Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Szczerze odradzam wystawę jak dostanie cieczki. Może to być dla niej zbyt duzy stres...Ida na przykład nie nadaje się na szkolenie. Zawsze bardzo łatwo dało się ją pobudzić np. kijem, a teraz? Jedyny plus! ODPOCZYWAM SOBIE od piekelnego łobuziaka:)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']Waszka powiem Ci, że nie wiem czy im tak zostanie, ale pewnie tak. Inezka ma ta sierść grubsza przede wszystkim dlatego, ze mieszka w kojcu na podwórku, więc ma grubszy podszerstek.
Zerknij na zdjęcie drugiej siostry Idy Inci...ona jest z sierści bardziej podobna do Idy, ale też jest bardziej puszysta, również spędza sporo czasu na podwórku, chociaz z tego co pamietam śpi w domu.

i wszystko jasne :loveu: faktycznie podobna ta siostrunia :loveu:

Posted

Wczoraj zrobilam Idzie zdjęcia na kanapie, jak wielce nieszczesliwa leżala z tą cieczką...wstawie po południu. Zobaczycie wtedy, ze ona i Inca sa baaardzo podobne, tylko, ze Inca jest troszkę większa;)

Posted

LAZY napisał(a):
Hihihi...Wiedziałam, że ktoś się pomyli:) Katerinas to zacytowane zdjątko to Inca-siostra Idy. Podobna co?:cool3:

Rzeczywiście dziewczynki podobne do siebie :)
Witaj :)

Posted

LAZY napisał(a):
Hihihi...Wiedziałam, że ktoś się pomyli:) Katerinas to zacytowane zdjątko to Inca-siostra Idy. Podobna co?:cool3:

:oops: :oops: :oops:
tak to jest jak się z braku czasu głównie zdjęcia podziwia ...
:oops:

Posted

Katerinas napisał(a):
:oops: :oops: :oops:
tak to jest jak się z braku czasu głównie zdjęcia podziwia ...
:oops:

Kochana! Nam jest bardzo miło, ze w tym całym zamieszaniu znajdujesz chociaż chwilkę,żeby nas odwiedzić! Wpadaj jak najcześciej i myl się ile chcesz :buzi:

Posted

LAZY napisał(a):
Kochana! Nam jest bardzo miło, ze w tym całym zamieszaniu znajdujesz chociaż chwilkę,żeby nas odwiedzić! Wpadaj jak najcześciej i myl się ile chcesz :buzi:

:smile: :buzi:

Posted

Hejka:) Ideńka czuje się ciut lepiej w tej cieczce niz ostatnio. Poszlismy na spacerek i chwilkę pocwiczyłysmy. Oto filmik:)

Potem dam jeszcze jeden.
A to zdjecia. Proszę sie nie smiac z mojego ustawiania psa...bo sama juz sie z siebie nasmiałam:)

Dzielnie krocze przed pania

Marcinek mnie woła:)

Teraz Pani robi ze mnie...no własnie sami zobaczcie co[;)]

Tu wyszło chyba jako tako

A tu mnie jak gliste wyciągneła...mam gumowe łapy czy co?

Tutaj komenda slalom

A jeszcze tak wyglądałam kilka dni temu...

Co tam się dzieje?[:^(]

Melancholinjy pies...nigdy nie mam takiej miny

Na szczęście dzisiaj jest lepiej:) Niestety musimy uwazac, bo nie znam jeszcze jej reakcji na psya podczas cieczki. Dzisiejsze cwiczenie to chyba jeden z niewielu wybryków w mejscu bardzo doludnym..bo juz niedługo dni połodne i zero takich wypadów. To jeszcze jeden filmik i miłego ogladania.

Posted

Koleżanka podczas tej cieczki śpi ze mna!:crazyeye: To jest ciekawe zjawisko, bo ona nie jest typem kanapowca w nocy (bo w dzien owszem, jak widać na załączonych obrazkach:P). Już odliczam dni do końca tej cieczki, bo co prawda pies jest spokojniejszy w domu, ale to juz nie mój diabełek. Ciekawe czy to okres przejściowy, czy już tak jej zostanie...:roll:
Bestia jest szkolona a jak! Jak mam w ręku odpowiedni argument (kija, piłeczkę) to ona biegusiem wszystko wykonuje! No wiecie...szybciej zrobię, szybciej będzie nagroda:)

Posted

[quote name='Patka']no no rasowa dama a uszy niema idealne (tfu tfu ;)) Śliczna z niej panna miłej cieczki ;)[/quote/]

Patka! masz szczęście że, napisałaś TFU TFU !!! ;) bo będą stały jak drut zobaczysz :loveu: muszą!!!!