Katerinas Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 LAZY napisał(a): Żeby nie było. Ida po powrocie ze spaceru dobrą godzinę szalała w domu! Matko pies z nieskończoną energią! Ida jak zwykle wspaniała :multi: Kocham te jej cudne ucholce :loveu: :loveu: A energii to ona ma.... :roll: :lol: :lol: Czy jesteś pewna tej sterylizacji i dłuższego dzieciństwa? :lol: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Co wejdę i patrzę na fotki to Idunia coraz ładniejsza :loveu: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Elu narazie z powodów mało od nas zależnych nie mamy stałych miejsc spotkań. A gdzie mieszkasz? Jakby co to mozemy sie poprostu umówić w mniejszym gronie. Kasiu ja to tego jej przełużonego dzieciństwa wcale nie chce, ale moim zdaniem korzysci z wczesniej sterylki są tego warte. Poza tym różnie to bywa, niektórzy uważają ze zwiazku ze sterylką i późniejszym dojrzewaniem nie ma. Okaże sie w praniu. Quote
Jupi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 świetny niuchacz:lol: zapraszam do galerii moich chopaków, wreszcie nowe fotki:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 LAZY napisał(a):Elu narazie z powodów mało od nas zależnych nie mamy stałych miejsc spotkań. A gdzie mieszkasz? Jakby co to mozemy sie poprostu umówić w mniejszym gronie. Kasiu ja to tego jej przełużonego dzieciństwa wcale nie chce, ale moim zdaniem korzysci z wczesniej sterylki są tego warte. Poza tym różnie to bywa, niektórzy uważają ze zwiazku ze sterylką i późniejszym dojrzewaniem nie ma. Okaże sie w praniu. U kotów jest związek. Wcześniej sterylizowane nigdy nie kończą rozwoju. Zatrzymują się na etapie przedsterylkowym. Nie mam pojęcia natomiast jak jest z sukami :shake: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :multi:nareszcie nowe foty panny Mega Energia:evil_lol: Czy one nadal z Agrafka się nie za bardzo tolerują? Quote
elapieczus1 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 LAZY napisał(a):Elu narazie z powodów mało od nas zależnych nie mamy stałych miejsc spotkań. A gdzie mieszkasz? Jakby co to mozemy sie poprostu umówić w mniejszym gronie. mieszkamy przy parku Kasprowicza często jesteśmy na wybiegu a w dni powszednie chodzę z psiakiem na spacer od parku do Arkonki i wracamy tą samą drogą:lol: fajnie bybyło jakbyśmy się umówiły i spotkały,razem zawsze raźniej:multi: Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Bosh.Jak ida Jest Cudna:loveu: I Niuchanie..hehe skad ja To znam..:roll: a kastracja też przedłuża okres dzieciństwa? Bo jak tak,to niewime czy bede kastrowac Atosa,mam juz dosyć tego szczenięcego charakteru:evil_lol: pzdr ;) Quote
barbara.h Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ach, ta nasza ;)Idunia,a jaka błyszcząca,mówiłam już Paulince że,bardzo bym chciała tę launię na żywo zobaczyć,ale cóż ...ta odległość Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Tak naprawdę to nikt nie przeprowadził badań jak to jest z tym dojrzewaniem i wpływem hormonów na charakter psiaka. Znajomi mający ONki, którzy je wysterylizowali po 1 cieczce (z tóznych przyczyn) twierdzą różnie. Jedni, ze suka bądż piesdłuzej dojrzewał, ale nie znaczy to ze nie dojrzał inni, ze to nie miało wpływu. Okaże się u nas w praniu. Tak naprawde to trzebaby było tego samego psa (chyba sklonowac) i jednego poddac sterylce a innego nie zeby sprawdzić wpływ sterylki na rozwój psychiki. Jedno wiem na pewno. Im wcześniej się wysterylizuje suke, która ma ciąże urojone tym mniejsze prawodpodobieńśtwo raka sutków, ropomacicza itd.! Byłam na spacerze z Tekim. Mam fotki! Zaraz wstawie. Elu ja w parku bywam dość czesto. Możemy sie umówić któregoś razu. Narazie moze byc cieżko bo nieługo sterylka, ale zagladaj czasem do nas (jak będziesz miała własna galerię to daj znac) to w końcu się spotkamy. Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Zobaczymy jak bedzie z Atosem po Kastracji...(wogóle zaczynam o tym gadac a to przecież jeszcze ponad 4 miechy:evil_lol:) Czekamy Na foteczki!:multi: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ty już po spacerze ... Ale Ci dobrze ...... Mam brać parasol i gumofilce ? Czy nie brać ???? :hmmmm: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ty już po spacerze ... Ale Ci dobrze ...... Mam brać parasol i gumofilce ? Czy nie brać ???? :hmmmm: U nas jest piekna pogoda!:multi: Zapraszamy! Co prawda błota wszędzie co niemiara i Ideńka była cała brudna (skończyło się pod prysznicem). Dzisiaj nie byliśmy na wybiegu tylko zaryzykowałyśmy puszczenie psów w parku. Ida na lince (zawsze to dla mnie jednak bezpieczeństwo i jakby co to pies jest na smyczy:eviltong: ) A tutaj cała trójka! Ida w bliżej nieokreślonej pozie:) Tu na 100% szuka kija...zeby przypadkiem Tekila jej nie zabrał. Szaleństwa małego i dużego:) To mi się bardzo podoba, świetnie pokazuje dysproporcje. Quote
sota36 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 LAZY napisał(a): Ida w bliżej nieokreślonej pozie:) jak to w nieokreslonej pozie -??? ZAPATRZONA W SWOJA PANCIE!!!!! i nawet lapcie zwrazenia uniosla, bo buziaka chciala dac! Quote
limoncia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :lol: bardzo ładne zdjęcia wszystkie cudowne:loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam:lol: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Sota :) Idenka nie we mnie, bo ja paparazzi ino w Sylwie wpatrzona. I wcale nie buzi chciałą dac, ale kija ukraść:) Ale moją sucz zdemonizowałam:) Aggus ona wcale Lalusia nie pogania, tylko pilnuje zeby sobie nic biedaczek nie zrobił:diabloti: Tutaj bacznie obserwuje Tekiego I patrzcie co wypatrzyła;) Wspólne gonitwy za kijem Miała chwilę postojowego:) Między jednym kijem a drugim:) Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: ale śliczna panna z niej :multi: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 I takie jeszce mam:) I takie roześmiane A tu pogoń za Tekim Skradanie Nie mam pojęcia jak ona tutaj stoi, patrzcie na przednie łapy:) Heja! Poważna mina Quote
mmbbaj Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Paulinko, Ida jest naprawdę śliczna :loveu: Jak ten czas leci szybko, dopiero co była takim maluchem puchatym.. Ale widzę, że z posłuszeństwem tak nie do końca? ;) Bo ze smyczką ją puszczasz :eviltong: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 mmbbaj napisał(a):Paulinko, Ida jest naprawdę śliczna :loveu: Jak ten czas leci szybko, dopiero co była takim maluchem puchatym.. Ale widzę, że z posłuszeństwem tak nie do końca? ;) Bo ze smyczką ją puszczasz :eviltong: Ostatnio nie zawsze przychodzi na zawołanie. Tzn. nie ucikea i daje sie złapac, alew miejscu publicznym jakim jest park wolę ją miec na lince. Jeszcze nie mam do niej 100% zaufania. I podchody do Tekiego kijaszka Quote
Anecioreczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja Atosa spuszczam...:roll: Przychodiz na widok smyczy..niewiem czmeu ale Tak ma.. mam jeszcze pewnośc ze pobiegnie do kory wiec wrazie jego 'ucieczki' podejdzie do Kory..a Kora jest zawsze przy Mnie.. Porwe Ci chyba tą Ide:loveu: Quote
Recommended Posts