Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pójdę Waszeczko już wkrótce zrobić wszsytkie badania przed sterylką i umówię się na termin. CO prawda wolałabym zeby było cieplej, ale cholera to dopiero po 2 cieczce...
Co było z tym okiem trudno powiedzieć. Narazie jest ok. Juz myslałam, ze moze ją pies ugryzł (miała małe spiecie z suczką nieco większa od sznaucera mini-suka bez smyczy, zawsze reaguje agresją no i zaatakowała Idę. Ida na smyczy, a ja głupia zamiast mojego psa puscic zeby sie bronił to ją przytryzmywałam...Marcin mnie potem ochrzanił, ze utrudniałam Idzie obronę, a mi głupio tak było Idę porpostu puścic).

Był spacerek, były fotki, ale aparatos mi coś szwankuje, było już ciemno i wyszło mi moze z kilka normalnych zdjęć...Żadna rewelacja:(
O tak mi brzydko robi ten głupi aparat!

A za chwię robi tak, ale ile to czasu trwa zanim zdecyduje sie pstryknąc tą fotke!:angryy:

To zdjecie doskonale pokazuje, ze Ida jest jednak z piekła rodem! Patrzcie na ten groźny wyraz pyska;)

Ida się nudzi. Chciałam wykorzystać troszkę światła i zrobić fotki na samym początku spacerku (było już przed 17)

Coś spadło tu białego, ale mało tego

Dobra koneic tego dobrego, ja idę!

Światełko w tunelu:)

I dwa beznadziejne zdjatka

A teraz dopiero w weekend uda mi sie zrobić normalne zdjecia jak będzie jasno. Teraz praca i nie mam takich mozliwości. Pozdrawiamy

Posted

jak te dzieci szybko dorastają :crazyeye:
dopiero co Ida była rozkosznym, nieporadnym szczylem... a tu czytam, że to panna po cieczce... :-o
nie do uwierzenia :shake:
Paulinko, pięknie ci to diablątko wyrasta :loveu:

Posted

Paulinka,ja myślę że,przecież nie będziesz po sterylce z nią spacerowała nie wiadomo ile,sikanko i do domciu,najgorsze to jest to,żeby chlapy nie było! a lekki mrozik, ale te nasze chodniki zawsze grubo solą posypane:cool3:

Posted

No właśnie boję sie soli, piachu itd.
Witaj Camara! Rośnie diablica jak na drożdzach:) Lobuzuje nie gorzej. Dzsiaj dziewczynka nie chciała wracać do domu z porannego spacerku, bo śnieżku troszke spadlo. Po pracy idziemy poszaleś na białym puchu:)

Posted

LAZY najwyzej zalozysz Iduni krotkie spodenki i tyle albo bluzke twoja z krotkim rekawkiem..pamietam jak Aniolek byl operowany to wlasnie tak zrobilam a to co zwisalo to zwiazalam gumka do wlosow i juz idealnie koszulka lezala!

Posted

Patka napisał(a):
Macie snieg :crazyeye: u nas tylko kilka płatków piękne słonce i 0 :cool3:
No chyba uszy już dobre hę :razz:

Uszy nie idealne, bo niunia czesto je "skalda", ale już oprócz łapek i kolagenu w odżywce nie dostaje.
No ciuciola najwyżej bedzie w kubraczku paradować, bo spodenki na podwórko są chyba mało fajne, bo jak ona siusiu zrob?

Posted

Tak mi się wzięło trochę na wspominki...Pamiętacie tego futrzaka?

Moja usmiechnięta niunia!

I w swoim żywiole;)

Z ukochaną przyjaciółką (Ida jakoś nie może się z nią zaprzyjaźnić...każde pokazanie przez Agrafkę zębów natretnej Idzie konczy się klótnią...)

Z przyajcielem Tekim (akurat z nim Ida dogaduje się świetnie-bo on jej zawsze ustepuje:diabloti: )

I tarzanie z wielkim kijem!

A ty my dwie (no ja jedynie do od pasa w dół:P) na spacerze w parku...

No i to w czym obie moje sloneczka sa najlepsze! Woda:) Lazy dawała sie odwoływać, z Idą jest póki co gorzej, ale może jeszcze do tego dojdziemy:)

I w gigantycznej piaskownicy

Piękne są wspomnienia, jak żywe...
Żeby nie było...
Wpomnienie lata...i Ida podlotek:)

Kocham je obie...każdą inaczej, ale tak mocno, ze aż serce pęka...

Posted

Kalina...ja tych skrzydełek nie widze;)

Sylwia jasne, ze napiszę na komórkę co i jak z jutrzejszym spacerkiem:)

A oto dzisiejsze fotaski.

A pokaze Wam jezyk!

Co tu było?

Zamaskuje się w tych krzakach

O...odnalazłaś mnie?

Posted

Ida ostatnio zaczęła zatrzymywać się metr, dwa przede mną więc chodzi teraz na 10 metrowej tasmie...nie jest szczęśliwa, ale cóz...

Mój długi wykrok:)

Lecę!

Co robimy dalej?

Ja sobie pobiegam a Ty się zastanów

A teraz chwila na pogryzienie "laski dynaitu", która uwielbiam!

Posted

No co? Niszczyc nie mozna?

Eeee tam gadasz!

Pani mówi, ze Lazy lubiła kopać...może i ja spróbuje...

Jakaś twarda ta ziemia, lepiej sie tutaj przyczaję.

Moja zamyslona królewna

I tyle ją widzieli

Koniec;)

Posted

cuciola napisał(a):
przesliczna Idunia..wpadnijcie do nas! fotek nie duzo ale zawsze cos!
a czemu to Idunia na lince? ile juz wazy?

Waży na pewno pow.30 ale ile dokładnienie wiem.
Na lince, bo miała ostatnio wątpliwości czy chce ze mną wracac do domu:diabloti:

Posted

fajna ta Idunia:D heh Cekin ostatnio tez sie popsul i odstawia cyrki;/ energia go roznosi co nie zawsze idzie w parze z posluszenstwem:diabloti: ehh ale przynajmniej nie mam nudno;) zapraszam do nas:D

Posted

[quote name='LAZY']Waży na pewno pow.30 ale ile dokładnienie wiem.
Na lince, bo miała ostatnio wątpliwości czy chce ze mną wracac do domu:diabloti:

hi,hi, dobre jakiś bunt nastolatki :lol::lol:

piękna ta nasza siostrzyczka!!! może poplotkujemy dzisiaj? napisz o której!! żeby Ci znowu Idunia kotleta nie zjadła!! :evil_lol::evil_lol: