Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Mbajku, ale jakie wlewać? :???: Lakcid jest w tabletkach przecież.

Nie wiem czemu jesteś taka zdziwiona Asher :diabloti: Jest również lakcid w takich ampułkach jak zastrzyki i taki miałam na myśli!

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Mbajku, ale jakie wlewać? :???: Lakcid jest w tabletkach przecież.
Lazy, ja dawałam chyba tak, jak na opakowaniu napisali. Ale ja dawalam jakiś inny probiotyk, nie Lakcid, nie pamiętam już jaki, Nutriplant może :hmmmm: Ale różnia sie chyba tylko ceną ;):pAsherku , Lakcid jest w tableteczkach w ampulkach i zalewa sie je płynem , ale jest inny probiotyk o bardzo podobnej nazwie właśnie w tabletkach

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pwpadłam popatrzeć do naszych dziewczyn;)co znają Lalka:razz:

Widze ze Paulinie nie odpuścisz teraz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - przyznaj się zazdrościsz :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Widze ze Paulinie nie odpuścisz teraz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - przyznaj się zazdrościsz :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol::oops:nooooo przyznaje.....bo ona zna i Lalusia i Tekiego:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:nooooo przyznaje.....bo ona zna i Lalusia i Tekiego:razz:

He he wiedziałam :cool3: :cool3: :cool3: Teki wczoraj miał focha bo go zostawiłam u rodziców na weekend no ale dał się przekupić ;)

Posted

PIKA...zasraniec narazie odpukac..TFU, TFU, TFU!!! Kończymy teraz tego RC Intenstinal i wracamy do starej karmy. Jak będzie ok, to daje suni spokój. Asher podeslala mi artykul w którym krzyczą, że nie da się sprawdzic chorej trzustki poprzez badanie krwi na poziom lipazy i amylazy!

Ideńka je jak zawsze, koopka jak zawsze i wariuje jak zawsze:)
Sylwia czy możemy się umówić dzisiaj na gratulacje dla Lalusia? (tylko nie wiem jeszcze o której, bo po pracy muszę coś załatwić, ale zadzwoniłabym do Ciebie tak po 16).

Ala...JA ICH ZNAM I MIZIAM!!!:evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):

Sylwia czy możemy się umówić dzisiaj na gratulacje dla Lalusia? (tylko nie wiem jeszcze o której, bo po pracy muszę coś załatwić, ale zadzwoniłabym do Ciebie tak po 16).

Pewnie mozemy się umówić spokojnie na 18:00 :)

Posted

LAZY napisał(a):
PIKA...zasraniec narazie odpukac..TFU, TFU, TFU!!! Kończymy teraz tego RC Intenstinal i wracamy do starej karmy. Jak będzie ok, to daje suni spokój. Asher podeslala mi artykul w którym krzyczą, że nie da się sprawdzic chorej trzustki poprzez badanie krwi na poziom lipazy i amylazy!

Ideńka je jak zawsze, koopka jak zawsze i wariuje jak zawsze:)

a ta znowu się chwali,że chempiona zna :mad::mad:

;););)

Fajnie ze,Idunia kupki książkowe stawia :multi:

Posted

[quote name='barbara.h']a ta znowu się chwali,że chempiona zna :mad::mad:

;););)

Fajnie ze,Idunia kupki książkowe stawia :multi:

Hehe a jak jaka dumna z siebie :) nawet sobie w baner walnęłam. W koncu trzeba szpanować teraz :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To nic że przeddzień wystawy Lalek mi się wysmarował w czymś śmierdzacym i Tekila go obsikał też mi Champion :evil_lol:

Paulina ty daj mi znać sms-em czy brać aparatos :)

Posted

Brać aparatos brać! Jutro sie pochwalę moją "zwykłą" Idą w towarzystwie niezywkłego Championa:) Hihi...może jak się będą cześciej spotykac to Idzie cosik się od niego dostanie championowatego:)

Napiszę smska o której dam radę być na naszym rogu (pod latarnią nawiasem mówiąc:P).

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:aparatos ...to Paulina już wcale będzie nochala zadzierać ze sie z championem zadawa;)

tylko ma być duuuuuzo fotek:pto wybaczę ;)

Alu specjalnie dla Ciebie nacykałam się fotek . o to nasz spacerek :)

Posted

Dziękujemy za zdjecia! Widzieliście z kim się Ida zadaje?:evil_lol:

Możesz mnie jedynie w doopkę cmoknąć:)

No dobra...możesz mi też morę wylizać:)

Posted

LAZY napisał(a):
Dziękujemy za zdjecia! Widzieliście z kim się Ida zadaje?:evil_lol:

Nie ma sprawy :) zdjęcia chętnie wkejam :) Wczoraj Idusia była bardzo łaskawa :lol: :lol: do Lalusia i Laluś ją podrywał :loveu: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='LAZY']
Musze się rozejrzec za karmą dla niej. Tylko jak teraz dobrac karme do trzustki i do stawów...

[quote name='sylwiaskalska']
Ja byłam baaardzo zadowolona z Royala dla wrażliwców
ROYAL CANIN MAXI SENSIBLE

Ja też jestem bardzo zadowolona z tego Royala. Na opakowaniu jest informacja, że karma jest dla psów z problemami żołądkowymi oraz problemami stawowymi.
Wersja weterynaryjna tej karmy to Digest&Osteo i Osteo%Digest. Jedna jest dla juniorów, druga dla dorosłych. Tą dla juniorów polecił mi weterynarz, dla psa któremu trzustka nie pracowała w ogóle. Oczywiście oprócz karmy dostawał kreon.