LAZY Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Agga'] Paulinko zrobisz coś dla mnie? Ja poprosze tą fote na skrzynkę ale nromanych rozmiarów. Mam juz Twoje zdjęcia z LAZY stoi na biureczku. Chciałabym też to zdjęcie z IDĄ. Oczywiscie! Basiu...nie przytulałam...:oops: Quote
barbara.h Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='LAZY']Oczywiscie! Basiu...nie przytulałam...:oops: no widzisz,zdjęć mu nie robisz,tylko psu!!! nie przytulasz go,tylko psa!!! :mad: ;););) ja też poproszę tę fotkę na moją pocztę,oczywiście też normalnych rozmiarów :kiss_2::kiss_2: Quote
barbara.h Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 witajcie dziewczyny :lol: dzisiaj weekendzik!! :multi::multi: może fotki jakieś będą? :razz: muszę się pochwalić!!! wczoraj słyszałam Idusiowe śpiewy :loveu::loveu::loveu: dokładnie jakbym Inezkę słyszała :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 a ja poproszę abyś wreszcie zrobiła odsyłacz do galerii w banerku :placz:bo ja wiecznie was szukam:cool3: Quote
LAZY Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a ja poproszę abyś wreszcie zrobiła odsyłacz do galerii w banerku :placz:bo ja wiecznie was szukam:cool3: Nie umiem:( Ale fotki mam:) Ze spacerku z Sylwia i chłopakami Ida miała dzisiaj cudnego adoratora:evil_lol: Miała też duzeee kije! (których strasznie pilnowała, szczególnie Tekili nie dała się do nich zblizyć!) Kolega samoyed (Emil:)) chodził za nią jak drugi ogon. Moze mu ucieknę! Co tam jest pod moim ogonem? Obserwacja terenu A ten znowu swoje (co gorsza Idzie to sie podobało!:) Quote
sylwiaskalska Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Oj tak Ida miała adoratora :) i to jakiego :) Paulinka dziekuje za spacerek ja swojego małego od razu wziełam do wanny ;) Jakby co to ja niedzielkę nast. też mam wolną :) i mam nadzieje że pogoda będzie tak piękna jak dzisiaj :) Quote
sylwiaskalska Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='LAZY']Nie umiem:( Laseczka wpisz sobie takie cosik :) oczywiście w Panelu użytkownika i wejdź w edytuj podpis :) [html] [/html] Quote
LAZY Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Laseczka wpisz sobie takie cosik :) oczywiście w Panelu użytkownika i wejdź w edytuj podpis :) [html] [/html] Dziękuję! Moze mi sie uda;) Zalotów ciag dlaszy:) Miła była do czasu:cool3: Kolega był jednak nie strudzony Tym razem ostro dostał w łeb I poszedł sie odstresować do Lalka:) Ale wrócił! Quote
LAZY Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Amorów ciąg dalszy! Kolejny amant Lecę! Szukam! Udaję Chucka Norisa:) No co jest stary, ileż można? Tropem Lalusia podążamy dalej... Quote
Patka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 niezły ten snieżny adorator to by było ciekawe :cool3: ;) super !!! Quote
Agga Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Paulinko ja widze, że IDA ma ładnego kawalera. Ale dzieci z tego nie bęzie prawda?:razz: Tak się na nią patrze i co widze niezłego urwisa:p Quote
anetta Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Bosh, jakie przesliczne i cuuudowne zdjecie!! http://img.photobucket.com/albums/v402/LAZY/Obraz674.jpg :loveu::loveu::loveu: Niesamowicie mi sie podoba :loveu: Bialasek wiadac byl nieugiety :evil_lol: Quote
LAZY Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Agga']Paulinko ja widze, że IDA ma ładnego kawalera. Ale dzieci z tego nie bęzie prawda?:razz: Tak się na nią patrze i co widze niezłego urwisa:p A reflektujesz na jednego czarno-białego samoyedoonka?:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :multi:huraaaaaaaaaaa jest odsyłacz fajny zalotnik;) Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Witaj :multi: Urosła Ci panna :) To już nie dzidzia :loveu: Quote
kalina. Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Piękny ten samoyed:)I Ida też. Ale amor:lol: . Quote
bellatriks Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 wspaniałe foteczki, Ida jest przepiękna:loveu: koledzy Idy też:loveu: Quote
barbara.h Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 LAZY napisał(a):A reflektujesz na jednego czarno-białego samoyedoonka?:evil_lol: ha,ha samoyedonek? fajna nazwa nowej rasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nareszcie jest odsyłacz! :multi: Quote
barbara.h Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Paulinka, z okazji urodzinek naszych dziewczynek daj chociaż kilka fotek IDUSI pokojowych takich łóżkowyh ;) :lol: wszystkiego naj,najlepsiego dla Iduni! naszej siostrzyczki :buzi: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Hanna R. Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:huraaaaaaaaaaa jest odsyłacz :multi: :multi: :multi: Jest! Jest ! Cześć dziewczynki :loveu: Quote
LAZY Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Mam trochę dzisiejszej Idy. Neistety pogoda średnia, wiec i foty takie sobie:roll: Tam za płotem szczekaja psy...ale pani zabroniła iść..to tylko sobie popatrzę Kazali siedzieć to siedze. A tak sie wychylam do przodu zawsze jak czekam na kija albo inną komende:) Kija nie rzucili...kazali warowac No a teraz stój zostań Quote
LAZY Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Koniec pozowania...teraz idziemy szukac jakiejs fajnej zabawki Znowu psy szczekaja Opłacałao się szukać, znalazłam kija! Tutaj wygladam jakbym miała wymiotowac...hahaha... No to troszkę pobrykam jak tygrysek Powywijam ogonkiem na prawo i lewo:) I chwila obgryzania Prawie się zmeiściłam w kadrze;) Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :crazyeye:bosz Ida co sesja to jest wieksza .Śliczna pannica ci wyrosła z tego kudłatego szczeniaczka:loveu: Quote
LAZY Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 A jakie z niej paskudne indywiduum...Szczerze to bardzo sie boję o choinkę i bombki...:roll: Jeszcze troszkę mojego pysia kochanego Niuchu, niuchu...a nosek mamy na prawdę świetny! Do zobaczenia Quote
Recommended Posts