LAZY Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Oto kilka domowych fotek. Jak tak dalej pójdzie z tą cieczką to przez najbliższy czas innych nie będzie. Ida strasznie przechodzi cieczke[:^(] Nie poznaję psa! Ciągle śpi, albo gmera pod ogonem (to to normalne, ale ta osowiałosc:(). Spacer to katorga ( nie przez psy, bo te nie wiedzą, ze mamy cieczke). Ona nie za bardzo chce chodzic, idzie jak na skazanie, a jak juz idzie to kreci sie w kółko, bo koniecznie musi sprawdzic co jej się tam z tyłu dupci dzieje. Psa mi podmienili[:s] W piatek było jeszcze dobrze, kupiłam jej mega kosc. Oto dowód, ze bardzo jej sie ona spodobała;) Wiem, ze nie bede skromna, ale jestem dumna z tak lsniącej siersci mojego psa (wielu ludzi mi to powwtarza[;)] ) Taką extra kosc mozna jesc na wiele sposobów (a jak fajnie w srodku nocy sie nia rzuca o podłoge[:D] ) Quote
e.v.a Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 witaj :multi: łojeja ale Idunia urosla:loveu: sliczna panna z niej wyrasta:cool3: hehe a co do cieczki to poczekaj jeszcze tydzien :evil_lol: a sunia ni ebedzie chciala wracac do domu jak jakis kawaler sie bedzie za nai krecic:evil_lol: (Tigra tez n apoczatku jakas dziwna byla potem sie dziewczyna rozkrecila :evil_lol: ) Quote
LAZY Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 evaxon napisał(a):witaj :multi: łojeja ale Idunia urosla:loveu: sliczna panna z niej wyrasta:cool3: hehe a co do cieczki to poczekaj jeszcze tydzien :evil_lol: a sunia ni ebedzie chciala wracac do domu jak jakis kawaler sie bedzie za nai krecic:evil_lol: (Tigra tez n apoczatku jakas dziwna byla potem sie dziewczyna rozkrecila :evil_lol: ) Ja pamietam jak Lazy wystawiała tyłek nawet do gołębia na parapecie:shake: Quote
e.v.a Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 LAZY napisał(a):Ja pamietam jak Lazy wystawiała tyłek nawet do gołębia na parapecie:shake: hehehe ja liczylam na to ze 1 cieczka przebiegnie bez takich excesow :razz: ale sie przeliczylam:evil_lol: Quote
LAZY Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Juz tak dobrze tego nie pamietam, ale wydaje mi się, że Lazy lepiej znosiła swoje cieczki. Ida piszczy, ciągle zagląda pod ogon. Na podworku zrobi dwa kroki i juz na glebę, zeby sie umyc. Jak robi siusiu to tez zaglada co tam sie dzieje...Koszmarna jest. Apetyt ma mniejszy. Widac po psie, ze źle się czuje. Mam nadzieje, ze to tylko pierwsze dni tak źle znosi. Póki co majtaski nosi dzielnie! Tu mnie zaskoczyła, mam nadzieje, ze nie zapesze tym chwaleniem mojego łobuziaka:) Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 To ja poprosze fotkę Ida z majtaśkami :) :multi: Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Supcio :) :):multi: :multi: jutro wstawie też Lalka w nowym golfiku :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Witaj :) Pamiętam jak Zmorka dostała pierwszej cieczki....Poleciałam z nią do weta bo myślałam ze umiera :crazyeye: Stała się nagle tak spokojna, ciągle spała, na nic ochoty nie miała - poprostu chory pies :cool1: I tak przez 3 cieczki latałam i badałam :evil_lol: Dodam jeszcze ze cieczki są po wylince więc wygląd też swoje robił ;) Moja wyobraźnia pracowała w dość typowym dla psowaiata kierunku :evil_lol: Teraz Zmora dostaje w cieczkę kobla :mad: Ciągle kryje Szelme, skacze, wariuje i w ogóle nadaje się do wypchania trocinami :diabloti: Na szczęście tą mamy za sobą i łobuzica się troche uspokaja ;) Ale jezeli się bardzo martwisz to przecież mozesz jej zrobić wymaz z pochwy żeby się dowiedzieć czy wszystko jest ok ;) Quote
LAZY Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Ja myślę, że wszystko jest ok, o żadnych badaniach nie myślę (nie strasz mnie wymazami!:crazyeye: , bo znając moja nadwrazliwość zaraz wynajde jej mnówstwo chorób!). Ona poprostu jest bardzo wrażliwą kobitką. Jedyne pocieszenie dla mnie....przez 3 tygodnie odpocznę sobie od "Idy z piekla rodem":) Quote
kalina. Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 no no Ida już nie jest "dziewczynką"tylko dziewczyną:cool1: uwielbiam wgryzac sie w kosc na rózowych dywanach leeeżeć oh ah jestem sobie Onnnkiem.:lol: :loveu: . Quote
LAZY Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Hihihi...zastanawiałam się kto w końcu ten różowy dywan zauważy:evil_lol: Za czasów Lazy była tu tylko świeżo wycyklinowana podłoga, ale z czasem przybycia Idy trzeba było ślizkie powierzchnie zabezpieczyć, więc w spadku "po ciotce" dostał nam się taki gustowny róż:) Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 OO Ida stala sie kobietą :multi: Gratulacje :multi: A tym "osowieniem" się nie przejmuj, przy nastepnej już bedzie wiedziala o co chodzi :evil_lol: Quote
