LAZY Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Hej, hej Marta:) Ano Marcin lub zwracac na siebie uwagę, więc zbudował krokodyla. Właśnie chcialam Ci napisać, ze kupuję tego nowego Hillsa dla Idy. Obecnie kupuje z www.telekarma.pl, bo na grande cane nie maja...Acha i na telekarmie mają teraz tego "twojego" hillsa tańszego, bo jest za 218, a na grande cane podrożało do 228. Quote
00000 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Dzięki kochana za informacje! Ja właśnie niedługo będę zamawiać karmę. A co do trzustki, to na jej temat wie niemal wszystko właściciel Tronka z forum owczarek.pl - rozmawiałaś z nim? Quote
LAZY Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Pagaj napisał(a):Dzięki kochana za informacje! Ja właśnie niedługo będę zamawiać karmę. A co do trzustki, to na jej temat wie niemal wszystko właściciel Tronka z forum owczarek.pl - rozmawiałaś z nim? Nie. Narazie odpuściłam sobie Idową trzustkę. Jeśli nie będą się pojawiać nadal biegunki to nie będę panikować. Jak znowu się zacznie to zrobimy pełne badania. Dziękuje za namiar na speca od trzustki:) Quote
sylwiaskalska Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 A ja tak skromnie ja mysle że jak nie ma się potwierdzonej diagnozy że ma się chorą trzuske to bez sensu dawać karmę specjalną dla trzustki. Czasami "większa" wiedza i panikowanie przynosi gorsze skutki jak racjonalne myślenie :) wiem cosik na ten temat bo sama na poczatku panikowałam u siebie no ale to chyba zaleta dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :) Więc Paulina zgadzam się z toba że dałaś jej normalna karmę :) Co do zdjęć . Extroweeee :) Spaceros dziś na Pionierku ? Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :multi::multi::multi:hurrrra jak milo Was zobaczyć i morze ;) Zdolny TZcik ;) Kurde ale mają pomysły z tymi kagańcami , u nas narazie albo smycz albo kaganiec :razz: Quote
LAZY Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Bardzo chętnie spotkamy się dzisiaj. Może o 17? Quote
asher Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Radny Janusz Modrzejewski zaproponował nawet dopisanie kolejnej restrykcji: chciał zakazać psom zbliżać się do ogrodzenia, jeśli przebiega ono wzdłuż chodnika. Dlaczego? - Nieraz byłem świadkiem zdarzeń, jak jakiś pies biegający po gospodarstwie wyrywa się do ogrodzenia, skacze na nie, szczeka i straszy dzieci, które spadają z rowerków i dorosłych, którzy chwytają się za serce - dramatyzował Modrzejewski. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :megagrin: :megagrin: :megagrin: A my w Warszawie mamy teraz fajnie :multi: Od września weszły nowe przepisy i w miejscach mało uczęszczanych psy, nad którymi własciciele mają kontrolę moga biegać już nie tylko bez smyczy, ale i bez kagańca :multi: (oprócz psów z listy i ich mieszańców niestety, te musza w kagańcu, nawet, jesli sa łagodnymi barankami :shake: ). A ogólnie w miejscach publicznych obowiązuje tylko smycz. Quote
sylwiaskalska Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 asher napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :megagrin: :megagrin: :megagrin: A my w Warszawie mamy teraz fajnie :multi: Od września weszły nowe przepisy i w miejscach mało uczęszczanych psy, nad którymi własciciele mają kontrolę moga biegać już nie tylko bez smyczy, ale i bez kagańca :multi: (oprócz psów z listy i ich mieszańców niestety, te musza w kagańcu, nawet, jesli sa łagodnymi barankami :shake: ). A ogólnie w miejscach publicznych obowiązuje tylko smycz. Nie dołuj mnie Boże żyje w mieście kretynów :( :( Quote
sylwiaskalska Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 LAZY napisał(a):Bardzo chętnie spotkamy się dzisiaj. Może o 17? O 17:00 będe :) na rogu :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
