Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks napisał(a):
Ojejuniu ależ mnie tu dawno nie było!:-o :shake:

Muszę sie poprawić. Zaczynam od teraz, przesyłając Iduni buziaczki :buzi: :buzi: :buzi:

WITAJ!:multi:

Rozumeim, ze te buziaczki dla Idy to za zeżarty mój dowód osobisty dzisiaj?:angryy:

Posted

SUPER FOTA!!!
Nasz psiak zjada:
mandarynki, pomarańcze, arbuzy, pomidory, ogórki zielone i kiszone, a za jagodami przepada!!!
Uwielbia acanę premium deluxe, ale i suchym chlebem nie pogardzi.
Ostatnio notorycznie kradnie jedzenie z talerza, jesli ktos odejdzie od stołu i zostawi talerz bez opieki,a całkiem ostatnio włazi na meble w kuchni i podjada co się da, no i kosz na smieci również staje się coraz częstszym obiektem zainteresowania , nie mówiąc już o ostatnim rekordzie- napojenie sie wodą z Domestosem- w porę odgoniłam!!!
Mówie tu o upierdliwym grzywku goguni - cholernie spostrzegawcza bestia, potrafi zaobserwować jak co działa i sam potem majstruje!!!
POZDRAWIAM!!!
QRZCE ,ALE PÓŹNO!!!:scared: :sleep2:

Posted

ANo Ida tez taka "sposterzegawcza bestia"! Patrzy gdzie co schowam, jak co otwieram i kombinuje. Ale fajnie tak..tyle radości z takiego łobuza, że hej:)

Posted

LAZY napisał(a):

Rozumeim, ze te buziaczki dla Idy to za zeżarty mój dowód osobisty dzisiaj?:angryy:

dobrze ze ja mam plastikowy to mi go nie zje! :cool3:
a Idunia papierowy dowod zjadla czy plastikowy?

Posted

Papierowy! Tzn. on by sie jeszcze moze i nadawął do uzytku gdyby nie to, ze akurat na pierwszej stronie oderwała róg z numerem:diabloti:

Tak mi sie wzieło na porównania...

Tutaj już Lazunia była chora...

Bardzo tęsknię za tą jasną mordą!

Posted

Koneic mazgajstaw:) Trochę dzisiejszej Ideńki z porannego spacerku:)

Ida skupiona...

Idziesz?

Ja ide...

Dobra...pobuszuję tropchę w trawie

Kto tu był wcześniej?

Heja Wam!

Dzień DObry śpiochy:)

Gdzieś tu był mój kijek...

O jest!

Idę do zobaczenia następnym razem!

Posted

Witaj Paulinko! Dobrze, że już się nie smucisz :calus: Lazy jest tu ciągle z nami, a w twoim sercu na zawsze :loveu: Ida jest śliczna i widać, że jeszcze takie pstro w głowie :lol: Spacerek super! :multi:

Posted

Uwielbiam ten psi wzrok wpatrzony w człowieka z miną "bez Ciebie nie pójdę nigdzie" :loveu: Nie wszystkie psy tak potrafią. Widać, że Ida jest strasznie inteligentna.

Posted

LAZY napisał(a):
Papierowy! Tzn. on by sie jeszcze moze i nadawął do uzytku gdyby nie to, ze akurat na pierwszej stronie oderwała róg z numerem:diabloti:

Nie porównuj:roll: One chociaż to dwie sunie są inne bo każda jest oddzielnym psem :loveu: I to właśnie jest najpiękniejsze. Ja też tęsknię za Herą chociaż upłynęło wiele lat ale te moje paskudy szybko wybijają mi smutki z głowy ;) Super że Ida też potrafi pomięszać Ci w głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja zawsze porównuję, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Nie ma, że Ida jest gorsza. Są inne, jedna jasna druga ciemna, jedna sprytneijsza druga bardzie gamoniowata itd. Ja wiedziałam, ze bede porównywac, ale nie powiem, z ektórass jest lepsza. A to, ze Ida potrafi mi namieszac w głowie i zyciu to rpawda. Dzisiaj tak całowała Marcina, ze skończyło sie na francuskim pocałunku jak Marcin próbowął coś powiedziec:lol:

Posted

LAZY napisał(a):

Cudne zdjęcia... Piękne porówniania.

Takie niestety jest życie :-(

Posted

i dziewczynka jak urosła :loveu: super te porównania i że udało Ci się w tak podobnych a wręcz takich samych sytuacjach złapać obie sunie :klacz: ja bardzo żąłuję że nie mam dużo zdjęć mojego Czikusia :-( czasem mam ochotę powspominać a tu raptem kilka marnych fotek :shake:

Posted

Nie da się uniknąć porównywania, ja też w różnych sytuacjach porównuje moje potworki do Kazy czyli mojego poprzedniego psa -ON
czasem łapie taka nostalgia i już:roll:

Posted

:shake:od porównań nie da się uciec i chyba dobrze w końcu to też swiadczy o tym że ciągle z nami są ,że pamiętamy ........a każde z nich jest niepowtarzalne i jedyne :loveu:

Posted

dzisiaj kupilam sobie sztruksowa torbe z malym wszystym obrazeczkiem owczarka niemieckiego bo byl do wyboru albo bokser albo onek..labka nie bylo..

zaraz sobie o was pomyslalam...jak mi uczelnia troche luzu da to zrobie fotki i wstawie wam tu :)