kalina. Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 nic tylko wtulić sie w taka big łepetyne:loveu: . Quote
Agga Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 IDa kobietą? No no ale ten czas leci. LAZY a ty kobieto kiedy znajdziesz wieczorem czas, żeby poklachcać z przyjaciólką co? Bardzo mi tych wieczornych rozmów brakuje. Quote
olcha Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Łał Ida kobietą :mdleje: nie no ja nie wiem czemu ten czas nagle zaczął pędzić galopem :placz: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 LAZY napisał(a):Hihihi...zastanawiałam się kto w końcu ten różowy dywan zauważy:evil_lol: Za czasów Lazy była tu tylko świeżo wycyklinowana podłoga, ale z czasem przybycia Idy trzeba było ślizkie powierzchnie zabezpieczyć, więc w spadku "po ciotce" dostał nam się taki gustowny róż:) Ja zauważyłam ale jako kochająca ( :angryy: ) róż z pewnie wiadomych Ci powodów wolałam milczeć :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Paulina - dzisiaj by lam w galerii Inezki pinezki - i widzę ze ona ma zupełnie inną sierść niż Ida - jakby grubszą, a Ida ma bardziej gładką i lśniącą - czy to juz tak zostanie czy będą miały taką samą? Przyznam, że miewam problemy żeby odróżnić Inez od Atosa :oops: a z Idą bym nie miała takich problemów bo ona jest taka szczeniaczkowa jeszcze :loveu: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 :shake:a tak niedawno to był taki mikry szczenior a tu już panna na wydaniu:razz: Ale kocha :p Quote
LAZY Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Waszka powiem Ci, że nie wiem czy im tak zostanie, ale pewnie tak. Inezka ma ta sierść grubsza przede wszystkim dlatego, ze mieszka w kojcu na podwórku, więc ma grubszy podszerstek. Zerknij na zdjęcie drugiej siostry Idy Inci...ona jest z sierści bardziej podobna do Idy, ale też jest bardziej puszysta, również spędza sporo czasu na podwórku, chociaz z tego co pamietam śpi w domu. Quote
sylwiaskalska Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Dobra Dobra Paulinka ty się przyznaj że 10000000 razy ja głaszczesz dziennie i dlatego lśniąca ta sierść :) A tak na poważnie mi się sierść Idy bo w końcu widziałam na żywo bardzo podoba :). Jestem ciekawa jaką dostanie na zimę :) może odstąpi troche Tekili :) Quote
LAZY Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Może odstąpi:) Z niej jest gorąca dziewczyna, więc pewo chętnie się podzieli:) Wygłaskana jest za wszystkie czasy, chociąz przyznam się, że nie mam już do niej siły. Pół nocy sie kręcila, nie moze sobie miejsca znaleźć...znajduje jak juz wstane!!! Chodzi i tą dupę wylizuje non stop, już mnie to zaczyna irytować...Na spacerach az na nią krzyczę, ze ciągle się tak w kółko kręci...Wrrr...musze się wziąc w garsc i zrozumiec, że jej ciężko:) Postaram sie o te fotki w gatkachP.S. Ona gatki nosi, ale i tak całą cipke ma na wierzchu!:diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 LAZY napisał(a):Postaram sie o te fotki w gatkachP.S. Ona gatki nosi, ale i tak całą cipke ma na wierzchu!:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To praktyczne te gatki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pysia napisał(a):Witaj :) Pamiętam jak Zmorka dostała pierwszej cieczki....Poleciałam z nią do weta bo myślałam ze umiera :crazyeye: Stała się nagle tak spokojna, ciągle spała, na nic ochoty nie miała - poprostu chory pies :cool1: I tak przez 3 cieczki latałam i badałam :evil_lol: Dodam jeszcze ze cieczki są po wylince więc wygląd też swoje robił ;) Moja wyobraźnia pracowała w dość typowym dla psowaiata kierunku :evil_lol: Teraz Zmora dostaje w cieczkę kobla :mad: Ciągle kryje Szelme, skacze, wariuje i w ogóle nadaje się do wypchania trocinami :diabloti: Na szczęście tą mamy za sobą i łobuzica się troche uspokaja ;) Ale jezeli się bardzo martwisz to przecież mozesz jej zrobić wymaz z pochwy żeby się dowiedzieć czy wszystko jest ok ;) kurcze to do nas cieczka zbliża się wiekimi krokami :cool3: wczoraj Inez chciała wejść na taką małą suczkę i kopulować!!! pierwszy raz coś takiego u niej zauważyłam,następna sprawa to że,tę sierć tak gubi i jest matowa!!!:shake: a my chcemy na wystawę za tydzień jechać!!,więc jak ona by miała ciągle pod ogonem gmerać i jeszcze gwałcić psiaki to pięknie! pięknie! i po wystawie będzie :cool3: żeby chociaż to blisko było a tu masz!! 450 km.:razz: Quote
Recommended Posts