barbara.h Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 sylwiaskalska napisał(a):O 17:00 będe :) na rogu :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: buuu,a one znowu się umawiają,buuuuu :placz: Quote
Patka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 NO SZYKUJCIE SIE DO 17 PONAD 1H :lol::cool3: Quote
sylwiaskalska Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Patka']NO SZYKUJCIE SIE DO 17 PONAD 1H :lol::cool3: A tą Pania poznajecie :) http://www.psieranczo.pl/ tam jest więcej oczywiście zdjeć :) Quote
LAZY Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Ooo..widzę, że moja szkoła ma juz swoją stronkę...skoro tak to pokaże Wam troszkę zdjec jak się uczylismy w psim przedszkolu. 1. Równaj: 2. Siad: 3. Waruj: 4. Siad-zostań: Quote
bellatriks Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ida widzę pilna uczennica:loveu: Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Taaa...bardzo pilna z niej uczennica, ale jak sie uprze to i tak zrobi po swojemu co chce. Musże Wam napisać nowy przepis na kurze łapki:lol: Mój tato kupował wczoraj łapki w sklepie i pani go z ciekawości zapytala co on z tymi łapkami robi. Na to mój tato z pełną powaga i przekonaniem, że tak własnie jest rzekł: gotuje je, obieram z pazurów,, kroję na plastry i wkładam do piekarnika żeby się przypiekły na psi przysmak:evil_lol: Oczywiście dopiero moja mama go uświadomila, ze pomieszał dwa przepisy: jeden na galaretke z łapek a drugi na wątróbkę suszona w piekarniku..Hahahaha, ale mialam z niego ubaw. Chociaz kto wie, moze takie kurzołapkowe chipsy z piekarnika byłyby całkiem niezłe:lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 hahahhah :klcz: dla Taty - chciał zabłysnąć :evil_lol: Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 malawaszka napisał(a):hahahhah :klcz: dla Taty - chciał zabłysnąć :evil_lol: Obiecał, ze dzisiaj pójdzie Panią uświadomić, że to jednak nie ten przepis:lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 LAZY napisał(a):Obiecał, ze dzisiaj pójdzie Panią uświadomić, że to jednak nie ten przepis:lol: i że to jednak nie On robił te przysmaki :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Paulina twój tata wygrał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nic łapki kurze "zwędzone" tez dobre :) :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Ano wygrał, ale najlepsze, że byl święcie przekonany, że tak się je właśnie przyżądza:) Sylwia dzisiaj o 17 dasz radę pod latarnią? Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 LAZY napisał(a):Ano wygrał, ale najlepsze, że byl święcie przekonany, że tak się je właśnie przyżądza:) Sylwia dzisiaj o 17 dasz radę pod latarnią? Pod latarnie dam rade :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale mozemy tak o 16:45 ? Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pod latarnie dam rade :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale mozemy tak o 16:45 ? Mozemy:) Do zobaczyska. Wezmę aparat, tym razem ja;) Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 LAZY napisał(a):Mozemy:) Do zobaczyska. Wezmę aparat, tym razem ja;) Będę na pewno :) Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Lazy Twoj tata wygral "Zlotą chochle" :evil_lol: [quote name='sylwiaskalska']O 17:00 będe :) na rogu :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='LAZY'] Sylwia dzisiaj o 17 dasz radę pod latarnią? :hmmmm: moze nie będe o nic pytać :cool3: :evil_lol: Quote
Inez Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='LAZY']Ooo..widzę, że moja szkoła ma juz swoją stronkę...skoro tak to pokaże Wam troszkę zdjec jak się uczylismy w psim przedszkolu. 1. Równaj: Fajnie że chodzicie do "Psiego rancza", ja znam włascielke tego ośrodka :cool3: Slyszałam ze bardzo pilnie i ładnie pracujecie. :-D Oby tak dalej :) Ślicznie Ci psica rośnie. Uszy staneły już na dobre? Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts