elapieczus1 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2728169#post2728169 Zparaszam Quote
limoncia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :loveu: Świetna fotka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cieszę się, że Wam się podobaja:) Mam wiecej:diabloti: A to jedno z moich ulubionych I nieco leżącej Idy To tez jest ładne, co?:P SKupiona mina, az strach się bać Ja se ide, w końcu Sylwia szuka kija Mały chyba coś znalazł Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Iduniaa:loveu: Ty To mas fajne...u was pewnie nie pada..a u nas pada.. i z Psmai ni hu hu żeby sobie za patyczkiem pobiegały:shake: Quote
LAZY Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Dzisiaj pada..;/ Ida nie wybioegana i włąśnie daje czadu w domu:mad: Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 skąd ja znam To;):lol: Jak SZioe Atos nie wybiega na dworku.,. To w domku Musi:shake: urwanie głowy:shake: Quote
barbara.h Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 LAZY napisał(a):Dzisiaj pada..;/ Ida nie wybioegana i włąśnie daje czadu w domu:mad: ha,ha, a u nas piękna pogoda była,słoneczko i tak ciepło,na spacerku byliśmy wybiegaliśmy się,szkoda nam tej siostrzyczki naszej z ADHD ;);) a ta fotka mi też siębardzo podoba :loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ozzy jak sie nie wybiega to potem chodzi i marudzi i mruczy ....:mad: Quote
barbara.h Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 a to jakieś zbiorowe tropienie? :lol: ale mi net muli :placz: przepraszam Paulinka za to zamieszanie :oops: Quote
Katerinas Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 LAZY napisał(a): To mi się bardzo podoba, świetnie pokazuje dysproporcje. hehe :lol: Czyżby Ida pokazywała Ci jakiego chce towarzysza do domu? :lol: LAZY napisał(a): Śliczna :loveu: Ale widzę, że jak już kije to konkretne :-o :lol: Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Katerinas napisał(a):Lazy A na jakiej lince puszczasz Idę? Na 10 metrowej taśmie;), która ciągnie się za nia i ciagnie. Ida jak marudzi to piszczy! Ma tak od małego, ale to ponoc rodzinne (jej brat na Gero szczeka:)). W domu jest tak, pies leży, albo się kręci, słychać piszczenie, po czym następuje demolka! Złości mnie to jęczenie, bo jak coś jej faktycznie bedzie to nie wiem czy odróżnie, chociaz pewno odróżnie, bo wtedy nie bedzie demolowac:) No jeszcze jak chce wyjsc to piszczy i sie kreci koło drzwi. Quote
Katerinas Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 LAZY napisał(a):Na 10 metrowej taśmie;), która ciągnie się za nia i ciagnie. Ale nie takiej Flexi czy jak to się zwie... a takiej lince, tak? http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_1799.jpg I nie plącze Ci się? Szczególnie jak psiaki się bawią? Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Katerinas napisał(a):Ale nie takiej Flexi czy jak to się zwie... a takiej lince, tak? http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_1799.jpg I nie plącze Ci się? Szczególnie jak psiaki się bawią? To jest linka a moje jest z takiej taśmy, ale na to samo wychodzi. Nie powiem ze sie nie plącze;P Czasem mueszę skakac, zeby sie o nią nie wywrócic, ale uwazam ze to dobry sposób na takie niedosłuchane łobuzy. Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ;)dobra linka nie jest zła szczególnie jak są momenty kiedy KTOSIK ni chce się słuchać... Cześć Paulinko:multi: Quote
mmbbaj Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Paulinko :lol: Ja też puszczam małego Zagrajka na lince, a wcześniej też tak pracowałam z Bajankiem i dawało efekty! Tylko nie wystarczy puszczać, ale trzeba ćwiczyć przywołanie ;) Jak nie słucha to wyegzekwować właśnie linką, nie ma prawa nie posłuchać :mad:...:evil_lol: Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 mmbbaj napisał(a):Cześć Paulinko :lol: Ja też puszczam małego Zagrajka na lince, a wcześniej też tak pracowałam z Bajankiem i dawało efekty! Tylko nie wystarczy puszczać, ale trzeba ćwiczyć przywołanie ;) Jak nie słucha to wyegzekwować właśnie linką, nie ma prawa nie posłuchać :mad:...:evil_lol: Tak właśnie robimy! Powinno sie ponoć taką linke skracac obcinając. Potem pies ma tylko króciutki kawałek zwisajacy przy szyi a nada myśli, ze masz "długie ręce". Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 PIKA napisał(a):Ida się robi coraz ładniejsza :cool3: Tylko uszy nam charakterystyczne zostały:placz: ;) Quote
elapieczus1 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 cześć Paulinko witamy Idę nasz Spajder na razie przychodzi na każde zawołanie ale zawsze jak go puszczę mam obawę że nie wroci no wiadomo jest młody i ,,głupiutki ,,jeszcze Quote
Katerinas Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ja do linki nic nie mam. Byłam ciekawa. Bo ja właśnie w domu mam linkę a u Ciebie na zdjęciach widzę taką szerszą taśmę. I tak sobie dumałam, że szersza wersja byłaby może wygodniejsza. Tak uczyliśmy Gajkę. Dora naumiała się sama (cudny pies do szkolenia :smile: ). A co znaczy, że tylko uszy charakterystyczne zostały? :hmmmm: Dla mnie te ucholce są cudne :loveu: Quote
Guffi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witam! No, no, galeria z owczareczkiem:loveu: , musiałam tu trafić!!! Quote
mmbbaj Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 LAZY napisał(a): Powinno sie ponoć taką linke skracac obcinając. Potem pies ma tylko króciutki kawałek zwisajacy przy szyi a nada myśli, ze masz "długie ręce". No tak, też czytałam, tylko, że ja z Zagrajem dopiero zaczynamy ;) Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 mmbbaj napisał(a):No tak, też czytałam, tylko, że ja z Zagrajem dopiero zaczynamy ;) Hahah...tą uwagę o skracaniu to napisała w zasadzie sama do siebie..hihih..tylko,z e mi szkoda ją obcinać:oops: Trzech muszkieterów Wiecznie rozchechlany ogon:) Język genrralnie też rzadko mi się chowa;) Akcja pod tytułem:pilnuj Tekilę, moze zostawi kija:) A tu głupia poza rodem z Piekłą :) Chwila spokoju Chyba tyle:) Narazie wiecej nie mam... Quote
Anecioreczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 LAZY napisał(a): Chwila spokoju Chyba tyle:) Narazie wiecej nie mam... Rozumiem ze to Tylko Chwila Była:lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts