bellatriks Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 no kurcze już się miałam poprawiać i g....:angryy: W takim razie zaczynam poprawę od nowa;) i przesyłam Idzie trochę przyjaznego, energicznego tarmoszenia:evil_lol: Quote
kalina. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 :klacz: no no nie było mnie na dogo tydzień nadrabiam zaległości i do Idy i LAZY zawitałam i stwierdziłam że Ida jest piękna hehe. Quote
bellatriks Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 A coz to galeria taka opuszczona? Ja tu przycodze sie poprawiac i nie za bardzo mam mozliwosc:shake: Gdzie nowe fotki??? Quote
LAZY Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Przepraszam! Obiecuję, że jutro będa nowe zdjecia (no moze pojutrze:P) Quote
bellatriks Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 LAZY napisał(a):Przepraszam! Obiecuję, że jutro będa nowe zdjecia (no moze pojutrze:P) "Jutro" już jest:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Jupi napisał(a):Nie da się uniknąć porównywania, ja też w różnych sytuacjach porównuje moje potworki do Kazy czyli mojego poprzedniego psa -ON czasem łapie taka nostalgia i już:roll: A ja chciałam zupełnie odmiennego psa od Hery. I nie dlatego że ona była zła. Nie!! Ona już nie była psem tylko człowiekiem na dodatek bez jego wad. Odbierała wyłącznie moje fale :p Była doskonale wyszkolona, znała tak wiele komend że kiedyś pewnien szkoleniowiec dostał szoku i chciał ją na pokazy wypożyczać za kase i wiedziałam że już nigdy taki drugi pies mi się w życiu nie przytrafi. Więc postanowiłam mieć takiego spokojnego, ciapatego ze swoim własnym rozumem ;) I mam - dwa :evil_lol: Quote
LAZY Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Wiem, ze jet juz jutro...ale pogoda jest tak paskudna, ze poza porannym szkoleniem nie udało mi się wyjsć z domu. Pysiu...czasami jak patrzę na zachowanie Idy to się zastanawiam czy tam właśnie taki człowieczek nie siedzi... Quote
bellatriks Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 LAZY napisał(a):Wiem, ze jet juz jutro...ale pogoda jest tak paskudna, ze poza porannym szkoleniem nie udało mi się wyjsć z domu. :nono: Oj, nieładnie, chcesz się wymigać za wszelkącenę :nono: W domu przecież też można zrobić sesję!:multi: choćby króciutką, ja żadnym zdjęciem nie pogardzę;) Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ja też czekam na zdjęcia :cool3: "malutkiej" Iduni :cool3: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 LAZY napisał(a):Wiem, ze jet juz jutro...ale pogoda jest tak paskudna, ze poza porannym szkoleniem nie udało mi się wyjsć z domu. Pysiu...czasami jak patrzę na zachowanie Idy to się zastanawiam czy tam właśnie taki człowieczek nie siedzi... Jeszcze nie...Powiesz to wtedy jak coś pomyślisz i nie zdąrzysz powiedzieć a pies to wykona.... Taka była Hera. Już NIGDY nie będę miała takiego drugiego psa. Ale też już nigdy nie będę miała drugiej Zmorki. Taki pies z zupełnie zerową agresją jest równie unikalny jak Hera mająca odbiornik moich fal w mózgu. Nie będę miała też nigdy drugiej Szelmy która kocha niesamowicie wszystkich ludzi i im to potrafi z wielką radością okazać....Na szczęście każdy pies jest inny :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Inez Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A ja dzis dostałam buziaka od Idy w ramach powitania :cool3: . Hihihi...fajna psica. :) pozdrawiam. Quote
LAZY Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 No i wydało się, że mam niewychowanego psa, który bez pardonu skacze ludziom do twarzy i sprzedaje buziaki:) Doba będą dzisiaj fotki domowe:) Agnieszka jakbyś kończyła później niż o 15 szkołę (tak po 16) to ja chętnie na spacerek z Toba i Posterem pójde:) Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 LAZY napisał(a):No i wydało się, że mam niewychowanego psa, który bez pardonu skacze ludziom do twarzy i sprzedaje buziaki:) Doba będą dzisiaj fotki domowe:) Agnieszka jakbyś kończyła później niż o 15 szkołę (tak po 16) to ja chętnie na spacerek z Toba i Posterem pójde:) Lazy :) To szczeniak :loveu: Ona ma prawo skakać i cieszyć się niepohamowanie :multi: Byłaby nienormalna jakby tego nie robiła albo nieszczęśliwa ;) Jak będzie miała dwa lata to wtedy możesz się za nią wstydzić jak obskoczy kogoś ale na razie mnie się podoba że jest radosna :multi::loveu: Quote
LAZY Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Cześć Alu! Pysiu...ona jest aż za radosna;) Hihihi...a jaki z niej żarłok...ludzie. Szczerze to czekam aż nauczy się otwierać lodówke jak Zmorka-mamy drzwi z uchwytem:diabloti: Jak czegoś chce to tam wlezie, nie ważne czy się zmieści czy nie. Jak chce dojść do jedzenia na stole, a Ty sie opoerasz na kanapie, to ona po górze oparcia przejdzie, po drodze Cię wyliże (ze niby buz przyszła dać) po czym juz siedzi i sępi, ba! Nawet się częstuje jak kiepsko pilnujesz swojego żarełka...Ona jest okropna! Quote
olcha Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 LAZY napisał(a):Cześć Alu! Pysiu...ona jest aż za radosna;) Hihihi...a jaki z niej żarłok...ludzie. Szczerze to czekam aż nauczy się otwierać lodówke jak Zmorka-mamy drzwi z uchwytem:diabloti: Jak czegoś chce to tam wlezie, nie ważne czy się zmieści czy nie. Jak chce dojść do jedzenia na stole, a Ty sie opoerasz na kanapie, to ona po górze oparcia przejdzie, po drodze Cię wyliże (ze niby buz przyszła dać) po czym juz siedzi i sępi, ba! Nawet się częstuje jak kiepsko pilnujesz swojego żarełka...Ona jest okropna! :lol: :lol: :lol: Pies pełną parą :lol: :lol: :lol: Quote
Inez Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Młode, zdrowe, radosne psisko. :loveu: Fajnie że jest taka szczeniakowata, na zdjęciach wygląda doroślej. :eviltong: LAZY napisał(a): Agnieszka jakbyś kończyła później niż o 15 szkołę (tak po 16) to ja chętnie na spacerek z Toba i Posterem pójde:) Ja do Posterka przychodze codziennie o 15. Jak bys mogla kiedys o tej porze to zapraszam, moge nawet wziąć aparat. :) A tak swoją drogą, jutro zapowiadali u nas śnieg :crazyeye: :roll: :mad: Quote
LAZY Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Ano słyszałam o tym śniegu. Posti pewno by się ucieszył. Ja prace kończę o 16, ale jakby mi się jutro udało być akurat w domu o 15 to do Ciebie zadzwonie. Ciuciola witaj. U nas w porządku. No moze poza jednym, ale mam nadzieje, ze to nic takiego. Idzie spuchło wczoraj oczko...:roll: Nie wiem czy to jakies uczulenie. Prawe bylo widocznie opuchnięte i chyba trochę ją swędzialo, bo zdazalo jej się je lapką pocierac, choć nie za czesto. Natomiast drugie jakby sie zbierało do napuchniecia. Przemylam jej te oczka i zrobiłam oklady z rumianku. Dzisiaj wyglądają zdecydowanie lepiej. Nie ma wycieku ropnego...nie wiem co to. Jak nie minie to czeka nas wizyta u wet-to co lubię najbardziej.:shake: Quote
barbara.h Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 witajcie kochne dziewczyny,trochę mnie tu nie było :placz: i co widzę? fotek mało! a nawet wcale! i w oczka coś się stało,mam nadzieję że będzie wszystko dobrze,że to tylko zakurzyła sobie :loveu: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 i jak oczka?? mam nadzieję że to chwilowe :kciuki: jak mała duża pannica po cieczce?? nie zbiera jej się na urojenia? ;) Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Paulinko , dzień dobry ! Chciaż niekoniecznie najlepszy. :cool1: Za oknem biało i mokro - a ja właśnie spaliłam anioła, którego wyprodukowałam. Z masy solnej. :angryy: Jak oczko Panny Z Piekła Rodem ? Quote
LAZY Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Oczka odpukać OK. Urojenia to chyba jej się niestety zbieraja. Ja się musze do weta zebrać i coś o sterylce pomyślec, bo jakos tą decyzje odwlekam..Moze jakis kopniak w doopkę mi zapodacie, co? U nas świeci słoneczko Haniu, ale zimno jest straszliwie. Dzisiaj pódję z gadem na spacer i w tym slonku porobię fotki! Basiu! Już zapomnialam jak "wyglądasz" tak Cię wywiało! Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 LAZ no to posyłam Ci kopa w doopke :evil_lol: poczekaj jeszcze trochę aż się hormony po cieczce unormują i mykaj umawiać na sterylkę :razz: nie czekaj do następnej cieczki :shake: Quote
cuciola Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 to ja tez was kopne w doopke! :D nas tez chyba w tym miesiacu czeka sciaganie jajca to bedziemy nawzajem za siebie trzymac kciuki! a z tym okiem moze sobie o wysoka trawe podraznila i tyle :) Quote
Recommended Posts