LAZY Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 PIKA pod latarnią jest bardzo fajnie:cool3: Witaj Agnieszko! ANoi uczymy sie pilnie. A znasz Anetę czy Dianę? Co do uszu to właśnie znowu maja kryzys i stoją sobie jak mają chęc. Zreszta zobaczycie na fotkach, bo mam kilka z dzisiejszego spacerku "spod latarni". Ciocia Sylwia zabawia towarzystwo Ucieknę mu z tym kijem, przeciez on jest za mały:) Rzucasz czy nie? No grzeczna jestem przeciez... Gdzie to rzuciłaś? Ok chyba mi ucieto morde.. A teraz jedno z ulubionych zajęc. O właśnie w tym miejscu zarówno jedno jak i drugie uszko się załamuje...już sama nie wiem dlaczego:( Moja dupcia:) Przyczajony Lalek I atak! No to sobie chwileczkę poleże... Quote
Patka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Lazy a co mówia mądre głowy (+hodowcy) na owczarkowych forach nie maja jakis sposobów ?? kurka na niektórych fotach pieknie stoją :cool3: wogóle sliczna z niej panna sie robi :cool3: Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 WIesz...ile hodowców tyle rad u sposobów. Według mnie powinny same z siebie stac, nie? Znowu je dzis zakleiłam. Moze za krótko je tryzmam zaklejone, bo po tygodniu ściagam. Moze powinnam je przytrzymac dłuzej? ALe az mi głupio po ulicy z nią chodzic, bo co rusz ktos pyta co jej sie w uszy stało. Najlepszy był tekst o plastrach antykoncepcyjnych:) Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='LAZY']WIesz...ile hodowców tyle rad u sposobów. Według mnie powinny same z siebie stac, nie? Znowu je dzis zakleiłam. Moze za krótko je tryzmam zaklejone, bo po tygodniu ściagam. Moze powinnam je przytrzymac dłuzej? ALe az mi głupio po ulicy z nią chodzic, bo co rusz ktos pyta co jej sie w uszy stało. Najlepszy był tekst o plastrach antykoncepcyjnych:):pa ja bym mówiła ze oduczam łobuza palić ;) ale fajna fota :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ta różnica wielkosci Quote
Inez Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Witaj Agnieszko! A No uczymy sie pilnie. A znasz Anetę czy Dianę? Bardziej Diane, ale i Anete miałam okazje poznać. :) Cały ośrodek robi bardzo pozytywne wrażenie, tylko kurcze, daleko troche na ten osów :eviltong: :razz: A co z Tomkiem? Czemu nie chodzi z wami na spacerki? :mad: ;) Już wyjechał? Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Uszyska znowu maja swoje zdanie :mad: LAZY napisał(a):PIKA pod latarnią jest bardzo fajnie:cool3: no i mozna nieźle dorobic :evil_lol: LAZY napisał(a): Najlepszy był tekst o plastrach antykoncepcyjnych:) buhaha to pod te latarnie przydatne :evil_lol: Quote
cuciola Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 ale znowu urosla od ostatniej wizyty mojej! jak zdrowko? Quote
Patka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 no wiesz ale sa sprawdzone sprawdzone sposoby astom sie klei i ładnie stoją + masowanie i kolagen :) moze ONki mają jeszcze inne skerety ...:cool3: Quote
LAZY Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 O ten kolagen to ciekawa sprawa...Jak go podawac? Masowac masuje. Zdrówko odpukac dobrze:) Wczoraj kupilam jej tego nowego Hillsa Naturals. Drogie cholerstwo, ale moze będzie jej służyc. PIKA ano owszem przydaje się pod tą latarnie:) Agnieszko ostatnio jakoś czasu na dogomaniackie spacerki nie ma, a Tomek pracuje i często się mijamy. Z tego co wiem to jeszcze nie wyjechał. Ośrodek owszem daleko, ale co zrobić...jeździmy:) Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A ja tu pochwale Iduchę :) wczoraj baaardzo ładnie bawiła się z Lalusiem tym bardziej że Lalus do niej sie prężył jak tylko mógł :) no cóż chłopak woli większe kobitki :evil_lol: od niego :) Idusia namawiala Lalusia do zabawy - raz go zdzieliła jak to prawdziwa kobieta aby się opamietał w tych amorach :lol: ale to nic Lalek dalej adorował :) Czasami sapał na nią bo w kto w końcu tu jest mężczyzną :) :cool3: Quote
