DOMINIKA Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 dotarlam....:cool3: :lol: Ida jest CUDOWNA!!!!!!Widze,ze juz jest mloda pannica;) . Sliczna jest ....a na jaka niewinna wyglada:evil_lol: Quote
LAZY Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Pójdę Waszeczko już wkrótce zrobić wszsytkie badania przed sterylką i umówię się na termin. CO prawda wolałabym zeby było cieplej, ale cholera to dopiero po 2 cieczce... Co było z tym okiem trudno powiedzieć. Narazie jest ok. Juz myslałam, ze moze ją pies ugryzł (miała małe spiecie z suczką nieco większa od sznaucera mini-suka bez smyczy, zawsze reaguje agresją no i zaatakowała Idę. Ida na smyczy, a ja głupia zamiast mojego psa puscic zeby sie bronił to ją przytryzmywałam...Marcin mnie potem ochrzanił, ze utrudniałam Idzie obronę, a mi głupio tak było Idę porpostu puścic). Był spacerek, były fotki, ale aparatos mi coś szwankuje, było już ciemno i wyszło mi moze z kilka normalnych zdjęć...Żadna rewelacja:( O tak mi brzydko robi ten głupi aparat! A za chwię robi tak, ale ile to czasu trwa zanim zdecyduje sie pstryknąc tą fotke!:angryy: To zdjecie doskonale pokazuje, ze Ida jest jednak z piekła rodem! Patrzcie na ten groźny wyraz pyska;) Ida się nudzi. Chciałam wykorzystać troszkę światła i zrobić fotki na samym początku spacerku (było już przed 17) Coś spadło tu białego, ale mało tego Dobra koneic tego dobrego, ja idę! Światełko w tunelu:) I dwa beznadziejne zdjatka A teraz dopiero w weekend uda mi sie zrobić normalne zdjecia jak będzie jasno. Teraz praca i nie mam takich mozliwości. Pozdrawiamy Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='LAZY']To zdjecie doskonale pokazuje, ze Ida jest jednak z piekła rodem! Patrzcie na ten groźny wyraz pyska;) :loveu: moja mała diablica :loveu: śliczny ma rysunek na pysiu :loveu: Quote
Camara Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 jak te dzieci szybko dorastają :crazyeye: dopiero co Ida była rozkosznym, nieporadnym szczylem... a tu czytam, że to panna po cieczce... :-o nie do uwierzenia :shake: Paulinko, pięknie ci to diablątko wyrasta :loveu: Quote
barbara.h Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Paulinka,ja myślę że,przecież nie będziesz po sterylce z nią spacerowała nie wiadomo ile,sikanko i do domciu,najgorsze to jest to,żeby chlapy nie było! a lekki mrozik, ale te nasze chodniki zawsze grubo solą posypane:cool3: Quote
LAZY Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 No właśnie boję sie soli, piachu itd. Witaj Camara! Rośnie diablica jak na drożdzach:) Lobuzuje nie gorzej. Dzsiaj dziewczynka nie chciała wracać do domu z porannego spacerku, bo śnieżku troszke spadlo. Po pracy idziemy poszaleś na białym puchu:) Quote
Patka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Macie snieg :crazyeye: u nas tylko kilka płatków piękne słonce i 0 :cool3: No chyba uszy już dobre hę :razz: Quote
cuciola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 LAZY najwyzej zalozysz Iduni krotkie spodenki i tyle albo bluzke twoja z krotkim rekawkiem..pamietam jak Aniolek byl operowany to wlasnie tak zrobilam a to co zwisalo to zwiazalam gumka do wlosow i juz idealnie koszulka lezala! Quote
LAZY Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Patka napisał(a):Macie snieg :crazyeye: u nas tylko kilka płatków piękne słonce i 0 :cool3: No chyba uszy już dobre hę :razz: Uszy nie idealne, bo niunia czesto je "skalda", ale już oprócz łapek i kolagenu w odżywce nie dostaje. No ciuciola najwyżej bedzie w kubraczku paradować, bo spodenki na podwórko są chyba mało fajne, bo jak ona siusiu zrob? Quote
LAZY Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Tak mi się wzięło trochę na wspominki...Pamiętacie tego futrzaka? Moja usmiechnięta niunia! I w swoim żywiole;) Z ukochaną przyjaciółką (Ida jakoś nie może się z nią zaprzyjaźnić...każde pokazanie przez Agrafkę zębów natretnej Idzie konczy się klótnią...) Z przyajcielem Tekim (akurat z nim Ida dogaduje się świetnie-bo on jej zawsze ustepuje:diabloti: ) I tarzanie z wielkim kijem! A ty my dwie (no ja jedynie do od pasa w dół:P) na spacerze w parku... No i to w czym obie moje sloneczka sa najlepsze! Woda:) Lazy dawała sie odwoływać, z Idą jest póki co gorzej, ale może jeszcze do tego dojdziemy:) I w gigantycznej piaskownicy Piękne są wspomnienia, jak żywe... Żeby nie było... Wpomnienie lata...i Ida podlotek:) Kocham je obie...każdą inaczej, ale tak mocno, ze aż serce pęka... Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :loveu:śliczne wspominki..... na jakis czas po sterylce założysz Idusi kaftanik ....będzie jej nawet cieplej w brzunio;) Quote
bellatriks Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 piękniusio tu w tej Twojej galeryjce:loveu: Tak ciepło i przytulnie... LAZY panuje tu przemiła atmosfera, jak Ty to robisz? Quote
sylwiaskalska Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Paulinka jestem wolna w niedzielke spacerek o 12 :00 mam nadzieje że nie będzie padać :) Daj znać na komóreczkę :) :) Quote
kalina. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 od aniołka ma skrzydełka,charakterek od diabełka:diabloti: . Quote
LAZY Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Kalina...ja tych skrzydełek nie widze;) Sylwia jasne, ze napiszę na komórkę co i jak z jutrzejszym spacerkiem:) A oto dzisiejsze fotaski. A pokaze Wam jezyk! Co tu było? Zamaskuje się w tych krzakach O...odnalazłaś mnie? Quote
LAZY Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Ida ostatnio zaczęła zatrzymywać się metr, dwa przede mną więc chodzi teraz na 10 metrowej tasmie...nie jest szczęśliwa, ale cóz... Mój długi wykrok:) Lecę! Co robimy dalej? Ja sobie pobiegam a Ty się zastanów A teraz chwila na pogryzienie "laski dynaitu", która uwielbiam! Quote
LAZY Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 No co? Niszczyc nie mozna? Eeee tam gadasz! Pani mówi, ze Lazy lubiła kopać...może i ja spróbuje... Jakaś twarda ta ziemia, lepiej sie tutaj przyczaję. Moja zamyslona królewna I tyle ją widzieli Koniec;) Quote
cuciola Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 przesliczna Idunia..wpadnijcie do nas! fotek nie duzo ale zawsze cos! a czemu to Idunia na lince? ile juz wazy? Quote
LAZY Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 cuciola napisał(a):przesliczna Idunia..wpadnijcie do nas! fotek nie duzo ale zawsze cos! a czemu to Idunia na lince? ile juz wazy? Waży na pewno pow.30 ale ile dokładnienie wiem. Na lince, bo miała ostatnio wątpliwości czy chce ze mną wracac do domu:diabloti: Quote
cuciola Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ja dzisiaj tez sie przerazilam jak zobaczylam na wadze 27,4 kg! prawie 2 kilo mu sie w tydzien przytylo! chyba skoncze z tymi smakolykami! :D wpadnijcie do nas! Quote
anetta Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No nie moge :lol Ona ma takie miny na fotach jakby sie miala za chwile rozplakac :lol: :loveu::loveu: Quote
marmara_19 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 fajna ta Idunia:D heh Cekin ostatnio tez sie popsul i odstawia cyrki;/ energia go roznosi co nie zawsze idzie w parze z posluszenstwem:diabloti: ehh ale przynajmniej nie mam nudno;) zapraszam do nas:D Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 bożesztymój jaka zatroskana minka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
00000 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nadrabiam zaległości :lol: Idę wymiziaj na wszystkie strony:lol: Pannica z niej, że hoho!! :loveu: Quote
barbara.h Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='LAZY']Waży na pewno pow.30 ale ile dokładnienie wiem. Na lince, bo miała ostatnio wątpliwości czy chce ze mną wracac do domu:diabloti: hi,hi, dobre jakiś bunt nastolatki :lol::lol: piękna ta nasza siostrzyczka!!! może poplotkujemy dzisiaj? napisz o której!! żeby Ci znowu Idunia kotleta nie zjadła!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts