mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 asher napisał(a):Mbajku, ale jakie wlewać? :???: Lakcid jest w tabletkach przecież. Nie wiem czemu jesteś taka zdziwiona Asher :diabloti: Jest również lakcid w takich ampułkach jak zastrzyki i taki miałam na myśli! Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='asher']Mbajku, ale jakie wlewać? :???: Lakcid jest w tabletkach przecież. Lazy, ja dawałam chyba tak, jak na opakowaniu napisali. Ale ja dawalam jakiś inny probiotyk, nie Lakcid, nie pamiętam już jaki, Nutriplant może :hmmmm: Ale różnia sie chyba tylko ceną ;):pAsherku , Lakcid jest w tableteczkach w ampulkach i zalewa sie je płynem , ale jest inny probiotyk o bardzo podobnej nazwie właśnie w tabletkach Quote
sylwiaskalska Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 A takie sobie zdjęcia z wystawy :) Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :pwpadłam popatrzeć do naszych dziewczyn;)co znają Lalka:razz: Quote
sylwiaskalska Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pwpadłam popatrzeć do naszych dziewczyn;)co znają Lalka:razz: Widze ze Paulinie nie odpuścisz teraz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - przyznaj się zazdrościsz :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Widze ze Paulinie nie odpuścisz teraz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - przyznaj się zazdrościsz :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol::oops:nooooo przyznaje.....bo ona zna i Lalusia i Tekiego:razz: Quote
sylwiaskalska Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:nooooo przyznaje.....bo ona zna i Lalusia i Tekiego:razz: He he wiedziałam :cool3: :cool3: :cool3: Teki wczoraj miał focha bo go zostawiłam u rodziców na weekend no ale dał się przekupić ;) Quote
LAZY Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 PIKA...zasraniec narazie odpukac..TFU, TFU, TFU!!! Kończymy teraz tego RC Intenstinal i wracamy do starej karmy. Jak będzie ok, to daje suni spokój. Asher podeslala mi artykul w którym krzyczą, że nie da się sprawdzic chorej trzustki poprzez badanie krwi na poziom lipazy i amylazy! Ideńka je jak zawsze, koopka jak zawsze i wariuje jak zawsze:) Sylwia czy możemy się umówić dzisiaj na gratulacje dla Lalusia? (tylko nie wiem jeszcze o której, bo po pracy muszę coś załatwić, ale zadzwoniłabym do Ciebie tak po 16). Ala...JA ICH ZNAM I MIZIAM!!!:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 LAZY napisał(a): Sylwia czy możemy się umówić dzisiaj na gratulacje dla Lalusia? (tylko nie wiem jeszcze o której, bo po pracy muszę coś załatwić, ale zadzwoniłabym do Ciebie tak po 16). Ala...JA ICH ZNAM I MIZIAM!!!:evil_lol: Pewnie mozemy się umówić spokojnie na 18:00 :) Quote
barbara.h Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 LAZY napisał(a):PIKA...zasraniec narazie odpukac..TFU, TFU, TFU!!! Kończymy teraz tego RC Intenstinal i wracamy do starej karmy. Jak będzie ok, to daje suni spokój. Asher podeslala mi artykul w którym krzyczą, że nie da się sprawdzic chorej trzustki poprzez badanie krwi na poziom lipazy i amylazy! Ideńka je jak zawsze, koopka jak zawsze i wariuje jak zawsze:) Sylwia czy możemy się umówić dzisiaj na gratulacje dla Lalusia? (tylko nie wiem jeszcze o której, bo po pracy muszę coś załatwić, ale zadzwoniłabym do Ciebie tak po 16). Ala...JA ICH ZNAM I MIZIAM!!!:evil_lol: a ta znowu się chwali,że chempiona zna :mad::mad: ;););) Fajnie ze,Idunia kupki książkowe stawia :multi: Quote
sylwiaskalska Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='barbara.h']a ta znowu się chwali,że chempiona zna :mad::mad: ;););) Fajnie ze,Idunia kupki książkowe stawia :multi: Hehe a jak jaka dumna z siebie :) nawet sobie w baner walnęłam. W koncu trzeba szpanować teraz :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To nic że przeddzień wystawy Lalek mi się wysmarował w czymś śmierdzacym i Tekila go obsikał też mi Champion :evil_lol: Paulina ty daj mi znać sms-em czy brać aparatos :) Quote
LAZY Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Brać aparatos brać! Jutro sie pochwalę moją "zwykłą" Idą w towarzystwie niezywkłego Championa:) Hihi...może jak się będą cześciej spotykac to Idzie cosik się od niego dostanie championowatego:) Napiszę smska o której dam radę być na naszym rogu (pod latarnią nawiasem mówiąc:P). Quote
sylwiaskalska Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dobra aparatos obowiązkowo będzie :) Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :cool1:aparatos ...to Paulina już wcale będzie nochala zadzierać ze sie z championem zadawa;) tylko ma być duuuuuzo fotek:pto wybaczę ;) Quote
PIKA Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cześc Paulinko :multi: Mam nadzieję, ze mala jednak jest zdrowa i ten wybryk byl jednorazowy ;) Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:aparatos ...to Paulina już wcale będzie nochala zadzierać ze sie z championem zadawa;) tylko ma być duuuuuzo fotek:pto wybaczę ;) Alu specjalnie dla Ciebie nacykałam się fotek . o to nasz spacerek :) Quote
LAZY Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Dziękujemy za zdjecia! Widzieliście z kim się Ida zadaje?:evil_lol: Możesz mnie jedynie w doopkę cmoknąć:) No dobra...możesz mi też morę wylizać:) Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 LAZY napisał(a):Dziękujemy za zdjecia! Widzieliście z kim się Ida zadaje?:evil_lol: Nie ma sprawy :) zdjęcia chętnie wkejam :) Wczoraj Idusia była bardzo łaskawa :lol: :lol: do Lalusia i Laluś ją podrywał :loveu: :cool3: :cool3: Quote
barbara.h Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Możesz mnie jedynie w doopkę cmoknąć:smile: ale się uśmiałam,:lol:dobry komentarz :evil_lol: i proszę jak ogon chempion zadziera:cool3::cool3: Paulinka zadzwonię? co? Quote
LAZY Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Dzwoń, dzwoń:) Jak będę miala dość to numer telefonu zmienię:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Paulinko to jest ten programik do zmniejszania zdjęć czyli mozna nawet 100 zdjec zmniejszyc za jednym zamachem ;) PROGRAMIK Quote
moth Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='LAZY'] Musze się rozejrzec za karmą dla niej. Tylko jak teraz dobrac karme do trzustki i do stawów... [quote name='sylwiaskalska'] Ja byłam baaardzo zadowolona z Royala dla wrażliwców ROYAL CANIN MAXI SENSIBLE Ja też jestem bardzo zadowolona z tego Royala. Na opakowaniu jest informacja, że karma jest dla psów z problemami żołądkowymi oraz problemami stawowymi. Wersja weterynaryjna tej karmy to Digest&Osteo i Osteo%Digest. Jedna jest dla juniorów, druga dla dorosłych. Tą dla juniorów polecił mi weterynarz, dla psa któremu trzustka nie pracowała w ogóle. Oczywiście oprócz karmy dostawał kreon. Quote
barbara.h Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 No i gdzie te wczczorajsze fotki ?:mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :mad:ile razy ide do waszej galerii to albo dogo stanie albo mnie wywala:placz:dziś znów nie umiałam wejść :mad: Cudna panienka i te UCHOLCE:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts