bellatriks Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ojejuniu ależ mnie tu dawno nie było!:-o :shake: Muszę sie poprawić. Zaczynam od teraz, przesyłając Iduni buziaczki :buzi: :buzi: :buzi: Quote
LAZY Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 bellatriks napisał(a):Ojejuniu ależ mnie tu dawno nie było!:-o :shake: Muszę sie poprawić. Zaczynam od teraz, przesyłając Iduni buziaczki :buzi: :buzi: :buzi: WITAJ!:multi: Rozumeim, ze te buziaczki dla Idy to za zeżarty mój dowód osobisty dzisiaj?:angryy: Quote
samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 SUPER FOTA!!! Nasz psiak zjada: mandarynki, pomarańcze, arbuzy, pomidory, ogórki zielone i kiszone, a za jagodami przepada!!! Uwielbia acanę premium deluxe, ale i suchym chlebem nie pogardzi. Ostatnio notorycznie kradnie jedzenie z talerza, jesli ktos odejdzie od stołu i zostawi talerz bez opieki,a całkiem ostatnio włazi na meble w kuchni i podjada co się da, no i kosz na smieci również staje się coraz częstszym obiektem zainteresowania , nie mówiąc już o ostatnim rekordzie- napojenie sie wodą z Domestosem- w porę odgoniłam!!! Mówie tu o upierdliwym grzywku goguni - cholernie spostrzegawcza bestia, potrafi zaobserwować jak co działa i sam potem majstruje!!! POZDRAWIAM!!! QRZCE ,ALE PÓŹNO!!!:scared: :sleep2: Quote
LAZY Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 ANo Ida tez taka "sposterzegawcza bestia"! Patrzy gdzie co schowam, jak co otwieram i kombinuje. Ale fajnie tak..tyle radości z takiego łobuza, że hej:) Quote
cuciola Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 LAZY napisał(a): Rozumeim, ze te buziaczki dla Idy to za zeżarty mój dowód osobisty dzisiaj?:angryy: dobrze ze ja mam plastikowy to mi go nie zje! :cool3: a Idunia papierowy dowod zjadla czy plastikowy? Quote
LAZY Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Papierowy! Tzn. on by sie jeszcze moze i nadawął do uzytku gdyby nie to, ze akurat na pierwszej stronie oderwała róg z numerem:diabloti: Tak mi sie wzieło na porównania... Tutaj już Lazunia była chora... Bardzo tęsknię za tą jasną mordą! Quote
samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 QRCZE!!!:-( :-( :-( Na szczęście jest to cudo: Quote
olcha Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Aż mi łezka stanęła w oku :glaszcze: nie wiem co powiedzieć. Quote
Agga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Paulinko i wiesz co popłakałam się:-( Dobrze, że mogłam poznać LAZY. A ja na komodzie mam Twoje i LAZY zdjęcie. Quote
LAZY Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Koneic mazgajstaw:) Trochę dzisiejszej Ideńki z porannego spacerku:) Ida skupiona... Idziesz? Ja ide... Dobra...pobuszuję tropchę w trawie Kto tu był wcześniej? Heja Wam! Dzień DObry śpiochy:) Gdzieś tu był mój kijek... O jest! Idę do zobaczenia następnym razem! Quote
samograj Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Jest śliczna!!! Czy to ma byc kilka fotek???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A dużo ,to ile według Ciebie??? Ale o to chodzi,żeby byłoj ak najwięcej!!! Quote
mmbbaj Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witaj Paulinko! Dobrze, że już się nie smucisz :calus: Lazy jest tu ciągle z nami, a w twoim sercu na zawsze :loveu: Ida jest śliczna i widać, że jeszcze takie pstro w głowie :lol: Spacerek super! :multi: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 uszi stoją jak ślicznie :loveu: :multi: Quote
olcha Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Uwielbiam ten psi wzrok wpatrzony w człowieka z miną "bez Ciebie nie pójdę nigdzie" :loveu: Nie wszystkie psy tak potrafią. Widać, że Ida jest strasznie inteligentna. Quote
LAZY Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Oj ta jej inteligencja czasem mnei przerasta! Ale powoli uczę się żyć z psem, który myśli równie często jak ja:) Quote
cuciola Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ale Idunia piekna! i ten madry wzrok! cudowna! Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 LAZY napisał(a):Papierowy! Tzn. on by sie jeszcze moze i nadawął do uzytku gdyby nie to, ze akurat na pierwszej stronie oderwała róg z numerem:diabloti: Tak mi sie wzieło na porównania... Tutaj już Lazunia była chora... Bardzo tęsknię za tą jasną mordą! Nie porównuj:roll: One chociaż to dwie sunie są inne bo każda jest oddzielnym psem :loveu: I to właśnie jest najpiękniejsze. Ja też tęsknię za Herą chociaż upłynęło wiele lat ale te moje paskudy szybko wybijają mi smutki z głowy ;) Super że Ida też potrafi pomięszać Ci w głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Ja zawsze porównuję, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Nie ma, że Ida jest gorsza. Są inne, jedna jasna druga ciemna, jedna sprytneijsza druga bardzie gamoniowata itd. Ja wiedziałam, ze bede porównywac, ale nie powiem, z ektórass jest lepsza. A to, ze Ida potrafi mi namieszac w głowie i zyciu to rpawda. Dzisiaj tak całowała Marcina, ze skończyło sie na francuskim pocałunku jak Marcin próbowął coś powiedziec:lol: Quote
Katerinas Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 LAZY napisał(a): Tak mi sie wzieło na porównania... Tutaj już Lazunia była chora... Bardzo tęsknię za tą jasną mordą! Cudne zdjęcia... Piękne porówniania. Takie niestety jest życie :-( Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 i dziewczynka jak urosła :loveu: super te porównania i że udało Ci się w tak podobnych a wręcz takich samych sytuacjach złapać obie sunie :klacz: ja bardzo żąłuję że nie mam dużo zdjęć mojego Czikusia :-( czasem mam ochotę powspominać a tu raptem kilka marnych fotek :shake: Quote
Jupi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Nie da się uniknąć porównywania, ja też w różnych sytuacjach porównuje moje potworki do Kazy czyli mojego poprzedniego psa -ON czasem łapie taka nostalgia i już:roll: Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :shake:od porównań nie da się uciec i chyba dobrze w końcu to też swiadczy o tym że ciągle z nami są ,że pamiętamy ........a każde z nich jest niepowtarzalne i jedyne :loveu: Quote
cuciola Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 dzisiaj kupilam sobie sztruksowa torbe z malym wszystym obrazeczkiem owczarka niemieckiego bo byl do wyboru albo bokser albo onek..labka nie bylo.. zaraz sobie o was pomyslalam...jak mi uczelnia troche luzu da to zrobie fotki i wstawie wam tu :) Quote
Recommended Posts