kciukasy trzymać będziemy;)i będzie wszystko oki:multi:

Posted

Dzięki za kciukasy!

Wczoraj rozmawiałam z właścicielem naszej siostry z Gorzowa (Inci). Mówil, ze są podobne do siebie jak dwie krople wody! Tylko, ze Inca jest jak on to nazwał flegmatyczna, najbardziej lubi lezec przy kominku:-o Zaczynam sie zastanawiac czy u nas to kwestia braku kominka czy raczej przejecia całej rodzinne głupawki na mojego wariata:)

Dzisiaj badanie krwi. Ida jadła tylko śniadanie, juz widze, ze jest głodna i zła;P Dostanie kolację...ale jutro szlaban...Oj chyba bedzie jutro przechlapane!:diabloti:

Posted

[quote name='LAZY']Dzięki za kciukasy!

Wczoraj rozmawiałam z właścicielem naszej siostry z Gorzowa (Inci). Mówil, ze są podobne do siebie jak dwie krople wody! Tylko, ze Inca jest jak on to nazwał flegmatyczna, najbardziej lubi lezec przy kominku:-o Zaczynam sie zastanawiac czy u nas to kwestia braku kominka czy raczej przejecia całej rodzinne głupawki na mojego wariata:)

Dzisiaj badanie krwi. Ida jadła tylko śniadanie, juz widze, ze jest głodna i zła;P Dostanie kolację...ale jutro szlaban...Oj chyba bedzie jutro przechlapane!:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musicie zrobić kominek;)...jak głodna to może będzie spokojniejsza;)

Posted

[quote name='Agga']

Bardzo lubie takie artystyczne zdjęcia. Zaraz zaczniesz robić takie zdjęcia jak dbbst. Typu, że Idzie coś z tyłka będzie wypadało.:cool3:

O kurde...:crazyeye: a co ma jej z tyłka wypadac???;)

Posted

Lazy
Trzymamy mocno kciuki. Napewno wszystko będzie dobrze.

[quote name='LAZY']Tylko, ze Inca jest jak on to nazwał flegmatyczna, najbardziej lubi lezec przy kominku:-o hehehe :lol: Znaczy się musisz kominek wybudować ;)