Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Hej, hej Marta:) Ano Marcin lub zwracac na siebie uwagę, więc zbudował krokodyla.

Właśnie chcialam Ci napisać, ze kupuję tego nowego Hillsa dla Idy. Obecnie kupuje z www.telekarma.pl, bo na grande cane nie maja...Acha i na telekarmie mają teraz tego "twojego" hillsa tańszego, bo jest za 218, a na grande cane podrożało do 228.

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki kochana za informacje!
Ja właśnie niedługo będę zamawiać karmę.
A co do trzustki, to na jej temat wie niemal wszystko właściciel Tronka z forum owczarek.pl - rozmawiałaś z nim?

Posted

Pagaj napisał(a):
Dzięki kochana za informacje!
Ja właśnie niedługo będę zamawiać karmę.
A co do trzustki, to na jej temat wie niemal wszystko właściciel Tronka z forum owczarek.pl - rozmawiałaś z nim?

Nie. Narazie odpuściłam sobie Idową trzustkę. Jeśli nie będą się pojawiać nadal biegunki to nie będę panikować. Jak znowu się zacznie to zrobimy pełne badania. Dziękuje za namiar na speca od trzustki:)

Posted

A ja tak skromnie ja mysle że jak nie ma się potwierdzonej diagnozy że ma się chorą trzuske to bez sensu dawać karmę specjalną dla trzustki. Czasami "większa" wiedza i panikowanie przynosi gorsze skutki jak racjonalne myślenie :) wiem cosik na ten temat bo sama na poczatku panikowałam u siebie no ale to chyba zaleta dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :)

Więc Paulina zgadzam się z toba że dałaś jej normalna karmę :)

Co do zdjęć . Extroweeee :)
Spaceros dziś na Pionierku ?

Posted

Radny Janusz Modrzejewski zaproponował nawet dopisanie kolejnej restrykcji: chciał zakazać psom zbliżać się do ogrodzenia, jeśli przebiega ono wzdłuż chodnika. Dlaczego?

- Nieraz byłem świadkiem zdarzeń, jak jakiś pies biegający po gospodarstwie wyrywa się do ogrodzenia, skacze na nie, szczeka i straszy dzieci, które spadają z rowerków i dorosłych, którzy chwytają się za serce - dramatyzował Modrzejewski.

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:megagrin: :megagrin: :megagrin:

A my w Warszawie mamy teraz fajnie :multi: Od września weszły nowe przepisy i w miejscach mało uczęszczanych psy, nad którymi własciciele mają kontrolę moga biegać już nie tylko bez smyczy, ale i bez kagańca :multi: (oprócz psów z listy i ich mieszańców niestety, te musza w kagańcu, nawet, jesli sa łagodnymi barankami :shake: ). A ogólnie w miejscach publicznych obowiązuje tylko smycz.

Posted

asher napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:megagrin: :megagrin: :megagrin:

A my w Warszawie mamy teraz fajnie :multi: Od września weszły nowe przepisy i w miejscach mało uczęszczanych psy, nad którymi własciciele mają kontrolę moga biegać już nie tylko bez smyczy, ale i bez kagańca :multi: (oprócz psów z listy i ich mieszańców niestety, te musza w kagańcu, nawet, jesli sa łagodnymi barankami :shake: ). A ogólnie w miejscach publicznych obowiązuje tylko smycz.

Nie dołuj mnie Boże żyje w mieście kretynów :( :(

Posted

Ooo..widzę, że moja szkoła ma juz swoją stronkę...skoro tak to pokaże Wam troszkę zdjec jak się uczylismy w psim przedszkolu.
1. Równaj:

2. Siad:

3. Waruj:

4. Siad-zostań:

Posted

Taaa...bardzo pilna z niej uczennica, ale jak sie uprze to i tak zrobi po swojemu co chce.

Musże Wam napisać nowy przepis na kurze łapki:lol:
Mój tato kupował wczoraj łapki w sklepie i pani go z ciekawości zapytala co on z tymi łapkami robi. Na to mój tato z pełną powaga i przekonaniem, że tak własnie jest rzekł: gotuje je, obieram z pazurów,, kroję na plastry i wkładam do piekarnika żeby się przypiekły na psi przysmak:evil_lol:
Oczywiście dopiero moja mama go uświadomila, ze pomieszał dwa przepisy: jeden na galaretke z łapek a drugi na wątróbkę suszona w piekarniku..Hahahaha, ale mialam z niego ubaw. Chociaz kto wie, moze takie kurzołapkowe chipsy z piekarnika byłyby całkiem niezłe:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahhah :klcz: dla Taty - chciał zabłysnąć :evil_lol:

Obiecał, ze dzisiaj pójdzie Panią uświadomić, że to jednak nie ten przepis:lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Ano wygrał, ale najlepsze, że byl święcie przekonany, że tak się je właśnie przyżądza:)
Sylwia dzisiaj o 17 dasz radę pod latarnią?

Pod latarnie dam rade :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale mozemy tak o 16:45 ?

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Pod latarnie dam rade :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale mozemy tak o 16:45 ?

Mozemy:)
Do zobaczyska. Wezmę aparat, tym razem ja;)

Posted

Lazy Twoj tata wygral "Zlotą chochle" :evil_lol:

[quote name='sylwiaskalska']O 17:00 będe :) na rogu :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

[quote name='LAZY'] Sylwia dzisiaj o 17 dasz radę pod latarnią?

:hmmmm: moze nie będe o nic pytać :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='LAZY']Ooo..widzę, że moja szkoła ma juz swoją stronkę...skoro tak to pokaże Wam troszkę zdjec jak się uczylismy w psim przedszkolu.
1. Równaj:

Fajnie że chodzicie do "Psiego rancza", ja znam włascielke tego ośrodka :cool3:
Slyszałam ze bardzo pilnie i ładnie pracujecie. :-D
Oby tak dalej :)

Ślicznie Ci psica rośnie. Uszy staneły już na dobre?

Pozdrawiam.