LAZY Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Własnie mnie wzięło na oglądanie galerii od początku...tyle wspomnień. Było tak pięknie. Zresztą teraz też jest tylko, że inaczej:) Moja Lazy...:roll: Quote
Patka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 kolagen podajesz w postaci galaretki z łapek :cool3: i żelatyny :) co można jeszcze zrobic ja nie wiem ... moze codziennie całowac :razz: Quote
LAZY Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Patka napisał(a):kolagen podajesz w postaci galaretki z łapek :cool3: i żelatyny :) co można jeszcze zrobic ja nie wiem ... moze codziennie całowac :razz: Oj to my zaczynamy już gdakać od kurzych lapek:) Dobrze, że Idenka uwielbia tą kolacje! Uszy wycałowane. A ile tej żelatynki dodawać do lapek? Ja wierzę, że one staną, bo stoją ale są niezdecydowane. Moze poprostu potrzebują wiecej czasu. Wczoraj postraszylam Idę, że jak uszu nie postawi to pójdzie na ich operację!:diabloti: Myślicie, że sie przestraszyla?:mad: Quote
Patka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no wiesz plastyczne sa teraz w modzie Lilith szykuje sie na lifting cycków ;) łyzeczke 3 razy dziennie namocz w wodzie psy najczęsciej to lubią ale jak będzie sraczka zmniejsz porcje :cool3: Quote
LAZY Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 No to spoko! Skoro wy cycki to my uszu:evil_lol: Według zaleceń będą trzy łyżeczki:) Quote
barbara.h Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 LAZY napisał(a):No to spoko! Skoro wy cycki to my uszu:evil_lol: Według zaleceń będą trzy łyżeczki:) hi,hi to my też ,my też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 barbara.h napisał(a):hi,hi to my też ,my też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Wy też żelatyna czy plastyka uczu?:evil_lol: Quote
barbara.h Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 LAZY napisał(a):A Wy też żelatyna czy plastyka uczu?:evil_lol: ha,ha Paulinka! i to i to :lol::lol: Quote
asher Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Hahaha, fajny ten twój Tata :lol: LAZY, ja bym dodatkowo podgoliła uszy, kudły i tak odrosną, a przez pewien czas uszy będa mniej obciążone... ;) Quote
barbara.h Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 co tam u was słychać? może jakieś fotki będą po weekendzie? :p Quote
Hanna R. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dobry wieczór Paulinko . Ida ma PIĘKNE uszyska ! Pomysł Asher z goleniem bardzo mi się podoba - tylko musisz się pospieszyć, bo zima idzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Basiu będą ze dwa, trzy ale takie domowe;) Witaj Haniu! Ida od soboty jest prawdziwą "kobieta". Pierwszego dnia nie czuła się najlepiej, co było widać odrazu, bo mało jadła i ciagle spala...Wczoraj było troszkę lepiej, ale to nadal nie moja wariatka...Póki co psy z sąsiedztwa jeszcze sie nie zorientowały co jest grane, więc naraizie spokój, ale to juz chyba nie dlugo potrwa. My nadal poszukujemy mieszkania. Ida dzielnie nam towarzyszy w kazdej akcji rozlepiania ogłoszen typu" w rozsądnej cenie mieszkanie kupie":P Trzymajcie kciuki, zeby udało nam sie cos w tej rozsądnej cenie kupic. Pozdrawiam, Quote
Pysia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Co ja widzę :crazyeye: Idunia jest juz taka duża że ma pierwszą cieczkę? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja się chyba za szybko starzeję :shake: Chyba ze to te psy tak szybko rosną :evil_lol: PS Ta druga opcja bardziej mi się podoba ;) Quote
sylwiaskalska Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dziś mi sie jakoś w pracy nudzi Paulinka moje chłopaki się zapłaczą z tęsknoty no ale lepiej żeby Tekila nie był w pobliżu :oops: :oops: Quote
barbara.h Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Idunia,cieczkowa? olaboga :crazyeye::crazyeye: a jak my dostaniemy na wyjazd :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts