Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jupi napisał(a):
Nie da się uniknąć porównywania, ja też w różnych sytuacjach porównuje moje potworki do Kazy czyli mojego poprzedniego psa -ON
czasem łapie taka nostalgia i już:roll:

A ja chciałam zupełnie odmiennego psa od Hery. I nie dlatego że ona była zła. Nie!! Ona już nie była psem tylko człowiekiem na dodatek bez jego wad. Odbierała wyłącznie moje fale :p Była doskonale wyszkolona, znała tak wiele komend że kiedyś pewnien szkoleniowiec dostał szoku i chciał ją na pokazy wypożyczać za kase i wiedziałam że już nigdy taki drugi pies mi się w życiu nie przytrafi. Więc postanowiłam mieć takiego spokojnego, ciapatego ze swoim własnym rozumem ;) I mam - dwa :evil_lol:

Posted

Wiem, ze jet juz jutro...ale pogoda jest tak paskudna, ze poza porannym szkoleniem nie udało mi się wyjsć z domu.

Pysiu...czasami jak patrzę na zachowanie Idy to się zastanawiam czy tam właśnie taki człowieczek nie siedzi...

Posted

LAZY napisał(a):
Wiem, ze jet juz jutro...ale pogoda jest tak paskudna, ze poza porannym szkoleniem nie udało mi się wyjsć z domu.

:nono: Oj, nieładnie, chcesz się wymigać za wszelkącenę :nono:

W domu przecież też można zrobić sesję!:multi: choćby króciutką, ja żadnym zdjęciem nie pogardzę;)

Posted

LAZY napisał(a):

Pysiu...czasami jak patrzę na zachowanie Idy to się zastanawiam czy tam właśnie taki człowieczek nie siedzi...

Jeszcze nie...Powiesz to wtedy jak coś pomyślisz i nie zdąrzysz powiedzieć a pies to wykona.... Taka była Hera. Już NIGDY nie będę miała takiego drugiego psa. Ale też już nigdy nie będę miała drugiej Zmorki. Taki pies z zupełnie zerową agresją jest równie unikalny jak Hera mająca odbiornik moich fal w mózgu. Nie będę miała też nigdy drugiej Szelmy która kocha niesamowicie wszystkich ludzi i im to potrafi z wielką radością okazać....Na szczęście każdy pies jest inny :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

No i wydało się, że mam niewychowanego psa, który bez pardonu skacze ludziom do twarzy i sprzedaje buziaki:)

Doba będą dzisiaj fotki domowe:)

Agnieszka jakbyś kończyła później niż o 15 szkołę (tak po 16) to ja chętnie na spacerek z Toba i Posterem pójde:)

Posted

LAZY napisał(a):
No i wydało się, że mam niewychowanego psa, który bez pardonu skacze ludziom do twarzy i sprzedaje buziaki:)

Doba będą dzisiaj fotki domowe:)

Agnieszka jakbyś kończyła później niż o 15 szkołę (tak po 16) to ja chętnie na spacerek z Toba i Posterem pójde:)

Lazy :) To szczeniak :loveu: Ona ma prawo skakać i cieszyć się niepohamowanie :multi: Byłaby nienormalna jakby tego nie robiła albo nieszczęśliwa ;) Jak będzie miała dwa lata to wtedy możesz się za nią wstydzić jak obskoczy kogoś ale na razie mnie się podoba że jest radosna :multi::loveu:

Posted

Cześć Alu!
Pysiu...ona jest aż za radosna;) Hihihi...a jaki z niej żarłok...ludzie. Szczerze to czekam aż nauczy się otwierać lodówke jak Zmorka-mamy drzwi z uchwytem:diabloti: Jak czegoś chce to tam wlezie, nie ważne czy się zmieści czy nie. Jak chce dojść do jedzenia na stole, a Ty sie opoerasz na kanapie, to ona po górze oparcia przejdzie, po drodze Cię wyliże (ze niby buz przyszła dać) po czym juz siedzi i sępi, ba! Nawet się częstuje jak kiepsko pilnujesz swojego żarełka...Ona jest okropna!

Posted

LAZY napisał(a):
Cześć Alu!
Pysiu...ona jest aż za radosna;) Hihihi...a jaki z niej żarłok...ludzie. Szczerze to czekam aż nauczy się otwierać lodówke jak Zmorka-mamy drzwi z uchwytem:diabloti: Jak czegoś chce to tam wlezie, nie ważne czy się zmieści czy nie. Jak chce dojść do jedzenia na stole, a Ty sie opoerasz na kanapie, to ona po górze oparcia przejdzie, po drodze Cię wyliże (ze niby buz przyszła dać) po czym juz siedzi i sępi, ba! Nawet się częstuje jak kiepsko pilnujesz swojego żarełka...Ona jest okropna!

:lol: :lol: :lol: Pies pełną parą :lol: :lol: :lol:

Posted

Młode, zdrowe, radosne psisko. :loveu:
Fajnie że jest taka szczeniakowata, na zdjęciach wygląda doroślej. :eviltong:

LAZY napisał(a):

Ja do Posterka przychodze codziennie o 15. Jak bys mogla kiedys o tej porze to zapraszam, moge nawet wziąć aparat. :)

A tak swoją drogą, jutro zapowiadali u nas śnieg :crazyeye: :roll: :mad:

Posted

Ano słyszałam o tym śniegu. Posti pewno by się ucieszył. Ja prace kończę o 16, ale jakby mi się jutro udało być akurat w domu o 15 to do Ciebie zadzwonie.

Ciuciola witaj. U nas w porządku. No moze poza jednym, ale mam nadzieje, ze to nic takiego. Idzie spuchło wczoraj oczko...:roll: Nie wiem czy to jakies uczulenie. Prawe bylo widocznie opuchnięte i chyba trochę ją swędzialo, bo zdazalo jej się je lapką pocierac, choć nie za czesto. Natomiast drugie jakby sie zbierało do napuchniecia. Przemylam jej te oczka i zrobiłam oklady z rumianku. Dzisiaj wyglądają zdecydowanie lepiej. Nie ma wycieku ropnego...nie wiem co to. Jak nie minie to czeka nas wizyta u wet-to co lubię najbardziej.:shake:

Posted

witajcie kochne dziewczyny,trochę mnie tu nie było :placz: i co widzę? fotek mało! a nawet wcale! i w oczka coś się stało,mam nadzieję że będzie wszystko dobrze,że to tylko zakurzyła sobie :loveu:

Posted

Paulinko , dzień dobry !
Chciaż niekoniecznie najlepszy. :cool1:
Za oknem biało i mokro - a ja właśnie spaliłam anioła, którego wyprodukowałam. Z masy solnej. :angryy:

Jak oczko Panny Z Piekła Rodem ?

Posted

Oczka odpukać OK. Urojenia to chyba jej się niestety zbieraja. Ja się musze do weta zebrać i coś o sterylce pomyślec, bo jakos tą decyzje odwlekam..Moze jakis kopniak w doopkę mi zapodacie, co?
U nas świeci słoneczko Haniu, ale zimno jest straszliwie. Dzisiaj pódję z gadem na spacer i w tym slonku porobię fotki!
Basiu! Już zapomnialam jak "wyglądasz" tak Cię wywiało! Pozdrawiam

Posted

to ja tez was kopne w doopke! :D
nas tez chyba w tym miesiacu czeka sciaganie jajca to bedziemy nawzajem za siebie trzymac kciuki!
a z tym okiem moze sobie o wysoka trawe podraznila i tyle :)