LAZY Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Mozesz zadzwonić wieczorem po tańcu z gwiazdami:evil_lol: Quote
Katerinas Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 LAZY napisał(a): uuuuu..... duchi :scared: :lol: LAZY napisał(a): LAZY napisał(a): Eeee tam gadasz! Moja zamyslona królewna Ona jest naprawdę piękna :loveu: A najbardziej podobają mi się te ucholce :angel: Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a): bożesztymój jaka zatroskana minka :loveu: :loveu: :loveu: Wypatruje i tęskni za moimi chłopakami :cool3::cool3::cool3::cool3: cześc Paulinko :) i co będziesz w niedzielkę ? w Poznaniu ? Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Owczarki na światówce :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&page=17 Quote
mmbbaj Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 LAZY napisał(a):Waży na pewno pow.30 ale ile dokładnienie wiem. Powyżej 30kg? Bajan waży ok 38! To z Idenki kawał baby :evil_lol: A śliczna jest i te miny :loveu::loveu::loveu: Quote
LAZY Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Mmbaj ale ogarki chyba są ciut mniejsze od ONków co? Ja myśle, że my na wadze 35 kilo staniemy (chciałabym taki:)) Oj tęskni Sywlia tęskni! Nie dam rady chyba do Poznania dojechać w niedziele:( Sylwia jak w końcu uda nam sie spotakć to obawiam sie, ze Lalus moze tego Idowego szczęscia nie przezyc:diabloti: POWODZENIA NA ŚWIATÓWCE!!!! Zadzwoń jak bedziesz miała wyniki, zebym mogła kciuki puścic:) Quote
mmbbaj Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 LAZY napisał(a):Mmbaj ale ogarki chyba są ciut mniejsze od ONków co? Ja myśle, że my na wadze 35 kilo staniemy (chciałabym taki:)) Paulinko, jasne, że są mniejsze :lol: Tak tylko porównałam, bo Ida młodsza od Bajana, no i dziewczyna, ale oczywiście, że może być większa od niego ;) My staneliśmy, jak na razie na ok 38 , jeśli przewidujesz, że staniecie na 35 to na razie jednak Bajan cięższy :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Zajrzałam do Iduni a tu cisza .............:razz: Quote
marmara_19 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 a na ofcarq jakies nowe fotki chyhba byly.. a tu ni ma;/ ale za to my mamy duuzo fotek i filmikow:D:D no i zcekamy na fotecki Iduni:) Quote
LAZY Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Nie zrobiłam nowych zdjeć bo nie mam czasu...Ale obiecuję poprawę! Quote
Alicja Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='LAZY']Nie zrobiłam nowych zdjeć bo nie mam czasu...Ale obiecuję poprawę!no tak ...do ukarania;) Quote
cuciola Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 i jak poszlo Lalusiowi na swiatowce bo ja ostatnio zabiegana nie mam czasu na nic wiec tu pytam.. :) Yoghi 28 kg :D haha Quote
LAZY Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Jak dzisiejsze słoneczko sie utrzyma i będzie w miarę jasno to biorę aparat na spacer i zrobie ze dwa zdjecia. Ciuciola Laluś nie spodobal się sędziemu i dostal jedynie ocene dobra. Wygrywaly psy dwa razy od niego wieksze:( Quote
LAZY Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Słoneczko było, ale za szybko robi się ciemno...zdjęcia są beznadziejne. Nic nie widzę w obiektywie i robię fotki w ciemno, czasem złapię psa a czasem nie... Spotkałyśmy dzisiaj przyjaciela Lazy-Reksia. Ida się z nim przywitała i nie było zabawy (niunia od zabawy z pieskami woli moje towarzystwo). Ta się właśnie kończy robienie zdjęć w ciemno;/ Oto Reks Muszę w końcu ustawić te czerwone oczy w aparacie! Podchody W poszukiwaniu kija Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :crazyeye:o rany Paulina podmienili ci piesa ona jest coraz wieksza Biedny Reksio nikt go nie morduje:shake: Quote
