LAZY Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='barbara.h']a ja chcę fotki Iduni!! przecież był weekend:evil_lol: Wiem, wiem...ale czasu brak:( (intensywanie szukam mieszkania, spacery owszem są, ale jakoś aparatu nie mam gdzie zabrac) Mam jednak coś na czarną godzine;) Tak wyglada Ida znudzona czekaniem na spacerek:) Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ;)nie ma to jak psiak na własciwym miejscu:multi: Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='LAZY']Wiem, wiem...ale czasu brak:( (intensywanie szukam mieszkania, spacery owszem są, ale jakoś aparatu nie mam gdzie zabrac) Mam jednak coś na czarną godzine;) Tak wyglada Ida znudzona czekaniem na spacerek:) Nie za dobrze temu Twojemu babsztylowi ;) :lol: Na łóżeczku prawie pod kołderką się przewala :p Quote
LAZY Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Byłysmy dzisiaj nad morzem! A oto dowód. Teraz wychodzę, ale postaram sie jutro wstawic resztę fot:) Quote
Katerinas Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='LAZY']Byłysmy dzisiaj nad morzem! A oto dowód. Teraz wychodzę, ale postaram sie jutro wstawic resztę fot:) ależ pięknie wyglądacie a jakie obie szczęśliwe :multi: Quote
LAZY Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Skoro się podoba to mam jeszcze kilka:) Pogoda była piękna! Ida na lince...niestety obawiałam się, że wykąpać by się chciała...a woda jednak juz za zimna. Kijaszkowe zabawy! Oczywiscie łapki trzeba było pomoczyć:) Pędząca z wiatrem:) A tak wygląda nasze morze! Skupiona i oczekująca! Quote
LAZY Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Kilka komend, zeby nie było, ze dzień bez cwiczeń:) Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='LAZY']Byłysmy dzisiaj nad morzem! A oto dowód. Teraz wychodzę, ale postaram sie jutro wstawic resztę fot:) :loveu::loveu::loveu:śliczny portrecik Bosz ale ja wam zazdraszczam:oops: tej bliskosci morza:loveu: Quote
LAZY Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Komenda siad-zostań...hahaha...wcale tyłka nie odrywam, tylko tułowiem za pania wodze:) Troszkę Lazysiowego talentu odziedziczyłam:) I szaleństwa! Pięknie aportuje! Jeszcze raz razem Pies wpatrzony we mnie jak w obrazek! Quote
LAZY Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 A teraz troszkę poscigu za patyczkami. Podobają mi się te zdjecia w ruchu, Marcin położył sie na paisku żeby takie fajne wyszły:) Chwila zadumy I znowu my dwie:) A tu już nasza rodzinka w komplecie Quote
LAZY Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No i moje dwie miłości razem:) Coś ala postawa we własnym wykonaniu IDy Wskoczyć i popłynąć czy nie wskoczyć? Lece do Ciebie, lecę! No i moje kcohanie, które nas nad to morze zawiozło![;)] [;)] Nie chce jeszcze iść...musimy?:( Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :placz:a moje kochanie mnie nie chce zawieść ...mówi że za daleko:cool1: Hi hi w którą ty pan idziesz stronę Quote
LAZY Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:a moje kochanie mnie nie chce zawieść ...mówi że za daleko:cool1: Hi hi w którą ty pan idziesz stronę Ida miała dylemat...ja z jednej Marcin drugiej:) Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='LAZY']Ida miała dylemat...ja z jednej Marcin drugiej:);)chyba chciała z Tobą Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 jeny jak cudnie!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)chyba chciała z Tobą Przeciez to mnie kocha najbardziej prawda!:cool3: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Lazy Pięknie, pieknie, pięknie :loveu: :loveu: Brak mi dosłownie słow.... Ty, Ida ... i to morze :loveu: :loveu: Ależ Wam zazdraszczam takich spacerów :oops: :razz: Quote
Agga Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 IDA !????[SIZE=2] Dziewczyno to Ty??? Paulnko no kiedy ten potfór tak urósł???? Czy wy dłużeszej smyczy nie macie???? Quote
00000 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Piękny portrecik!! :multi: :multi: :multi: :multi: Dwie śliczne dziewczynki :loveu: Czy Perełka nie bywa zazdrosny...? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Pagaj napisał(a):Piękny portrecik!! :multi: :multi: :multi: :multi: Dwie śliczne dziewczynki :loveu: Czy Perełka nie bywa zazdrosny...? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On nie bywa zazdrstny, on JEST zazdrosny ciagle! Nad tym morzem też był! Nawet sie próbował obrazić, że zdjecia tylko psu robie...hhihiih..a widzicie coś w tym złego? Bo ja nie:evil_lol: Quote
samograj Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ALE JESTEŚCIE PIĘKNE DZIEWUSZKI:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
barbara.h Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='LAZY']On nie bywa zazdrstny, on JEST zazdrosny ciagle! Nad tym morzem też był! Nawet sie próbował obrazić, że zdjecia tylko psu robie...hhihiih..a widzicie coś w tym złego? Bo ja nie:evil_lol: he,he o taką lalunię? to nie dziwi mnie że,zazdrosny jak wy cały czas wpatrzone jesteście w siebie! a Perełka? biedny! dobrze że,dałaś mu smycz trochę potrzymać :evil_lol::evil_lol:;) A czy poprzytaulałaś Perełkę tak samo? :mad: Quote
Agga Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Paulinko zrobisz coś dla mnie? Ja poprosze tą fote na skrzynkę ale nromanych rozmiarów. Mam juz Twoje zdjęcia z LAZY stoi na biureczku. Chciałabym też to zdjęcie z IDĄ. Quote
00000 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='LAZY'], że zdjecia tylko psu robie...hhihiih..a widzicie coś w tym złego? Bo ja nie:evil_lol: To jest absolutnie normalne i zwyczajne - ja nie rozumiem, jak można PODEJRZEWAĆ, że to coś niestosownego... Quote
Recommended Posts