LAZY Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Mam tez pare zdjęć z domu:) Podobnych bo podobnych ale są:) Własnie tak moja panienka kładzie uszy(teraz już praktycznie tylko to lewe, bo prawe ładnie stoi, w miejscu zgiecia jest słabsze i się majta...normalnie to jej scieszenie się tymi uszami już mi uszami wychodzi:P) Tak mi uszka stoją jak się głupio nie ciesze:) Uśmiech dla Was wszystkich! Z wiecznie wywalonym jęzorem I teraz głupia mina-to moja specjalnosc Jaka ze mnie aktoreczka! Do zobaczenia P.S. Właśnie wróciła moja mam...i co dała psu, żeby z radości nie lała? Jabłko! A głupi pies cieszy sie z tego jabłka jak z kiełbasy. Quote
Patka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Oj tam zaraz głup dba o linie :cool3: boski usmiech :) Quote
malawaszka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 jejkuu jaka ona piękna :loveu: uszy ma boskie!!!! taki kształt jak różki :evil_lol: :loveu: Quote
Katerinas Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='LAZY'] I teraz głupia mina-to moja specjalnosc hehehe... rzeczywiście ma tu fajową minę :lol: A ucholce ma cudowne :loveu: Quote
LAZY Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='malawaszka']jejkuu jaka ona piękna :loveu: uszy ma boskie!!!! taki kształt jak różki :evil_lol: :loveu: A mówiłam, ze wszystkie znaki na niebie i ziemi pokaują, że to diabelskie nasienie! Mam teraz takie fajne grube kolorowe skarpetki na noc...oczywiśie Ida byłaby chora jakby nie próbowala ich gryźć! No więc każdego ranka jak tylko zobaczy, ze zdejmuje skarpetki biegnie na łózko i zaczyna je memlać! Zabieram skarpetki, idziemy na spacer. Po spacerze ja szykuje jej jedzenie, a ona w tym czasie idzie na łóżko i przychodzi do kuchni z moimi skarpetami! W ten spośób pokazuje, ze jednak o nich pamieta. Ona jest taka śmieszna z kradzeniem rzeczy, których jej nie wolno. Nie moze ruszać misia z parapetu (a raczej owieczki, która juz nie ma nosa!!!). Jak ma dobry humor to leci do pokoju, gradnie owieczkę i przybiega pochwalić się co ma! Jak każe jej oddac to ucieka po mieszkaniu z taka radością na pycholu, że moje postanowienia wychowawcze biorą w leb:) Quote
Katerinas Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 LAZY napisał(a):Mam teraz takie fajne grube kolorowe skarpetki na noc...oczywiśie Ida byłaby chora jakby nie próbowala ich gryźć! No więc każdego ranka jak tylko zobaczy, ze zdejmuje skarpetki biegnie na łózko i zaczyna je memlać! Zabieram skarpetki, idziemy na spacer. Po spacerze ja szykuje jej jedzenie, a ona w tym czasie idzie na łóżko i przychodzi do kuchni z moimi skarpetami! W ten spośób pokazuje, ze jednak o nich pamieta. Ona jest taka śmieszna z kradzeniem rzeczy, których jej nie wolno. Nie moze ruszać misia z parapetu (a raczej owieczki, która juz nie ma nosa!!!). Jak ma dobry humor to leci do pokoju, gradnie owieczkę i przybiega pochwalić się co ma! Jak każe jej oddac to ucieka po mieszkaniu z taka radością na pycholu, że moje postanowienia wychowawcze biorą w leb:) Uroczo :multi: To są piękne chwile :smile: Znam je, bo Dorka zachowuje się tak samo. Z jednej strony myślę "no kurcze... znowu zabrałaś tego misia (którego jej nie wolno)" a z drugiej strony Dora ma tak niewinną i cudną minę, że aż niemożliwym jest się na nią złościć. :smile: Quote
Recommended Posts